Здравей Гост

Рейнгольд Эбертин. Комбинация влияния небесных тел.

• 63 Отговора
  • 10513 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Рейнгольд Эбертин. Комбинация влияния небесных тел.
« Отговор #40 -: Декември 10, 2010, 11:19:32 pm »
Аз никога не съм се задълбавал с мидпойнт , но представата ми за него е като брак на две планети и тяхната обща вибрация изразена в  точка на "чувствителност" .  В програмата значението на дома който е засегнат от "чувствителната точка" ли се взема под внимание или обхваща и индивидуалното разположение на планетите в натала ?

Planetata ot doma kojato uzastwa w midpointa nosi winagi kazestwata na doma, Alfred Witte gi talkuwa, a Ebertin ne gi wsema. As sapoznah da gi wsemam, osobeno kogato stawase duma sa Astrodezina, i taka si ostanah s tah.

И при двамата има достатъчно логика . От една страна би трябвало да резонира към всеки участник в групата , но отдруга страна ако се приеме , че едно цяло не би следвало да се разчленява .

Да кажем , че Венера /Юпитер имат обща точка в 10 дом и скорпион , то тогава изключваме техните изходни позиции и ги приемаме като едно цяло изнесено в 10 дом и Скорпион в този случай всеки аспект към тази точка се тълкува без да се отдава значение на отделните играчи в групата .

От друга страна всеки отбор е съвкупност от части и всяка индивидуалност реагира различно на дадено събитие и би следвало да се отчете и това .

А в заключение всичко почва да ми прилича на дамски чорапогащник , който като му друпнеш една нишка повлича всичко след себе си  ;D

Midpointite sa kato zenite, te sa hubawi i skapi, i isiskwat wnimatelna eksploatazia, sastoto mogat da ti prizinat golemi naranawania i bolki! :wink2:

Mама му стара , що всичко свързвате с жените? :-\ :rolleyes:
И тая дума експлоатация Доби , ми дойде в повечко.... :( , защо експлоатация....,всяка експлоатация се свързва с някакъв вид манипулация и амортизация? :unsure:
Тъжно ми стана.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #41 -: Декември 10, 2010, 11:20:21 pm »
Аз никога не съм се задълбавал с мидпойнт , но представата ми за него е като брак на две планети и тяхната обща вибрация изразена в  точка на "чувствителност" .  В програмата значението на дома който е засегнат от "чувствителната точка" ли се взема под внимание или обхваща и индивидуалното разположение на планетите в натала ?

Planetata ot doma kojato uzastwa w midpointa nosi winagi kazestwata na doma, Alfred Witte gi talkuwa, a Ebertin ne gi wsema. As sapoznah da gi wsemam, osobeno kogato stawase duma sa Astrodezina, i taka si ostanah s tah.

И при двамата има достатъчно логика . От една страна би трябвало да резонира към всеки участник в групата , но отдруга страна ако се приеме , че едно цяло не би следвало да се разчленява .

Да кажем , че Венера /Юпитер имат обща точка в 10 дом и скорпион , то тогава изключваме техните изходни позиции и ги приемаме като едно цяло изнесено в 10 дом и Скорпион в този случай всеки аспект към тази точка се тълкува без да се отдава значение на отделните играчи в групата .

От друга страна всеки отбор е съвкупност от части и всяка индивидуалност реагира различно на дадено събитие и би следвало да се отчете и това .

А в заключение всичко почва да ми прилича на дамски чорапогащник , който като му друпнеш една нишка повлича всичко след себе си  ;D

Midpointite sa kato zenite, te sa hubawi i skapi, i isiskwat wnimatelna eksploatazia, sastoto mogat da ti prizinat golemi naranawania i bolki! :wink2:

Тогава умната с опъването на чоропогащите, защото ако са с копринени нишки бързо дават дефект при грубото докосване.  ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #42 -: Декември 10, 2010, 11:23:54 pm »
Аз никога не съм се задълбавал с мидпойнт , но представата ми за него е като брак на две планети и тяхната обща вибрация изразена в  точка на "чувствителност" .  В програмата значението на дома който е засегнат от "чувствителната точка" ли се взема под внимание или обхваща и индивидуалното разположение на планетите в натала ?

Midpointite sa kato zenite, te sa hubawi i skapi, i isiskwat uwazenie, sastoto mogat da ti prizinat golemi naranawania i bolki! :wink2:

Mама му стара , що всичко свързвате с жените? :-\ :rolleyes:
И тая дума експлоатация Доби , ми дойде в повечко.... :( , защо експлоатация....,всяка експлоатация се свързва с някакъв вид манипулация и амортизация? :unsure:
Тъжно ми стана.... :blink:

Taka kato mi go obasni rasbrah ze sam wsel falsiwata duma, ste e smena.  :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #43 -: Декември 10, 2010, 11:32:26 pm »
Значи мидпойнта има подобно изображение  ;D     Като на двете къси линии са поставени участниците в брака .

« Отговор #44 -: Декември 10, 2010, 11:34:07 pm »
Вибрациите в горната част се проявяват в долната на картата . Така ли да го разбирам ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Декември 10, 2010, 11:35:34 pm »
Значи мидпойнта има подобно изображение  ;D    Като на двете къси линии са поставени участниците в брака .

Точно това е изображението Док... :blink:

Sпоред мен рефлексирането е на 45* и 90*...., както и в опозиторната точка на мидпойнта...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #46 -: Декември 10, 2010, 11:36:36 pm »
Вибрациите в горната част се проявяват в долната на картата . Така ли да го разбирам ?

W gornata, dolnata i ot dwete strani po 45°, 90° i 135! ako ima tam midpointi, padat sasto warhu tesi dwe tozki, kakto i ako ima na tesi gradusi planeti. Uranowata wibrazia e 45° , i satowa se kaswa Uranowa Astrologia, ili Kosmobiologia.

*

Divna

• 2478
« Отговор #47 -: Декември 10, 2010, 11:38:16 pm »
Значи мидпойнта има подобно изображение  ;D     Като на двете къси линии са поставени участниците в брака .

WOW, какво оригинално визуализиране! Браво! Разбрал си точно какво исках да ти кажа.  :blink:

« Отговор #48 -: Декември 11, 2010, 12:07:52 am »
Сега ще питам защо 135 °, 45° ,90°

Заради самото напрежение , което реагира в действие и има проявление ?

45° за енергията , която се усвоява от обкръжението
135°за борбата вътре в нас
90° за това , което ни кара да се борим на всяка цена

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #49 -: Декември 11, 2010, 12:15:08 am »

Tesi gradusi ne se talkuwat kato aspektite, a pokaswat samo kakaw wid midpointi sa.
Sawpad i oposizia ot midpointi warhu planeta sa direktni midpointi. Ostanalite, koito se namirat na 45°, 90° i 135° kam dadena planeta se narizaz indirektni.

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Декември 11, 2010, 12:16:10 am »

Нова интерпретация , но много интересна и не на последно място вярна...
Док , какво ти прави Уран? :rolleyes: :-\

« Отговор #51 -: Декември 11, 2010, 12:34:55 am »

И аз не го знам  ;D скитори нейде из натала , но не съм клюкар да го шпионя  ;D

Нова интерпретация , но много интересна и не на последно място вярна...
Док , какво ти прави Уран? :rolleyes: :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Декември 11, 2010, 12:37:16 am »

А дали аз не бих могла да го мерна....,на лични... :P ;D ;D

« Отговор #53 -: Декември 11, 2010, 12:54:21 am »

Tesi gradusi ne se talkuwat kato aspektite, a pokaswat samo kakaw wid midpointi sa.
Sawpad i oposizia ot midpointi warhu planeta sa direktni midpointi. Ostanalite, koito se namirat na 45°, 90° i 135° kam dadena planeta se narizaz indirektni.
ок , но директните аспекти действат на съзнателно ниво , а индиректните на подсъзнанието и би следвало да имат своето значение макар да не се тълкуват като аспект .

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #54 -: Декември 11, 2010, 01:02:57 am »

ок , но директните аспекти действат на съзнателно ниво , а индиректните на подсъзнанието и би следвало да имат своето значение макар да не се тълкуват като аспект .

Не е доказано до сега точно гооламата разлика между директни и индиректни мидпойнти. Интересното е, че в практиката ми много години наред досега, не можах да обобща кои са по силните мидпойнти. Единствено което забелазах, като се вземат домовете на МП, се вижда на какво ниво действат - духовно, душевно или телесно, което е много важно в Астромедицината.

*

Divna

• 2478
Док, да си жив и здрав за информацията!  :blink:
Все още си чакам книгата. :-[ Тя не знам колко океана премина. Вече взех да се питам дали кораба не е потънал?!  ;D

*

missKapriz

Тази книга,за която пусна хорар ли ?

*

Divna

• 2478
Тази книга,за която пусна хорар ли ?

Същата.  ;D
Изчаках се и още не е пристигнала. Да си чувала някой кораб да се е потопил?  :-[ То не бе пътуване, не бе чудо.  :-[

*

missKapriz

;D ;DИзвинявай,че се смея-на потопения кораб е ,не на забавената книга
Но картата ти май точно НЕ показваше

*

Divna

• 2478
;D ;DИзвинявай,че се смея-на потопения кораб е ,не на забавената книга
Но картата ти май точно НЕ показваше

Ами то си е за смях.  ;D Аз на луди ги направих. В кой век живеем, че книги с кораб да пътуват? Казаха ми максимум до 3 седмици, а то минаха вече не знам колко. За последен път използвам услугите на тоя дистрибутор, въпреки, че досега, вече 5 години не съм имала никакъв проблем с него.

Хорарът мисля показваше някакъв минимален шанс до Коледа, но уви ... все още няма нищо. :-[