Здравей Гост

Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване

• 275 Отговора
  • 46228 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване
« Отговор #60 -: Декември 12, 2010, 12:51:03 pm »
венера в аспект с марс, без значение положителен или отрицателен винаги придава страст, доза ревност, сексуалност..

венера опозиция марс- дори и да решиш да се откажеш от мъжете, те не се отказват от теб..мисля, че при това положение жената изглежда в очите на мъжете някак самодостатъчна в сексуален аспект и това побърква някои мъже- как така няма да зависи от секса с тях и от желанието им..и се амбицират да и доказват нещо..а някои други мъже са любопитни, отнасят се с нея като към загадка..и малко се плашат..при всички положения скука по тези въпроси не съществува.. :lol:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #61 -: Декември 12, 2010, 04:20:26 pm »
   Забелязала съм, че Венера в 10 дом, на трон по дом или знак дава излъчване /може да не си красив, но да те виждат и възприемат като такъв/, за сексапила, по някакъв начин е намесена и Лилит /усеща се, но не може да се улови от къде идва/ и именно това е Лилит според мен, особено ако е на ъглови места в хороскопа и добре проявена.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #62 -: Декември 12, 2010, 04:29:40 pm »
аз имам такива аспекти, венера секстил марс, венера в тригон с луната, която също е в секстил с марс. не се хваля но наистина няма мъж който да не ме харесва асц ми е лъв, което според мен също оказва влияние а слънцето е в осми дом за което съм чела че дава сексапилност.

това по темата.

доби много ми хареса това тълкуване на квинкокса. много точно описва отношенията ми с един мъж чиято луна е в квинкокс с венерата ми и с марса ми. мислиш ли че има начин да се преодолее този аспект в синастрия и как?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #63 -: Декември 12, 2010, 04:38:50 pm »
хаха, тук се класирам :P

Венера в 8 дом (Близнаци) , която е в тригон с Плутон, който пък е в съвпад с Марс.

*

Uran

• 6041
« Отговор #64 -: Декември 12, 2010, 05:43:35 pm »
Много е субективно понятието "сексуално привлекателна".
Някои много и се кефят на Сара Брайтмън, а за мен има нещо свинско във физоиномията й.
"Въпрос на вкус"-казало кучето и се облизало под опашката. ;D ;D

п.п.Ема Уотсън наистина изглежда като интелектуалка лишена от какъвто и да било сексапил и не случайно и дават роли на подобни героини. Иначе е хубава.
Подобно излъчване, но по-финно и аристократично има Кристин Скот Томас.

« Отговор #65 -: Декември 12, 2010, 05:50:04 pm »

Подобно излъчване, но по-финно и аристократично има Кристин Скот Томас.
Е, тя си е родена аристократка и излъчването си е по рождение  ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #66 -: Декември 12, 2010, 06:49:44 pm »
Доби, забелязах, че програмата ти не отчита съвпад от 6*орбис. Не го ли приемаш като съвпад?

Nastroena e do 5° Orbis sa sawpada. Moge da e nastrois do kolkoto iskas.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #67 -: Декември 12, 2010, 07:45:41 pm »
доби много ми хареса това тълкуване на квинкокса. много точно описва отношенията ми с един мъж чиято луна е в квинкокс с венерата ми и с марса ми. мислиш ли че има начин да се преодолее този аспект в синастрия и как?
[/quote]

Qunkoksa e ozakwane, koeto ne moge da se sadowoli, i ako go priemete dwamata kato takaw aaspekt, nama da imate problemi. :wink2:

*

missKapriz

« Отговор #68 -: Декември 12, 2010, 07:49:42 pm »
Имам Венера на МЦ в съвпад с Лилит,тригон с луната,сектил с Плутон,а Слънцето ми е митпойнт Венера/Юпитер,Венера/Плутон и Плутон/МЦ-нямам типичното венерино тяло,но съм склонна към напълняване щото съм мързелива и имам перверзно излъчване-не и поведение обаче-даже избягвам флиртове и закачки заради спорта.само ако имам сериозен интерес пускам Венара в ход-иначе може и на Сатурн да го докарвам.
Та си мисля,че може би липсата на аспекти Марс/Венера/освен един широок 7 градуса куинконс/ наистина ме правят малко сухар с мъжете/изключвайки тези,към които имам интерес/

Цитат
Куинконс Венера - Марс
Куинконсът подсказва, че е нужно приспособяване, за да осъществите чувствата си.

Трудно ви е да задоволявате своите желания. Би трябвало да се научите да обръщате повече внимание на себе си, вместо да се тревожите за това, какво другите очакват от вас. Трябва да преодолеете негативния си имидж. Имате склонност да си предлагате услугите безплатно затова другите често ви използват. Може да бъдете твърде амбициозен и трябва да се научите да не жертвате любовта и обичта си в името на успеха.
не мога да не се съглася
« Последна редакция: Декември 12, 2010, 07:54:03 pm от missKapriz »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Декември 12, 2010, 08:06:26 pm »
Първата карта е на жена с много сексапилно излъчване, ползваше се с голям успех сред мъжете, нямаше отърване от тях...
Венера в картата не е нито на АС, нито в 10ти или 4ти дом. Няма тригон с Марс, нито с Луна, Юпитер или Уран. Венера е съвпад с Плутон и квадрат с Марс я е дарила със силен магнетизъм. Не бих казала, че е красива, макар че така я възприемаха мъжете.
В картите на харесвани жени често срещам аспект между Венера и Марс и в повечето случаи това са твърди аспекти, не тригони и секстили, макар че познавам и две изключения (Венера в квадрат с Марс).

Втората карта е на жена, също изгряващ Лъв.
Има съвпад на Луна и Венера, Венера в квадрат с Марс и Плутон в първи дом в тригон с Марс.
В младостта си не е била нито красива, нито сексапилна, нито се е ползвала с успех сред мъжете. Много семпла жена, не е търсила мъжко внимание.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #70 -: Декември 12, 2010, 08:39:27 pm »
В първата карта слънцето е в съвпад с меркурий и тригон с луна....Има квадратура с асц, чиито управител е ...

Втората карта , слънцето е в много твърди аспекти...

Още в началото на темата изложих мнението си по този въпрос , Доби каза , че АСЦ- е само маниера... :-\
За мен това не е така....АСЦ е именно точката от която струй сексапила и еротиката...
Не искам да кажа , че венера и марс нямат общо , но далеч не определят сексуалността в една карта...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Декември 12, 2010, 08:50:11 pm »
Нямам време да чета всичките страници, които сте изписали, затова ще напиша моите впечатления. Сексапилът на мъжа и жената се определят от едни и същи показатели. И в двата случая има значение дали Асцендентът (физическото тяло) и/или неговият господар имат връзка с еротико-сексуалните домове и планети.

Господарят на асцендента в 8-ми дом.
Господарят на 8-ми дом в първи дом.
Господарят на 8-ми дом в аспект с господаря на асцендента
Планета в осми дом в аспект с господаря на асцендента
Планета в осми дом в аспект с планета в първи дом
Венера и/или Марс в аспект с асцендента или с господаря на асцендента.

Позитивните аспекти дават по-плавно излъчване на сексапила, докато негативните - малко по-драматично.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Декември 12, 2010, 08:52:09 pm »
Стела , но си на мнение , че фокуса е АСЦ...-Нали правилно те разбирам?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #73 -: Декември 12, 2010, 09:05:34 pm »
Още в началото на темата изложих мнението си по този въпрос , Доби каза , че АСЦ- е само маниера... :-\
За мен това не е така....АСЦ е именно точката от която струй сексапила и еротиката...
Не искам да кажа , че венера и марс нямат общо , но далеч не определят сексуалността в една карта...

Даммм.....подкрепям.... АСЦ е мн важен и Упр. на АСЦ къде се намира и как е аспектиран също

Аз имам Голям тригон м/у Венера /Марс / Луна, но никога не съм се имала за " красавица',
виж сексапил не липсва    ;D  
 но идва от скорпи Марс - 5-дом и както казва Стела " съвпад на Упр на 8-дом с Упр. на АСЦ
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Декември 12, 2010, 09:19:47 pm »
Не свързвам позицията на господаря на АС в 8 дом със сексапил и еротико-сексуално излъчване задължително. Ами ако АС се управлява от нелична планета? Домът, в който се намира У1, по-скоро определя водещите теми в живота на родения, т.е. онези опитности, които ще му се наложи да интегрира малко по-интензивно. Ако аспектите на У1 са твърди, тези опитности могат да се окажат по-болезнени.

Давам за пример карта с У1 в 8 дом и наблъскан 8 дом с планети, има и Луна в първи дом в квадрат с кулминиращ Плутон. Жената не излъчва сексапил, изглежда ленива, инертна, студенокръвна. Не полага никакви грижи за външния си вид, не е и красавица, но притежава завидно самочувствие. Но то не е демонстративно, а някак вътрешно го излъчва. Веднъж като й казах тактично, че ако пооформи малко дебелите си вежди, ще й изпъкнат очите, които са много изразителни, ме изгледа с недоумяващ и нищо неизразяващ поглед и отговорът бе "И така съм добре".  ;D Определението за "дебели" й беше спестено, разбира се.
Картата на пръв поглед говори за сексапил, но жената не излъчва магнетизъм, изглежда някак застинала, плаха, като препарирана. Липсва чар и харизма, няма никаква динамика у нея - имаш чувството, че спи дълбок сън, дори когато е будна.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #75 -: Декември 12, 2010, 09:28:02 pm »
Лили, по картата на жената - не съм сигурна, че АСЦ и е Стрелец  ;)
( от това, което казваш )
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Декември 12, 2010, 09:31:58 pm »
Момичета и момчета , може ние да не разбираме какво точно иска да ни каже Доби? :rolleyes: :-\
Може би магнетизъм и харизма не свързва с със сексапил и еротика....

Сексапила и еротиката - какво разбиране Доби? :rolleyes: :-\ :blink:

*

holanda

« Отговор #77 -: Декември 12, 2010, 09:34:49 pm »
и аз така си мисля.Като четох случая с веждата,се сетих за майка и нейното упорство и неприемане на конструктивни забележки ,а тя е Козирог (в нейния случаи ставаше въпрос за поведение,не външен вид,но отговорите и винаги са като на уважаемата осмодомна гоиспойца)..
сигурен ли е часа наистина?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #78 -: Декември 12, 2010, 09:37:13 pm »
Момичета и момчета , може ние да не разбираме какво точно иска да ни каже Доби? :rolleyes: :-\

zisto i prosto prawih predi 10 godini razsledwane na wsizki seksapilni zeni, koito baha isbrani sa nai seksapilnata zena na godinata. Sabelasah tesi aspekti, koito gi opisah w nazaloto. :85:

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Декември 12, 2010, 09:39:02 pm »

zisto i prosto prawih predi 10 godini razsledwane na wsizki seksapilni zeni, koito baha isbrani sa nai seksapilnata zena na godinata. Sabelasah tesi aspekti, koito gi opisah w nazaloto. :85:

Ясно , а магнетизма и харизмата свързваш ли с еротиката и сексапила , ако не , защо..., ако да по какъв начин? ;) :blink: