Здравей Гост

Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване

• 275 Отговора
  • 46124 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Re:Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване
« Отговор #100 -: Декември 12, 2010, 10:26:58 pm »
Трябва да се прави разлика и между сексапил и сексуалност, понеже често се среща само едното.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #101 -: Декември 12, 2010, 10:29:08 pm »
Ключови думи и символи на Венера: прелест, стимулиращ апетита, естетика, уравновесеност, излъчване, баланс, привличане, чар, елегантност, еротична зона, еротика, хармония, пропорция, красота, симпатия, изкуство за съблазняване.

при позитивни аспекти с тези качества, особено с Марс или Луна се подсилват. :72:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

holanda

« Отговор #102 -: Декември 12, 2010, 10:30:04 pm »
Трябва да се прави разлика и между сексапил и сексуалност, понеже често се среща само едното.

;D ;D така е.Не вярвай на Плутон в 8 дом c привидно готини телесии  ;D

« Отговор #103 -: Декември 12, 2010, 10:30:32 pm »
 ;DГоворете ми за Моника Белучи и няма да мръдна от сайта  ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #104 -: Декември 12, 2010, 10:32:04 pm »
;DГоворете ми за Моника Белучи и няма да мръдна от сайта  ;D

Stanah me dwama! :08:

*

Stella

• 7765
« Отговор #105 -: Декември 12, 2010, 10:32:17 pm »

Плутон минава за сексуална планета, да.
Но моят въпрос беше какво правим с останалите бавни планети, ако управляват изгряващия знак:
- Юпитер
- Сатурн
- Уран
- Нептун

Аз ти казах мнението си. Не изхвърлям никоя планета като НЕЛИЧНА.
Да ти задам твоя въпрос по следния начин: "Какво правят Близнаци, Стрелец, Водолей и други знаци, управлявани от асексуални или бавни планети в сексуалния 8-ми дом? Те си имат своя сексапил, който се излъчва НАВЪН, само ако има връзка с асцендента или с господаря на асцендента.

И Меркурий като управител на асцендента, (който обявяват за асексуален по принцип) може да бъде много въздействащ и сексуално зареден, ако има отношение към осми дом и е в аспект със сексуална планета  Аз съм виждала как се въздейства, чрез словото, само чрез шептене на нежни думи (в аспект с Венера) или разговори за секс (в аспект с Плутон).

А Сатурн може да бъде много похотлив в аспект с Венера, но това може да си остане скрито за "широката публика", ако няма аспект с асцендента - нашият ПУБЛИЧЕН ОБРАЗ.
[/quote]
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #106 -: Декември 12, 2010, 10:33:11 pm »
doby,първата жена за която се сетих и е много известна,е Моника Белучи.Съжалявам не мога да покажа астрохороскопа и,но може би някой друг ще го направи.Ориентирам се вече,но не открих нищо от написаното от теб.А тя е една от най-сексапилните жени.Може ли някакво обяснение за нея?

Monica Belucci e opredeleno moja tip zeni, rodena e na 30.9.1964, sa sazalenie namam zas. Tja ima Venera trigon Lilit, Venera sekstil Lunite wasli.  :88: :wink2:

Марса обаче не участва в посочените констелации в темата... :-\...
Защо говориш за лилит? :rolleyes: Нея как я свързваш в контекста на темата? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Декември 12, 2010, 10:35:23 pm »
Кой ти говори за "гол Плутон в 8-ми"? Изобщо не съм споменала подобно нещо. Ставаше дума за връзка на сексапила с асцендента или У1 с 8-ми дом или неговия управител, а твоето твърдение беше, че ако асцендентът се управлявал от НЕЛИЧНА ПЛАНЕТА, това нямало как да се отрази на сексапила. Моето твърдение беше, че няма лични и нелични планети в ПЕРСОНАЛНИЯ хороскоп и дадох пример с Плутон, който макар да е нелична планета (според някои определения) все пак е естествен управител на 8-ми дом.

Моето мнение беше, че ако АС се управлява от нелична планета, едната й позиция в 8 дом все още не е показател за сексапил, ако не разгледаме връзката на господаря на АС с останалите планети - Слънцето, Луната, Венера, Марс.
Аспектите са важни и с кои планети са тези аспекти. Осми дом има много значения и се свързва с различни теми. Как ще ги разграничиш, разглеждайки позицията на У1 там, без да вземеш под внимание неговите аспекти?
А за личния сексапил нима Плутон в 8 дом в квадрат със Сатурн или тригон с Нептун ще е по-важен от съвпада на Плутон с Венера в 8 дом или от тригона му с друга лична планета?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #108 -: Декември 12, 2010, 10:36:09 pm »
doby,първата жена за която се сетих и е много известна,е Моника Белучи.Съжалявам не мога да покажа астрохороскопа и,но може би някой друг ще го направи.Ориентирам се вече,но не открих нищо от написаното от теб.А тя е една от най-сексапилните жени.Може ли някакво обяснение за нея?

Monica Belucci e opredeleno moja tip zeni, rodena e na 30.9.1964, sa sazalenie namam zas. Tja ima Venera trigon Lilit, Venera sekstil Lunite wasli.  :88: :wink2:

Марса обаче не участва в посочените констелации в темата... :-\...
Защо говориш за лилит? :rolleyes: Нея как я свързваш в контекста на темата? :-\

lilit e zenskia Pluton sa men, satowa e mnogo wasna, kogato e swarsana s polozitelen aspekt s Venera. :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Декември 12, 2010, 10:36:59 pm »
[b]Ключови думи и символи на Венера: прелест, стимулиращ апетита, естетика, уравновесеност, излъчване, баланс, привличане, чар, елегантност, еротична зона, еротика, хармония, пропорция, красота, симпатия, изкуство за съблазняване.[/b][/size]

при позитивни аспекти с тези качества, особено с Марс или Луна се подсилват. :72:

Това свързваме с Венера , като управител на Везни и ДА , това са ключовите думички....
Но , Венера управлява и Телец....,тук намирам звученето за по-различно.... :-\
Как би го коментирал? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #110 -: Декември 12, 2010, 10:38:55 pm »
[b]Ключови думи и символи на Венера: прелест, стимулиращ апетита, естетика, уравновесеност, излъчване, баланс, привличане, чар, елегантност, еротична зона, еротика, хармония, пропорция, красота, симпатия, изкуство за съблазняване.[/b][/size]

Това свързваме с Венера , като управител на Везни и ДА , това са ключовите думички....

Sa men sa wazni aspektite na Venera w zenskia horoskop. Kato imas polozitelni aspekti s Venera ste si wadis i parite lesno.

*

Инти

• 2068
« Отговор #111 -: Декември 12, 2010, 10:42:50 pm »
Ключови думи и символи на Венера: прелест, стимулиращ апетита, естетика, уравновесеност, излъчване, баланс, привличане, чар, елегантност, еротична зона, еротика, хармония, пропорция, красота, симпатия, изкуство за съблазняване.

един път на кирилица , един път на латиница, много сексапилно от твоя страна.

Еротиката е по Лъв и пети дом. Начина по който по показваш тялото си е творчески акт, това е еротиката, а по Венера е облеклото или извайването на тялото за да можеш да го покажеш, чрез лъва или по  пети дом, едно е процес, другото е финес и красота.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #112 -: Декември 12, 2010, 10:44:42 pm »

;D ;D така е.Не вярвай на Плутон в 8 дом c привидно готини телесии  ;D

И аз съм с Плутон в 8-ми  ;D
Моля всички с Плутон в 8-ми да вдигнат ръка, за да започнем преброяване
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

holanda

« Отговор #113 -: Декември 12, 2010, 10:49:18 pm »
И аз съм с Плутон в 8-ми  ;D
Моля всички с Плутон в 8-ми да вдигнат ръка, за да започнем преброяване

става въпрос за мъj с обещаващ външен вид,а на практика..
за жените с Плутон в 8 дом незнам,не съм опитвала много-много  ;D  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Декември 12, 2010, 10:55:09 pm »
Sa men sa wazni aspektite na Venera w zenskia horoskop. Kato imas polozitelni aspekti s Venera ste si wadis i parite lesno.

Ето един пример с Венера в съвпад с Плутон и тригон с Марс.
Часът на раждане е неизвестен за съжаление.

Професията е по Венера и аспектите й с Марс и Плутон. Доста е популярна в някои среди, но популярността е малко съмнителна. От 17-годишна работи като компаньонка, а по-нататък и като танцьорка в Плейбой. Сега не знам с какво се занимава, може вече да е сменила попрището, ако е забърсала някой платежоспособен мъж.  :blink:

Не е красива въобще, но има детско, инфантилно излъчване, нежно, с което вероятно пленява мъжете. И е чаровна, много подвижна и пластична, обожава да танцува.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Декември 12, 2010, 10:56:43 pm »

фАКТ ,не отричам..., но нека не ги намесваме в темата ....
Опитвам се да стигна сама до извод , за това и задавам въпроси....
Дай ми описание на телцова венера... :blink:

*

holanda

« Отговор #116 -: Декември 12, 2010, 10:59:07 pm »

Lilie ,май и преди си и пускала картата.Имам спомен ,че малко се посмях на историята,която писа за нея  ;D

като излчване би трябвало да е по-агресивна,но Плутон прави големи трансформации.Може и на доста ефирна да се ''прави''  ;)

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #117 -: Декември 12, 2010, 11:00:26 pm »

фАКТ ,не отричам..., но нека не ги намесваме в темата ....
Опитвам се да стигна сама до извод , за това и задавам въпроси....
Дай ми описание на телцова венера... :blink:

Telzowa Venera sa mnogo skapi opisaniata, ako namas nisto naprotiv. :wink2:

*

Stella

• 7765
« Отговор #118 -: Декември 12, 2010, 11:01:37 pm »
Това е съпругът на Моника Белучи:

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #119 -: Декември 12, 2010, 11:05:26 pm »
Единствен феномен между всички карти на жени де излъчват секс и действат еднакво и на мъже и на жени е Моника .
Всяка друга жена е харесвана от едни и симпатична за други , но тази Моника........... ех, тази Моника е просто уникална

В случая говорим за чист сексапил .  :rolleyes: