Здравей Гост

Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване

• 275 Отговора
  • 46051 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване
« Отговор #120 -: Декември 12, 2010, 11:05:51 pm »
като излчване би трябвало да е по-агресивна,но Плутон прави големи трансформации.Може и на доста ефирна да се ''прави''  ;)

На пръв поглед има ангелско излъчване, не прилича на онези силиконови мадами, макар че е фенка на чалгата. Изглежда фина и нежна, докато не си отвори устата. Много хаплив и циничен език има, но за пред мъжете нарочно си преправя гласа, за да звучи като райска камбанка. Все пак това й е работата, иначе ще спрат да плащат.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #121 -: Декември 12, 2010, 11:07:54 pm »
Единствен феномен между всички карти на жени де излъчват секс и действат еднакво и на мъже и на жени е Моника .
Всяка друга жена е харесвана от едни и симпатична за други , но тази Моника........... ех, тази Моника е просто уникална

В случая говорим за чист сексапил .  :rolleyes:

Nakoi sabrawiha, ze tuk stawa duma sa zist seksapil i nisto drugo. no poneze sa zeni, zowek ne moze da im otkaze. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #122 -: Декември 12, 2010, 11:13:39 pm »
Картата е на жена, която излъчва естествен чар и сексапил.  

Venera i Mars warhu Slanzeto, i pri towa w 10 dom, WAW! :wink2:

« Отговор #123 -: Декември 12, 2010, 11:14:35 pm »
Единствен феномен между всички карти на жени де излъчват секс и действат еднакво и на мъже и на жени е Моника .
Всяка друга жена е харесвана от едни и симпатична за други , но тази Моника........... ех, тази Моника е просто уникална

А тъй като говорим за Венера, не смятате ли, че Везните имат нещо общо? Една жена с подчертани Везни не е ли много женствена? И Катрин-Зита Джоунс, и Моника Белучи са със Слънце във Везни.
Картин Зита е красива , но нищо повече . При нея има кукленска хубост , а при Моника се появява желание да се докоснеш до нея .

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #124 -: Декември 12, 2010, 11:18:28 pm »

А тъй като говорим за Венера, не смятате ли, че Везните имат нещо общо? Една жена с подчертани Везни не е ли много женствена? И Катрин-Зита Джоунс, и Моника Белучи са със Слънце във Везни.
Картин Зита е красива , но нищо повече . При нея има кукленска хубост , а при Моника се появява желание да се докоснеш до нея .

As sam i da si legnes s nea, ste e kato w raja! :wink2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Декември 12, 2010, 11:21:09 pm »

Има нещо вярно, макар че само едно Слънце във Везни не може да бъде основен показател.

Давам за пример още една карта, вече сме я разглеждали (по друг повод).

Жената не е красива, освен това е към 90 кила, определям я за доста показна и кичозна. Нито излъчва нежност и финес, но според мен е женствена. Експанзивна жена, обича да драматизира, да играе театро.
Не може да се отрече нейният чар и сексапил. И тя го осъзнава, използва го целенасочено дори в професията си, когато се налага да "омайва" на преговори чуждестранни контрагенти. Чарът й не е дискретен обаче, всичко трябва да е на показ - голямо деколте, накичена цялата с бижута, пайети, финтифлюшки...

Съвпад на Марс, Венера и Плутон във Везни близо до върха на 5 дом.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #126 -: Декември 12, 2010, 11:24:33 pm »
тази с цепката до Д-то ли?

Лили,винаги съм запомняла картите,които пускаш.Ходят си в пакет с цветни уводни думи  :-[

сега ще поразгледам картата.

за финтифлюшките и кичозността мисля, виновник е 5-ия дом,където е Венера (в слънчев дом,Слънце в Лъв,ехеее,стотно подчертаване  ;D). Лъва е знак на показността-такива жени се вихрят с червени рокли и червени обувки и деколтета до пъпа.Ръцете са накичени с около 20 гривни на червени,черни и бели топчета  ;)

« Последна редакция: Декември 12, 2010, 11:32:33 pm от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #127 -: Декември 12, 2010, 11:25:35 pm »
Направо ще е като в свещенния рай според исляма -Моника Белучи, 72 девственици и 45 щатски долара. ;D

Само не мога да разбера обикновената мюсюлманска жена как приема мюсюлманския рай.
Въобще какво я мотивира, за да иска да отиде в "рая"?
;D

:rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #128 -: Декември 12, 2010, 11:25:35 pm »
Картата е на жена с естествен чар и сексапил. 

« Отговор #129 -: Декември 12, 2010, 11:28:04 pm »
А тъй като говорим за Венера, не смятате ли, че Везните имат нещо общо? Една жена с подчертани Везни не е ли много женствена?

Не знам дали е много женствена, но може да се каже, че е доста популярна сред мъжете. Имам позната - стелиумна, новолунна Везна с Венера в скорпион. Прилича ми на Телец на АС - дребничка, блондинка, цицореста, със задник. Доста простее с поведението си, но е доста умна и смела в постъпките си. Това простеещо поведение мноооого се харесва на мъжете! Ще я запомня с дъвката залепена на някой от кътниците си и театралният й смях.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #130 -: Декември 12, 2010, 11:29:22 pm »
По картата на Лили. Лъвица с овненска Луна - почти няма начин да не е експанзивна и накичена. У8 и е в 3ти дом - вкарва сексапил в начина си на говорене, походка, жестове. А планетите на К5 подчертават лъвското в нея.

P.S. Мъжът на Моника Белучи е доста... да го кажа меко, нечаровен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Декември 12, 2010, 11:31:36 pm »

Лили,винаги съм запомняла картите,които пускаш.Ходят си в пакет с цветни уводни думи  :-[

Ще я пусна и тази с цепката, но на нея не й знам часа.
Стелиум във Везни - Слънце, Марс, Венера и Уран в съвпад, квадратирани от Сатурн в Рак. Но по кич и надменност не може да се мери с Лъвицата.
Изключително пробивна и не страда от скрупули.
Също може да бъде определена като кичозна, но нито е привлекателна, нито излъчва сексапил, макар и да се опитва да го играе.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #132 -: Декември 12, 2010, 11:33:58 pm »
Това е картата с мидпойнтите на Моника Белучи.
Върху Луна е мидпойнта Слънце/Юпитер - привлича мъжете по неуспорим начин. Не и липсва мъжкото внимание, а на асцендента е мидпойнта Плутон/Юпитер - голяма известност и богатство. Венера е в тригон с Лилит. Мисля, че има много показатели затова, че е харесвана от мъжкото съсловие.

ПП: Доби, помагай с мидпойнтите, моля те, че още са ми мъгливи!  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #133 -: Декември 12, 2010, 11:34:42 pm »
Лили , изгряваща венера съвпад марс , асц- везни? и викаш нищо? :o ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #134 -: Декември 12, 2010, 11:34:45 pm »

Ще я пусна и тази с цепката, но на нея не й знам часа.
Стелиум във Везни - Слънце, Марс, Венера и Уран в съвпад, квадратирани от Сатурн в Рак. Но по кич и надменност не може да се мери с Лъвицата.
Също може да бъде определена като кичозна, но нито е привлекателна, нито излъчва сексапил, макар и да се опитва да го играе.

Kakaw seksapil moge da bade pri Venera kwadrat saturn. Kolkoto kamaka moge da bade seksapilen, tolkowa i tja e taka. :41:

« Отговор #135 -: Декември 12, 2010, 11:38:15 pm »
Венера в квадрат със Сатурн означава липса на сексапил? Означава срамежливост, стеснителност, свенливост. Ако има показатели за сексапил, сексапилът няма да бъде от тип "айде вземи ме, аз съм най-добрата (в леглото)", а ще е нежен, ненатрапващ, естествен.
Квадрата на Венера със Сатурн дава вътрешна незадоволеност от себе си, неумение да се радва на успехите си. Човек е прекалено взискателен към себе си, не се обича достатъчно и получава усещането, че и другите не го обичат (дори и това изобщо да не е така). Този аспект дава и любовни разочарования. От тук има 2 пътя. Човек или се затваря в себе си и страда - усамотяване, размисли, понякога и депресия (ако има и други аспекти сочещи натам), или става прекалено експанзивен и търси недостигащата любов във всеки контакт (пак, ако има аспекти, сочещи в тази посока - като квадрати на Марс и Плутон към Венера, например).
« Последна редакция: Декември 12, 2010, 11:47:57 pm от Mirabella »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #136 -: Декември 12, 2010, 11:39:57 pm »
Красотата е в очите на съзерцаващия!са казали поетите.

Какво значение има къде са ти Венера и Марс, ако човека, в който си влюбен/а е фиксиран/а в един образ и точно тоя образ може случайно да не се окаже твоя? Може за едни да си красив/а, а за други да си непривлекателен/а. Красотата е относително понятие.

Тъкмо се чудех, каква е тази тема и ти направо си написала отговора, Дивна. Сексапилът и излъчването са абсолютно относителни и субективни понятия.

*

holanda

« Отговор #137 -: Декември 12, 2010, 11:40:40 pm »

колко жалко,така като и гледам картата ,бих предположила ,че е хубавица безподобна,а то..
може би Уран държи на шокиращия резултат от толкова подчертаващи планетки в 1 дом..
но стремежа да изглежда добре се забелязва.Както и Венери на МЦ .Правят се на привлекателни и в случай,че не изглеждат добре-стигат до пластични операцийки и т.н
явен стремеж към красота  :blink:
тази мадама също го има.
А и по принцип Слънцата във Везни обичат да се глезят,да се обличат,да поддърjaт и развиват ''опаковката''

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #138 -: Декември 12, 2010, 11:41:41 pm »
Това е картата с мидпойнтите на Моника Белучи.
Върху Луна е мидпойнта Слънце/Юпитер - привлича мъжете по неуспорим начин. Не и липсва мъжкото внимание, а на асцендента е мидпойнта Плутон/Юпитер - голяма известност и богатство. Венера е в тригон с Лилит. Мисля, че има много показатели затова, че е харесвана от мъжкото съсловие.

ПП: Доби, помагай с мидпойнтите, моля те, че още са ми мъгливи!  :blink:

Divna mnogo ima sa pisane i obasnawane, pak as sam marseliw s pisaneto, satowa, SORY! :88: :88:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #139 -: Декември 12, 2010, 11:46:58 pm »
Понякога за сексапилно можеш да намериш в един мъж една единствена бемка, нацупени устни,погледът, един единствен детайл. Честно казано въобще не я разбирам тази тема... :(