Здравей Гост

Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване

• 275 Отговора
  • 46186 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване
« Отговор #220 -: Декември 13, 2010, 03:25:43 am »
''възхищавам се на добротата ти,колко си отзивчива и помагаш на всеки..трябва да си взема децата от училище,но не мога да изляза с колегата..а ти си толкова добра..''  ;D

Тук надушвам нептунов мотив, навремето кълвях на такива стимули, но това време мина. Няма кой да напълни моята купичка, докато аз пълня чуждите все.  ;D

На "колко си красива" ще клъвне Венера в твърд аспект със Сатурн, Луна в твърд аспект със Сатурн - на "колко си ценна и незаменима", предполагам.  :blink: Но при мен такива кукички няма къде да се закачат, не ми е на дневен ред тази тема в радикса.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #221 -: Декември 13, 2010, 03:27:36 am »
Taka e, zenite sa zertwa na towa koeto zuwat, a mazete na towa koeto wizdat! :91:

Мъжът обича с очи , жената с ушите....Общото е , че и двата атрибута са в главата и ги командва мозъка.... ;D ;D
А той под чие диспозиторство е? :blink:

Na mazete mosaka e swarsan direktno s penisa, a pri zenite e mnogo slozna prozedurata, poneze powezeto ostawat w mosaka si, i trudno otiwa nadolu! :85: :49:

Е тук зависи какви мидпойнти има жената над Венерата си и как е аспектирана тя, както и за Марса при мъжа. Ако смъртната ос му е там ще стане доста интересно.  :-[

Дивна, можеш ли да погледнеш аз какъв мидпойнт имам над Венерата? Ти ми имаш картата, че ми стана интересно сега.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #222 -: Декември 13, 2010, 03:29:01 am »
''възхищавам се на добротата ти,колко си отзивчива и помагаш на всеки..трябва да си взема децата от училище,но не мога да изляза с колегата..а ти си толкова добра..''  ;D

Тук надушвам нептунов мотив, навремето кълвях на такива стимули, но това време мина. Няма кой да напълни моята купичка, докато аз пълня чуждите все.  ;D

На "колко си красива" ще клъвне Венера в твърд аспект със Сатурн, Луна в твърд аспект със Сатурн - на "колко си ценна и незаменима", предполагам.  :blink: Но при мен такива кукички няма къде да се закачат, не ми е на дневен ред тази тема в радикса.

Lillie da ne si si sagubila zlatnata koronka na Venerata si, ze taka mislis? :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #223 -: Декември 13, 2010, 03:34:14 am »
Представете си изключително красива жена.. с идеалните мерки.. сексапилно излъчване да ви се провикне "Шшшшт ей бармане шо не сипеш по една бира да изцокаме" Да й имам красотата и сексапила... сигурна съм че ще убие фантазиите и на най - загорелия мъж и на този за който е жена - мечта:)

Тъкмо това си мислех и щях да го пиша след вечеря...
Красотата и финесът не ги свързвам с добри обноски, но нека си представим привлекателна млада жена, която използва постоянно циничен, каруцарски език. Цялото еротично излъчване ще се изпари на мига, най-много да ида да гледам мач с нея, ако съм мъж, и после да пием бира.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #224 -: Декември 13, 2010, 03:35:40 am »
Lillie da ne si si sagubila zlatnata koronka na Venerata si, ze taka mislis? :wink2:

Просто не кълва на комплименти, много е шантава моята Венера.  ;D

И съм видяла колко смешна гледка е да се прибира една жена в къщи и да разказва кой какъв комплимент й е направил, с повод и без повод, сякаш това е единственото, върху което гради своята идентичност.
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 03:39:42 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #225 -: Декември 13, 2010, 03:45:20 am »
http://www.youtube.com/watch?v=oyg7HKDZAKw

:rolf: :rolf: :rolf: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #226 -: Декември 13, 2010, 03:52:58 am »

И съм видяла колко смешна гледка е да се прибира една жена в къщи и да разказва кой какъв комплимент й е направил, с повод и без повод, сякаш това е единственото, върху което гради своята идентичност.
Живеем във време без всякаква логика.
Например нормално ли е да си купиш шестцифрен номер за колата, който да е с еднакви цифри ? - тук въпроса трябва да е към Марсовете. ;D

Ами като му е слаб Меркурия, как да го запомни? ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #227 -: Декември 13, 2010, 03:53:50 am »

Ami sigurno srestas maze, koito ne snajat kakwi sarna da ti hwarlat, ze da klawnes. :85:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #228 -: Декември 13, 2010, 03:59:28 am »
Ami sigurno srestas maze, koito ne snajat kakwi sarna da ti hwarlat, ze da klawnes. :85:

Не съм Рибка да кълва.  :P
На Овена му дай стена да си блъска и чупи рогата, но като види, че зад нея има кухо пространство, и той се отказва...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #229 -: Декември 13, 2010, 04:03:49 am »

Не съм Рибка да кълва.  :P
На Овена му дай стена да си блъска и чупи рогата, но като види, че зад нея има кухо пространство, и той се отказва...

Kade me prastas ti, owena prawi kakwoto si iska, ako namas nisto naprotiw. Moge bi stenata te saribawa poweze, ot wsizko drugo. :wink2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #230 -: Декември 13, 2010, 04:07:41 am »
Moge bi stenata te saribawa poweze, ot wsizko drugo. :wink2:

Докато не видиш, че зад нея е кухо и празно.
На мен все се опитват да ми пробутат празно за пълно, т.е. лишено от смисъл и съдържание за нещо специално. Такива "стени" вече не ме блазнят, нека други ги събарят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #231 -: Декември 13, 2010, 04:10:27 am »
Moge bi stenata te saribawa poweze, ot wsizko drugo. :wink2:

Докато не видиш, че зад нея е кухо и празно.
На мен все се опитват да ми пробутат празно за пълно, т.е. лишено от смисъл и съдържание за нещо специално. Такива "стени" вече не ме блазнят, нека други ги събарят.

Sa sazalenie ne sam widal oste Vagina kuha i prasna, pak moge i da ima takiwa, zenite sa palni s isnenadi. :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #232 -: Декември 13, 2010, 04:13:18 am »
Вие мъжете сте по-компетентни, аз не съм влизала там, затова и не споря.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #233 -: Декември 13, 2010, 04:16:38 am »
Doбре бе Doby, я кажи за Венера и качеството на секса през твоя астро светоглед. ;D

Mnogo golama tema e, pak me marsi mnogo da pisa. venerata i Marsa spored men sa nai wasnite planeti w horoskopa kato stawa wapros sa seks. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #234 -: Декември 13, 2010, 04:19:39 am »
venerata i Marsa spored men sa nai wasnite planeti w horoskopa kato stawa wapros sa seks. 

Тук според знака на върха на 8 дом се опитваме да отгатнем на кой каква му е техниката в секса, а ти ни връщаш при Венера и Марс.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #235 -: Декември 13, 2010, 04:20:56 am »
Хубаво, кажи поне едно две общи неща, които според теб са с най-голям успех в темата. ;D

nai golemia uspeh i nai sladkia e, kogato venera i Mars imat pologitelni aspekti s direkziite w nakakwa godina. :wink2:

*

Divna

• 2478
« Отговор #236 -: Декември 13, 2010, 04:21:08 am »
Doбре бе Doby, я кажи за Венера и качеството на секса през твоя астро светоглед. ;D

Mnogo golama tema e, pak me marsi mnogo da pisa. venerata i Marsa spored men sa nai wasnite planeti w horoskopa kato stawa wapros sa seks. 

А прочете ли ми постовете относно съвместимостта на жената и мъжа? Интересно ми е дали си го проучвал, защото аз акцентирам на индивидуалността в хороскопите, а не на общите понятия, като например Марс в Лъв или в Козирог на какво са способни, а дали този Марс в лъв ще успее да удоволетвори конкретна Венера. Разбраш ли ме? Интересно ми е да знам ти какво мислиш по тоя въпрос?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #237 -: Декември 13, 2010, 04:24:25 am »
nai golemia uspeh i nai sladkia e, kogato venera i Mars imat pologitelni aspekti s direkziite w nakakwa godina. :wink2:

Аспект между Венера и Марс по дирекция или се броят и аспектите им с други планети?
Предстои ми тригон на дир. Марс с нат. Сатурн, дано поне той проработи в положителна насока...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #238 -: Декември 13, 2010, 04:25:19 am »
venerata i Marsa spored men sa nai wasnite planeti w horoskopa kato stawa wapros sa seks. 

Тук според знака на върха на 8 дом се опитваме да отгатнем на кой каква му е техниката в секса, а ти ни връщаш при Венера и Марс.  :P

Plutona e kak protiza Akta na seksa, Venerata e Vaginata i Marsa e Penisa. Kakwo ste prawi plutona, kogato edinia ot dwamata lipswa? :93:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #239 -: Декември 13, 2010, 04:28:37 am »
А кои жени само лежат (от опит може някой мъж да каже)? Срещали ли сте такива, които обичат да командват в леглото? Какви са им Венерите и марсовете на тези жени?

Plutona e kak protiza Akta na seksa, Venerata e Vaginata i Marsa e Penisa. Kakwo ste prawi plutona, kogato edinia ot dwamata lipswa? :93:
Ще се самозадоволява или ще стане гей :29:

Gei ili lisbiyka, towa e sasto alternatiwa.