Здравей Гост

Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване

• 275 Отговора
  • 46189 Прегледи
Re:Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване
« Отговор #260 -: Декември 13, 2010, 09:22:03 pm »
Може ли да ме светнете последно разбрах , че пениса е по Марс и си трЕбе аспект с Юпитер за определяне на размера , вероятно дължина , широчина.... ;D ;D ;D...Сега последно до какво умозаключение стигнахте по въпроса с Мерка...Живо ме интересува...Щото нищо не може да убие по-жестоко  желанието ми от млъкнал мъж.... много обичам да ми приказват докато.... ;D

Марая, ще да е от Лилитката ти в 3ти дом.  ;D Нали знаеш, че в женска карта тя се свързва и със сексуалността. В 3ти дом тя обича да слуша, да й говорят по време на секса.  ;)
   Мойта Лилит е в Скорпион на К3.Явно това е причината да имам същите предпочитания :blink:

Ммм,моя Лилит е в 5ти дом в риби?Какво обичам?  :-\

« Отговор #261 -: Декември 13, 2010, 09:32:57 pm »
Ednakwo e, kakto se hrani zowek, taka i prawi seks! :wink2:

Добре де, какъв трябва да е в секса човек, който се храни хаотично и не спазва никакъв режим на хранене, а яде, само когато реши?  ;D Обичам да се храня на крак - да отворя хладилника и да похапвам направо пред него или на кухненския плот без да сядам. Парченце кашкавал, сиренце, филийка хляб, няколко резена домат... и бързам да седна пред компютъра, да върша някаква работа. Обичам и дългите трапези, но само с хора, които чувствам близки и с които ми е спокойно, не ме дразнят с присъствието си.
  Първото което ми идва наум в твоя случай е:
1.Правиш секс само когато на тебе ти се иска и ако нямаш настроение за това,няма да го направиш само и само да угодиш на партньора.
2.Нямаш нужда от предварителни уговорки и подготовки за да го правиш.Един вид си склонна към спонтанен секс.
3.Обикновенно след секс не се задържаш много в леглото.Не се излежаваш провължително време и не заспиваш веднага.
4.Първите три точки ги изключвам в случай ,че си много влюбена в човека.Че неговото присъствие те успокоява и че го чувстваш много близък.Тогава си склонна на дълги романтични вечери и бавен секс.

;D ;D ;D ;D ;DОстава да споделиш има ли нещо вярно .
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Shreya

• *
  • 414
Re: Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване
« Отговор #262 -: Септември 19, 2011, 12:21:58 am »
Цитат
При прословутата красавица Анджелина Джоли Венера е в точен квадрат с Уран.
Само аз ли не я намирам за красива Джоли? :unsure: За мен тя е яко ПР, освен че нито е естествена, нито като поведение ми допада. Обаче, е доста вървежна - спор няма ;D
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 11:25:13 am от Shreya »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #263 -: Септември 19, 2011, 03:00:51 pm »
Аз имам неаспиктирана Венера във Везни и Марс в квадратура с Нептун и със Сатурн. Има мъже, за които съм голям магнит и такива, които въобше не ме забелязват. Но напоследък мисля, че е свързано по-скоро с Луната ми в Рак 7 дом, демек те намират в мен майката, който им е липсвала, нейната любов по-скоро, не самата тя физически. "Най-после мама ме обича, както имам нужда!"
Може би диро Едипов комплекс?!

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #264 -: Септември 19, 2011, 03:30:47 pm »
Това е заради булимията или анорексията - не помня кое от двете беше.

*

Stella

• 7765
« Отговор #265 -: Септември 19, 2011, 03:46:36 pm »
Има нещо напомпено в устните и, което излъчва похотливост и лично мен ме отблъсква. Всеки орган, който е с несъразмерни черти оставя впечатление за карикатуризъм.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #266 -: Септември 19, 2011, 03:58:49 pm »
Има нещо напомпено в устните и, което излъчва похотливост и лично мен ме отблъсква. Всеки орган, който е с несъразмерни черти оставя впечатление за карикатуризъм.

казва му се гротеск  ;)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #267 -: Септември 19, 2011, 05:12:52 pm »

Напомпаните устни приличат на женски полов орган.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #268 -: Септември 19, 2011, 05:54:00 pm »
Някои вече и там си правят пластика, ако не са доволни от вида и формата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #269 -: Септември 19, 2011, 05:55:28 pm »
Анджелина Джоли си е сексапилна каквото и да говорим, има и други хора (мъже също), които не я харесват, но много повече, които пък я харесват. Аз лично я намирам за много красива, много чувствена и определено излъчва секс. Много ми харесва. Все пак тя е известна именно със сексапила си, така че няма как той да и се отрече.
Но силиконовите устни са ми противни... Но естествено големите устни са си красиви, както са красиви и естествено големите гърди (стегнати, но пък не и прекалено големи) и естествено дългите крака.
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

Divna

• 2478
« Отговор #270 -: Септември 19, 2011, 06:58:52 pm »
Аз не намирам Анжелина за секс символ във филмовата индустрия. Оправи се момичето набързо покрай влиятелния си баща. Късмет е имала, не може да й се отрече.  :blink: През последните години обаче много отслабна и се украси цялата в татуировки. По-голямата част от мъжете я намират за тракащи кокали. Все пак като изключим подрастващите юноши, които може да харесват анорексичните форми на своите наборки, един вече пълноценен мъж спира око върху жена с имаща някой други килца отгоре, отколкото липсващи такива.  ;D Формите са си форми все пак. По-добре с тях, отколкото без тях.  ;) Тук въобще нямам предвид дебели жени.

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #271 -: Септември 19, 2011, 07:12:47 pm »
Виж сега, аз говоря за младата Анджелина, която си имаше доста хубави форми и си беше доста сочна. Сега вече въобще не е това, което беше едно време. Но я помня в "Първороден грях" - ами невероятно красива и съблазнителна е там.
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

« Отговор #272 -: Септември 20, 2011, 11:31:05 pm »
Не свързвам позицията на господаря на АС в 8 дом със сексапил и еротико-сексуално излъчване задължително. Ами ако АС се управлява от нелична планета? Домът, в който се намира У1, по-скоро определя водещите теми в живота на родения, т.е. онези опитности, които ще му се наложи да интегрира малко по-интензивно. Ако аспектите на У1 са твърди, тези опитности могат да се окажат по-болезнени.

Давам за пример карта с У1 в 8 дом и наблъскан 8 дом с планети, има и Луна в първи дом в квадрат с кулминиращ Плутон. Жената не излъчва сексапил, изглежда ленива, инертна, студенокръвна. Не полага никакви грижи за външния си вид, не е и красавица, но притежава завидно самочувствие. Но то не е демонстративно, а някак вътрешно го излъчва. Веднъж като й казах тактично, че ако пооформи малко дебелите си вежди, ще й изпъкнат очите, които са много изразителни, ме изгледа с недоумяващ и нищо неизразяващ поглед и отговорът бе "И така съм добре".  ;D Определението за "дебели" й беше спестено, разбира се.
Картата на пръв поглед говори за сексапил, но жената не излъчва магнетизъм, изглежда някак застинала, плаха, като препарирана. Липсва чар и харизма, няма никаква динамика у нея - имаш чувството, че спи дълбок сън, дори когато е будна.

СУПЕР си Лили, много харесвам твоя стил !!!

Този пост е просто капка, но така ме разсмя, стана ми веднага ясно за какво става дума....

Като пишеш все едно рисуваш картина....знай, че създаваш радост за тези, които те четат  ;D

Имаш призвание да пишеш, да пишеш, НО....... и да те четат с удоволствие ;D

:wub: :wub: :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #273 -: Септември 21, 2011, 12:18:13 pm »
Като пишеш все едно рисуваш картина....знай, че създаваш радост за тези, които те четат  ;D

Благодаря  :blink:, сигурно чрез писане компенсирам едно изоставено отдавна умение - да рисувам и да се занимавам с някакъв вид изкуство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #274 -: Септември 21, 2011, 01:11:31 pm »

Благодаря  :blink:, сигурно чрез писане компенсирам едно изоставено отдавна умение - да рисувам и да се занимавам с някакъв вид изкуство.

А бе Лили съм я признала.... ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #275 -: Септември 24, 2011, 10:24:11 pm »
На мен Анджелина ми напомня много повече на кралица, аристократ, отколкото на секс символ. Мерилин Монро е друго нещо... а по темата, не мисля, че има универсални "излъчвания", това което за мен е сексапилно в една жена със сигурност за много други не е. Моята Венера е водна и такива и жени (актриси и тн.) си харесвам, обаче наблюдавам брат ми с Венера във Водолей и Луна в Рак, винаги харесва жени, които за мен са сухи и някак безжизнени. Любимка му е Дженифър Анистън, а за мен с тези малки очички, и тежка челюст, някак ми прилича на кученце повече отколкото
на еротично създание....
Все пак си мисля, че за чисто женска еротика отговаря Венера, Марс винаги дава една експресивност, екстровертност, характерни за мъжа и като цяло волеви действия.

В гимназията, целият ми випуск, а и горният си бяха харесали моя съученичка, много свежо и чисто излъчване имаше към 16 годишна, сега вече изобщо не минава за "сексапилна", явно остаряхме и ние и мъжете ни приятели. Вече имаме по-различни разбирания за сексапил, мисля интелекта и характера имат повече значение сега.
When One Door Closes Another Door Opens