На мен Анджелина ми напомня много повече на кралица, аристократ, отколкото на секс символ. Мерилин Монро е друго нещо... а по темата, не мисля, че има универсални "излъчвания", това което за мен е сексапилно в една жена със сигурност за много други не е. Моята Венера е водна и такива и жени (актриси и тн.) си харесвам, обаче наблюдавам брат ми с Венера във Водолей и Луна в Рак, винаги харесва жени, които за мен са сухи и някак безжизнени. Любимка му е Дженифър Анистън, а за мен с тези малки очички, и тежка челюст, някак ми прилича на кученце повече отколкото
на еротично създание....
Все пак си мисля, че за чисто женска еротика отговаря Венера, Марс винаги дава една експресивност, екстровертност, характерни за мъжа и като цяло волеви действия.
В гимназията, целият ми випуск, а и горният си бяха харесали моя съученичка, много свежо и чисто излъчване имаше към 16 годишна, сега вече изобщо не минава за "сексапилна", явно остаряхме и ние и мъжете ни приятели. Вече имаме по-различни разбирания за сексапил, мисля интелекта и характера имат повече значение сега.