Здравей Гост

Интернет връзките и любовта

• 190 Отговора
  • 34660 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Интернет връзките и любовта
« Отговор #40 -: Декември 14, 2010, 11:05:48 pm »
Стела, аз говоря за клубове по интереси, където обменяте информация за едно или друго. Както го правим и в този форум. Целта на занятието е съвсем друга, а ако се получи междувременно и някое добро приятелство, няма лошо.  ;) Защо не и любов всичко е възможно. Виждаш, че има и такива примери. Това е просто начин за запознаване като всеки друг, развитието му си зависи от конкретните хора.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Декември 14, 2010, 11:06:15 pm »
Цитат
Няма нищо странно. Просто още един начин за начален етап на запознанство, възникнало поради общи интереси както написа и Елфидка. Другото не знам въз основа на какво го пишеш, на общоприетите представи, защото казват, че това е така, на личен опит т.е. лъгали ли са те ? Ти ли лъжеш ? :rolleyes: :P Хората са си хора, навсякъде има и такива, които лъжат. Аз не съм засичала такива. Реалното ни запознанство с нищо не промени създадената представа.

Била съм регистрирана в сайт за запознанства от чисто любопитство и мои познати-също. Само веднъж съм се срещала с един мъж, та от него зная, че всички от неговите приятели лъжат за семейното си положение. Човекът ме прецени, че съм свястна, та да ме предупреди-не за друго. държа се джентълменски. 90% от мъжете там лъжат за годините си, а някои слагат снимки от преди 20 години. Още по-голям процент от връзките са с цел изгода. Живеят в селата и от скука, а лъжат, че живеят в града. Или са от село, пък работят в града и си търсят "квартира". Моя приятелка прибра един такъв, та после го гони с полиция. Даде на друг пари за лекарсква на болната му майка, а после се оказа, че и това е лъжа - той се оказал стар познайник на полицията. Още да разказвам ли? Друга моя колежка заживя с един в неговата квартира, та се оказа че тя му плаща сметките за тока и взе че го напусна. Интернет предразполага към създаване на погрешно впечатление у хората. Много хора се изкушават да излъжат за себе си. Рискът е много по-голям, отколкото в реалния живот. това исках да кажа.

Да , има и свестни вероятно...., но моя купон от офиса ми показа , че всичко е комплексирани социопати и огромен брой персони , които имат двоен стандарт.... ;D ;D
Много рядко нещо свесно..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Декември 14, 2010, 11:06:30 pm »
Понеже Венера отговаря за еротичното общуване, много е важно къде ти се намира Венера и затова как ще възприемаш едно такова общуване. Венера в Риби залага повече на невербалната комуникация и емпатията, а една Венера в Близнаци вероятно няма да има нищо против Интернет-общуването. Приятелят ми е на мнение (а той е мъж все пак), че скайпа и чатенето осакатяват общуването. Мисля, че е прав. хората в наше време и без това са недоверчиви и не умеят да се сближават истински - та Интернет по-скоро е начин за бягство от истинската интимност. Запознават се и мислейки, че се познават - хоп в леглото! После - сълзи и сополи. ...той бил ходил с още 2-3. Милата ми колежка имаше уж сериозна връзка с един "простак", който се оказа, че имал по една любовница във Варна, в Бургас, в Русе и не знам още къде. Много плака момичето...А как  си подхождаха. тя се раздели с друго момче, заради него.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #43 -: Декември 14, 2010, 11:06:36 pm »
Понякога и когато някой се чувства самотен,опитва да потърси развлечение в такива сайтове.Не е задължително да е чрез сайт за запознанство,може да е форум например  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #44 -: Декември 14, 2010, 11:08:46 pm »
Понякога и когато някой се чувства самотен,опитва да потърси развлечение в такива сайтове.Не е задължително да е чрез сайт за запознанство,може да е форум например  :blink:

Лошо няма. Пък дори и от скука да е, или от ощи интереси, както е в случая. Но трябва да се предупреждава за опасностите. Особено младите хора.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #45 -: Декември 14, 2010, 11:09:49 pm »
Стела, аз говоря за клубове по интереси, където обменяте информация за едно или друго. Както го правим и в този форум. Целта на занятието е съвсем друга, а ако се получи междувременно и някое добро приятелство, няма лошо.  ;) Защо не и любов всичко е възможно. Виждаш, че има и такива примери. Това е просто начин за запознаване като всеки друг, развитието му си зависи от конкретните хора.

Когато има общи интереси, следващата крачка е много по-лесна. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Декември 14, 2010, 11:11:03 pm »
Малко ми е странно това заглавие. Интернет и любов трудно се съчетават. Хората може да се запознаят в интернет, но най-честите причини за завързване на интернет познанствата са секса и брака...
да не забравяме че все пак любовта е духовно състояние. не можеш да я измериш. защо да  не можеш тогава да обичаш някой без да го виждаш. за повечето хора това е абсурдно, защото хората са свикнали да проявяват любовта си материално - не могат да обичат без да имат физически контакт.

Принципно любовта е обмен на енергии и е съвсем нормално да обичаш нещо или някой след като знаеш какво е....
Защото не са малко и онези ,които обичат жени , облечени в мъжки профили.... ;D....И тук не става дума за навик , а за нещо по-различно....,много по-различно... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Декември 14, 2010, 11:13:09 pm »
Понеже Венера отговаря за еротичното общуване, много е важно къде ти се намира Венера и затова как ще възприемаш едно такова общуване. Венера в Риби залага повече на невербалната комуникация и емпатията, а една Венера в Близнаци вероятно няма да има нищо против Интернет-общуването. Приятелят ми е на мнение (а той е мъж все пак), че скайпа и чатенето осакатяват общуването. Мисля, че е прав. хората в наше време и без това са недоверчиви и не умеят да се сближават истински - та Интернет по-скоро е начин за бягство от истинската интимност. Запознават се и мислейки, че се познават - хоп в леглото! После - сълзи и сополи. ...той бил ходил с още 2-3. Милата ми колежка имаше уж сериозна връзка с един "простак", който се оказа, че имал по една любовница във Варна, в Бургас, в Русе и не знам още къде. Много плака момичето...А как  си подхождаха. тя се раздели с друго момче, заради него.

Абсолютно съм съгласна с това мнение на приятеля ти....

*

Stella

• 7765
« Отговор #48 -: Декември 14, 2010, 11:15:14 pm »
Малко ми е странно това заглавие. Интернет и любов трудно се съчетават. Хората може да се запознаят в интернет, но най-честите причини за завързване на интернет познанствата са секса и брака...
да не забравяме че все пак любовта е духовно състояние. не можеш да я измериш. защо да  не можеш тогава да обичаш някой без да го виждаш. за повечето хора това е абсурдно, защото хората са свикнали да проявяват любовта си материално - не могат да обичат без да имат физически контакт.

Мога да обичам от разстояние. Обичам детето си, макар и да не мога да я прегръщам така често, аз не преставам да я обичам. Но все пак физическата любов изисква и физически контакт. Представи си, че се влюбя в някого на "хартия", а като се срещнем се окаже, че ме отвращава физически. Е, не не мога, това ще е фаталната бариера.

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Декември 14, 2010, 11:19:06 pm »
На кибер човека картата му е толкова показателна , че нямам думи...Скорпионка...
Силно акцентирани са две планети...Луна и Меркурий ...последния управлява и АСЦ-то му и МЦ-то му , а съвпада на Марс със слънцето , чийто диспозитор е същия този меркурий е повече от иносказателен.... :blink: ;)
Тригона на луна/нептун...,не са чувства , не са илюзии...,луната е в 12-ти , Нептун е в 4-ти...Там където е Нептун никога и нищо не е сигурно и ясно....

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Декември 14, 2010, 11:22:30 pm »

Е, нали е психолог...ударих джак-пота! Само дето не мога да го накарам да ходи с мен на театър. Ама разбрах защо: защото не харесвал хора от типа на Люба Кулезич - великите кинокритици, дето се изхвърлят с театралните си познания, мислейки си че като посещават известни постановки, им се отрежда специално място в елита на обществото. Пък аз отивам на комедии да се посмея и хич не ми пука кой от какви съображения ходи на театър. Та сега той мисли как да ми компенсира нежеланието си да ходим заедно на театър, понеже животът не е само ядене, пиене и секс. Дала съм му задачка за домашна работа.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Декември 14, 2010, 11:30:17 pm »

Е, нали е психолог...ударих джак-пота! Само дето не мога да го накарам да ходи с мен на театър. Ама разбрах защо: защото не харесвал хора от типа на Люба Кулезич - великите кинокритици, дето се изхвърлят с театралните си познания, мислейки си че като посещават известни постановки, им се отрежда специално място в елита на обществото. Пък аз отивам на комедии да се посмея и хич не ми пука кой от какви съображения ходи на театър. Та сега той мисли как да ми компенсира нежеланието си да ходим заедно на театър, понеже животът не е само ядене, пиене и секс. Дала съм му задачка за домашна работа.

Интересно...., от психологическа гледна точка бих казала , че е любопитно да проследиш този феномен...Защо точно театър...Струва ми се не до там вярно оправданието с Колезич..., а и добрите психолози изследват собствените си поведения и постъпки и по-лесно се справят с тях .... ;D ;) /нищо лично/

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Декември 14, 2010, 11:37:51 pm »
В картата на Елфидка....Управителя на 3-ти в сходящ аспект с Упр. на 5-ти...Уран на дсц управител и транзитния Уран в 7-ми.... :72:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #53 -: Декември 14, 2010, 11:43:04 pm »
Кое му е лошото на запознанствата в нета?
Предпочитам аз да съм "виновник" ,за да се случи дадено запознанство,отколкото да ме запознават приятели ,близки,да ме уверяват,че еди кой си е точно за мен и т.н.Не,мерси,такива услуги не са ми по вкуса.
Имам Уран в 5-ти,а У5  е в седмия  ми дом.
Сегашната ми връзка е интернетна,имала съм и други такива.Близнашкия ми Марс е жаден за откривателства и изненади.
Имам се за сериозен човек,защо да не приема ,че и други такива имат регистрации в подобни сайтове?Внимателно съм подбирала хората,с които общувам и щом са спечелили доверието ми,тогава е имало среща..Не съм попадала на фалшиви снимки,лъжци,ненормалници и т.н.Да,в повечето случаи излъчването на живо не ми е допадало,тогава си остава кафето и толкова..
Приключих вече с профилите,надявам се, завинаги. :PОбаче грам не съжалявам за нищо,което ми се е случило благодарение на тях.

« Отговор #54 -: Декември 14, 2010, 11:44:26 pm »
Извинявайте, че се отклонявам от астрологията. Когато с приятелки говорим за интернет познанствата, аргументът в тяхна полза, който най-често бива споменаван, е че извън интернета, ако се срещнем с въпросния мъж, той може да няма смелостта да ме заговори. Аз съм заговаряла непознати мъже, които съм харесвала. Поемала съм риска да се изложа, да стана за смях, да ме сметнат за "лесна", или най-малкото да си загубя времето. Не заслужавам ли същото да направи за мен един мъж? Затова не бих се запознавала по чатове и подобни. Ако няма смелостта да ме заговори в очите, по-добре хич да не ме заговаря.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Декември 14, 2010, 11:45:48 pm »
В картата на Елфидка....Управителя на 3-ти в сходящ аспект с Упр. на 5-ти...Уран на дсц управител и транзитния Уран в 7-ми.... :72:

И още нещо ...разходяща квадратура на Уран упр. на ДСЦ с Юпитер Упр. на 5-ти дом... ;D

« Отговор #56 -: Декември 14, 2010, 11:59:56 pm »
Да покажа как.... ;D

Управителя на моя 3-ти дом е Уран...ситуиран на МЦ в знак Дева...Упр. на 9-ти е слънце , което се намира в 1-ви...
Упр. на 5-ти дом е марс - в козирог във втория ми дом...в точен тригон с Уран и полусекстил със слънце....

Имам няколко силни връзки чрез пространството , но нито една от тях не е свързана с темите по 5-ти дом....в частта любов....
А ,ако си гледам хороскопа , направо любовта е само чрез  нета....

;D

Скъпа, ние Стрелкините общуваме по 1000 начина. Имам 5 СЕРИОЗНИ връзки 2 години - 1 година - 2 години - 1 година - 2 години и всичките мъже са от сайтове за запознанства. Не се научихме че нета е средство за общуване, както телефона, факса, писмата, телевизията и т.н. Изключително тъпо и тесногръдо намирам, когато някой каже,че такива връзки са  глупост. ЗАЩО? Кое е причината????? Кое е различното? Какво значение има дали сте се запознали в парка, в кафето, на кино или по нета, след като после се виждате и решавате искате или не искате да сте заедно?!!!!
аз съм ЗА!

« Отговор #57 -: Декември 15, 2010, 12:02:08 am »
Извинявайте, че се отклонявам от астрологията. Когато с приятелки говорим за интернет познанствата, аргументът в тяхна полза, който най-често бива споменаван, е че извън интернета, ако се срещнем с въпросния мъж, той може да няма смелостта да ме заговори. Аз съм заговаряла непознати мъже, които съм харесвала. Поемала съм риска да се изложа, да стана за смях, да ме сметнат за "лесна", или най-малкото да си загубя времето. Не заслужавам ли същото да направи за мен един мъж? Затова не бих се запознавала по чатове и подобни. Ако няма смелостта да ме заговори в очите, по-добре хич да не ме заговаря.

Какво значение има смелостта или не? Това е толкова пошло! В нета човека си седи удобно на дивана, отпуска се. Казва ти повече неща. После като се видите,вече се познавате поне на 5% - това е добро начало. Като те види ядосана след тежък работен ден или негримирана и намръщена от проблеми, как да те заговори. Хората в ежедневието си не се забелязваме от работа и мисли. В нета можем да поговорим по-спокойно и концентрирано. Има и камери, има скайп...

« Отговор #58 -: Декември 15, 2010, 12:02:47 am »
Кое му е лошото на запознанствата в нета?
Предпочитам аз да съм "виновник" ,за да се случи дадено запознанство,отколкото да ме запознават приятели ,близки,да ме уверяват,че еди кой си е точно за мен и т.н.Не,мерси,такива услуги не са ми по вкуса.
Имам Уран в 5-ти,а У5  е в седмия  ми дом.
Сегашната ми връзка е интернетна,имала съм и други такива.Близнашкия ми Марс е жаден за откривателства и изненади.
Имам се за сериозен човек,защо да не приема ,че и други такива имат регистрации в подобни сайтове?Внимателно съм подбирала хората,с които общувам и щом са спечелили доверието ми,тогава е имало среща..Не съм попадала на фалшиви снимки,лъжци,ненормалници и т.н.Да,в повечето случаи излъчването на живо не ми е допадало,тогава си остава кафето и толкова..
Приключих вече с профилите,надявам се, завинаги. :PОбаче грам не съжалявам за нищо,което ми се е случило благодарение на тях.

ДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

« Отговор #59 -: Декември 15, 2010, 12:15:14 am »
Оушън, извинявай, че се заяждам, но кое е пошло? Ако не ме харесва негримирана, да не ме заговаря. Как ще ме обикне истински, ако ме харесва само гримирана? И какво, ако съм ядосана? Всеки има право да бъде ядосан и да показва емоциите си. Като не ме харесва ядосана, да ме подмине и да продължи нататък. Интернет съзадава илюзии, образи, които не съществуват... Истина е, че човек в нета се отпуска - отпуска се да лъже, с повечето хора така става.