Здравей Гост

Интернет връзките и любовта

• 190 Отговора
  • 34732 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Интернет връзките и любовта
« Отговор #60 -: Декември 15, 2010, 12:16:21 am »
Какво значение има смелостта или не? Това е толкова пошло! В нета човека си седи удобно на дивана, отпуска се. Казва ти повече неща. После като се видите,вече се познавате поне на 5% - това е добро начало. Като те види ядосана след тежък работен ден или негримирана и намръщена от проблеми, как да те заговори. Хората в ежедневието си не се забелязваме от работа и мисли. В нета можем да поговорим по-спокойно и концентрирано. Има и камери, има скайп...

Напълно съм съгласна !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #61 -: Декември 15, 2010, 12:17:55 am »
Оушън, извинявай, че се заяждам, но кое е пошло? Ако не ме харесва негримирана, да не ме заговаря. Как ще ме обикне истински, ако ме харесва само гримирана? И какво, ако съм ядосана? Всеки има право да бъде ядосан и да показва емоциите си. Като не ме харесва ядосана, да ме подмине и да продължи нататък. Интернет съзадава илюзии, образи, които не съществуват... Истина е, че човек в нета се отпуска - отпуска се да лъже, с повечето хора така става.

Зависи само и единствено от човека! Ако те лъже, какво мислиш, че няма да те лъже и на живо ли?  ;D ;D ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #62 -: Декември 15, 2010, 12:19:29 am »
Оушън, извинявай, че се заяждам, но кое е пошло? Ако не ме харесва негримирана, да не ме заговаря. Как ще ме обикне истински, ако ме харесва само гримирана? И какво, ако съм ядосана? Всеки има право да бъде ядосан и да показва емоциите си. Като не ме харесва ядосана, да ме подмине и да продължи нататък. Интернет съзадава илюзии, образи, които не съществуват... Истина е, че човек в нета се отпуска - отпуска се да лъже, с повечето хора така става.

Мирабела когато човек ходи за риба, му трябва стръв.
Разбираш ли ?
Психически натоварения човек няма да обърне внимание на друг като него. Той ще търси разтуха, и положителни емоции.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Декември 15, 2010, 12:22:47 am »
Истината е , че клавиатурата е оръжие за определени хора....и повечето от тях са много раними и слаби като личности... :blink: Лъжат страхливците... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #64 -: Декември 15, 2010, 12:30:45 am »
Хората са такива каквито са. Това не може да се промени нито с интернет нито с мобилни. Същите тези души са живяли и вършили своите дела през вековете. Били са също толкова лоши и също толкова добри и в по-неграмотните времена.
Излъгани моми е имало винаги и винаги ще има. Това е част от човешкото развитие.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #65 -: Декември 15, 2010, 12:34:12 am »
Не, на живо няма да ме излъже, нали му гледам фейс-а и жестовете, интонацията на гласа и ако не съотвестват на думите, значи ме лъже. Вече друг въпрос е откриването на причината. Но в скайп е по-трудно да разбера дали ме лъже. Не че е невъзможно. Хващала съм лъжци и там. Но трябва да внимавам за всяка дума, кои изрази повтаря, как пише. Трябва да познавам стила на писане, за да видя отклонение от нормалното за човека. Трябва повече време, докато установя бейзлайн за сравнение.

*

Uran

• 6041
« Отговор #66 -: Декември 15, 2010, 12:47:16 am »
Мисля, че ако сега бях на 20г сигурно щях да прибягна до нет познанства. Аз си имам данни по натал за това- У7 в 3 дом и У3 в 7 дом. ;D Не обичам дискотеки, шумни заведения, изобщо...този вид ентъртеймънт и социална активност. Сега..то..ясно, че в библиотеката няма да Го срещна (ако сега съм на 20г).

п.п.П.Корумбашев се е запознал с настоящата си съпруга в сайт за запознанства. Милен Цветков- също. Така, че не виждам нищо кой знае колко фрустриращо в това да си направиш профил някъде. Изключвам сайтове като този който наскоро коментирахте. Той според мен има други цели. :blink:

« Отговор #67 -: Декември 15, 2010, 01:56:14 am »
Въпреки че не одобрявам за себе си, ето нещо позитивно по темата - http://www.spring.org.uk/2010/09/online-dating-10-psychological-insights.php.

« Отговор #68 -: Декември 15, 2010, 02:19:10 am »
Аз съм се запознала със съпруга ми по интернет. Женени сме осма година.  Всеки е свободен да говори каквото си иска, но съм забелязала, че хората, които отричат интернет връзките отричат да прибягват и до такива запознанства. Как тогава се произнасят за нещо, което всъщност не познават.

Чисто астрологично : Може ли да попитам защо гледате пети, девети дом и единадесети  дом и Уран?

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Декември 15, 2010, 02:24:14 am »
Аз съм се запознала със съпруга ми по интернет. Женени сме осма година.  Всеки е свободен да говори каквото си иска, но съм забелязала, че хората, които отричат интернет връзките отричат да прибягват и до такива запознанства. Как тогава се произнасят за нещо, което всъщност не познават.

Чисто астрологично : Може ли да попитам защо гледате пети, девети дом и единадесети  дом и Уран?

Аз свързвам оста 3-ти/9-ти с комуникацията...Интернет се свързва с 9-ти , контактите са по 3-ти писането....
5-ти дом е дома на любовта , 11-ти дом освен чуждата любов е и социалната мрежа....
Уран е новия подход ,новата технология....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #70 -: Декември 15, 2010, 02:37:32 am »
Благодаря Марая, звучи логично като го обясняваш така.

Сега да кажа, че имам У3 в седми. Мисля, че това е по-логично за брак в резултат на интернет познанство, отколкото  управител на 7-ми в трети.   Имам Уран, управител на единадесети в пети дом, Управителят на 7-ми е в 9-ти. На времето не съм се регистрирала в сайт за запознанства, но ако търсех партньор сега, точно това щях да направя.

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Декември 15, 2010, 02:37:47 am »
Интересно...., от психологическа гледна точка бих казала , че е любопитно да проследиш този феномен...Защо точно театър...Струва ми се не до там вярно оправданието с Колезич..., а и добрите психолози изследват собствените си поведения и постъпки и по-лесно се справят с тях .... ;D ;) /нищо лично/

Изследвала съм го, не се притеснявай. би могъл да ми угоди, но аз не искам това. Виж, с киното нямаме проблем.

Няма да разбравя, когато мъжът ми (бяхме все още гаджета) ме заведи на "Междузвездни войни", умрях от отгчение и на половината филм излязох и го изчаках в барчето. Това беше любомият мУ филм, гледал го е над 10 пъти, а аз не мога да го понасям. Хаха, не искам такива жертви, благодаря!
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 02:46:21 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Декември 15, 2010, 02:45:34 am »

Сега да кажа, че имам У3 в седми. Мисля, че това е по-логично за брак в резултат на интернет познанство, отколкото  управител на 7-ми в трети.   Имам Уран, управител на единадесети в пети дом, Управителят на 7-ми е в 9-ти. На времето не съм се регистрирала в сайт за запознанства, но ако търсех партньор сега, точно това щях да направя.

3-ти дом са съседите...,не намирам връзката и аз...
Просто разсъждавам....По 3-ти е писането далеч е 9-ти нали така.... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #73 -: Декември 15, 2010, 02:50:30 am »

Сега да кажа, че имам У3 в седми. Мисля, че това е по-логично за брак в резултат на интернет познанство, отколкото  управител на 7-ми в трети.  Имам Уран, управител на единадесети в пети дом, Управителят на 7-ми е в 9-ти. На времето не съм се регистрирала в сайт за запознанства, но ако търсех партньор сега, точно това щях да направя.

И кое е по-логичного? Така е според твоя опит. А при моите приятели е обратното.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Декември 15, 2010, 02:54:58 am »

Сега да кажа, че имам У3 в седми. Мисля, че това е по-логично за брак в резултат на интернет познанство, отколкото  управител на 7-ми в трети.  Имам Уран, управител на единадесети в пети дом, Управителят на 7-ми е в 9-ти. На времето не съм се регистрирала в сайт за запознанства, но ако търсех партньор сега, точно това щях да направя.

И кое е по-логичного? Така е според твоя опит. А при моите приятели е обратното.

Стела и аз не мисля , че 3-ти и 7-ми са достатъчни....Защото по 3-ти дом са братя , сестри ,съседи , близко обкръжение , а интернет не е от последните... :blink:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #75 -: Декември 15, 2010, 02:56:46 am »

Стела и аз не мисля , че 3-ти и 7-ми са достатъчни....Защото по 3-ти дом са братя , сестри ,съседи , близко обкръжение , а интернет не е от последните... :blink:

Da ne sabrawame ze uspeha na edno partnorstwo e w 3 dom, i ako ima tam planeti sa mnogo wasni! :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Stella

• 7765
« Отговор #76 -: Декември 15, 2010, 03:00:52 am »

Ами, аз го слагам към комуникациите, имайки предвид скайп и електронна поща. Те и пощите не са към "близкото обкръжение", но това е бил класическият начин за комуникация по 3-ти дом. Технологиите се развиват. Освен това посочих само един от показателите, а както знаем трябват поне 2-3. Оставих на другите да допълнят своите наблйдения. Нито искам да споря, нито да отричам интернет-познанството. Който си е намерил половинката там е голям късметлия.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Декември 15, 2010, 03:10:20 am »

В тази връзка бихме могли да разгледаме и 11 дом. Сайтовете за запознанства, форумите и други социални мрежи са мини общества, групи по интереси, за комуникация и споделени преживявания, затова би било логично да го включим и него.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Декември 15, 2010, 03:10:30 am »
От Интернет имам две много силни връзки....,задължена съм на astrosite.org , за тях.... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #79 -: Декември 15, 2010, 03:12:25 am »

Мирабела когато човек ходи за риба, му трябва стръв.
Разбираш ли ?
Психически натоварения човек няма да обърне внимание на друг като него. Той ще търси разтуха, и положителни емоции.

Подобното привлича подобно. Не мисля, че "разтушения" човек, ще се нагърби с някой психически натоварен да му оправя настроението. На затормозеният му трябва друг като него, та взаимно да си се оплакват на рамо и да си "ближат раните". Ако двама души не трептят на една и съща честота....просто не се получава.