Здравей Гост

Интернет връзките и любовта

• 190 Отговора
  • 34578 Прегледи
*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
Re:Интернет връзките и любовта
« Отговор #180 -: Декември 16, 2010, 03:56:09 am »
Марая, току що питах пак. Та, тя е по-малка. Ама, човека има  Хирон в трети дом, и ще страда при повърхностно плямпане. ;D Дали Сатурн в Рак, не променя правилото понякога за по- възрастният партньор в 7 дом?   :unsure: Раците нали се женят за по-малки от тях в повечето случаи. И  рак в седми дом да си  държи на неговото. ?Иначе и двамата са си чатили на работа. Урановцте в 10 и 11 дом. ;D Но не са се виждали преди да се запознаят по интернет.

;D ;D Отдава и се на Жътолилавка. Той и съседа по трети дом, и Гърция съседка. ;D Наистина,от къде ти идват  такива? Много е весело това стихче и свежо. :49:  Ето за самопочерпване.
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #181 -: Декември 16, 2010, 05:14:02 am »
Марая, току що питах пак. Та, тя е по-малка. Ама, човека има  Хирон в трети дом, и ще страда при повърхностно плямпане. ;D Дали Сатурн в Рак, не променя правилото понякога за по- възрастният партньор в 7 дом?   :unsure: Раците нали се женят за по-малки от тях в повечето случаи. И  рак в седми дом да си  държи на неговото. ?Иначе и двамата са си чатили на работа. Урановцте в 10 и 11 дом. ;D Но не са се виждали преди да се запознаят по интернет.

;D ;D Отдава и се на Жътолилавка. Той и съседа по трети дом, и Гърция съседка. ;D Наистина,от къде ти идват  такива? Много е весело това стихче и свежо. :49:  Ето за самопочерпване.

Towa ne q prawi po-malko mydra , po-ulegnala..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #182 -: Декември 16, 2010, 06:48:58 am »
:49:  Ето за самопочерпване.

викаш..да се почерпиш за мое здраве  :P ;D
няма лошо.. ;D това със съседа е защото имах забежки с един 'комшия',нищо сериозно..и реших да го включа в story-то   ;D

ще ми покажеш ли твои модели, които си нарисувала??..да видя как си като дизайнер, защото ми се струва, че си си объркала призванието и всъщност си поетеса..сериозно, отдава ти се с лекота.. :blink: :clap:

не мога да ти покажа,защото не съм рисувала от бая време..нещо не съм вдъхновена ;D

мерси за комплимента,радвам се,че стихчетата са се харесали  :blink: :wub:

« Отговор #183 -: Декември 17, 2010, 10:32:33 pm »
Понеже виждам, че тази тема лееко замря, аз да я съживя - днес испанецът ми писа.
След 8 дена мълчание...  :-[ 

*

holanda

« Отговор #184 -: Декември 17, 2010, 11:03:35 pm »
Понеже виждам, че тази тема лееко замря, аз да я съживя - днес испанецът ми писа.

и к'во ти каза  ;D

« Отговор #185 -: Декември 17, 2010, 11:06:58 pm »

Сдобрихте ли се?

« Отговор #186 -: Декември 17, 2010, 11:29:53 pm »
Каза, че доста го е наранило и му е станало доста зле след това, което му написах, мислел е да ми пише чак след празниците, за да се пооталожат млако нещата и не ми е писал, защото се познава и за да не ме обиди...

Да, сдобрихме се.
Сега трябва да пипам с пинсета занапред...но поне ми стана ясно, че му пука за мене, ако не му пукаше нямаше да ми пише и нямаше да се засегне толкова  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #187 -: Декември 17, 2010, 11:35:22 pm »
Каза, че доста го е наранило и му е станало доста зле след това, което му написах, мислел е да ми пише чак след празниците, за да се пооталожат млако нещата и не ми е писал, защото се познава и за да не ме обиди...

Да, сдобрихме се.
Сега трябва да пипам с пинсета занапред...но поне ми стана ясно, че му пука за мене, ако не му пукаше нямаше да ми пише и нямаше да се засегне толкова 
:blink:

Браво , радвам се за теб! ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #188 -: Декември 17, 2010, 11:37:21 pm »

WOW!!!

Определено не си му безразлична!  ;)

« Отговор #189 -: Декември 18, 2010, 12:00:09 am »
Благодря ви!!
Много се радвам, че така се развиха нещата. Май наистина имам доста силна привързаност към този човек, макар и да съм го виждала на живо само 4 пъти ..много се сближихме, макар и само по Интернет. Такава мъка ме беше налегнала през исминалата седмица, огормно чувство за вина  :'( А сега ми олекна.
Брей, имаше една тема за духовните връзки тук, и сега се замислям, че наистина можеш да имаш духовна връзка с някой, без да го виждаш..как става това..чудо!!  :blink:
Днес е мнооого хубав ден за мен :))

*

Марая

• 28287
« Отговор #190 -: Декември 18, 2010, 03:13:25 am »
Благодря ви!!
Много се радвам, че така се развиха нещата. Май наистина имам доста силна привързаност към този човек, макар и да съм го виждала на живо само 4 пъти ..много се сближихме, макар и само по Интернет. Такава мъка ме беше налегнала през исминалата седмица, огормно чувство за вина  :'( А сега ми олекна.
Брей, имаше една тема за духовните връзки тук, и сега се замислям, че наистина можеш да имаш духовна връзка с някой, без да го виждаш..как става това..чудо!!  :blink:
Днес е мнооого хубав ден за мен :))

И аз се чудя на себе си....,но става! ;D