Здравей Гост

Сънищата- Планети домове аспекти и транзити

• 46 Отговора
  • 6909 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Сънищата- Планети домове аспекти и транзити
« Отговор #40 -: Декември 19, 2010, 06:20:20 am »
Да, но ние трябва да можем да обясним таланта му или тази даденост и без Нептун, без да подценявам планетите след Сатурн особено в наталната карта. И в този ред на мисли падналият Юпитер съвсем не се явява така зле поставен, в рецепция със Сатурн- застанал на К8 е, в собствен декан, а и не без значение, че е диспозитор на всичките планети в Риби, наред с тях и на СЛВ. Относно Марс, управител на 4, но и на 9 дом е, в аспект с Луната, която оказва своето влияние върху двата дома - от девети към десети и връзката й със споменатите планети в Риби, допринася за популярността на способностите му, които иначе най-вероятно биха си останали лични негови преживявания.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
Re:Сънищата- Планети домове аспекти и транзи
« Отговор #41 -: Декември 19, 2010, 04:50:15 pm »
 :Psunrain, я как хубаво изложение по ретро мерк
Натовареният 12 дом винаги дава стабилен "нощен" живот, 9  и 8, луна в дева дава много често проречески сънища; лично аз нептун трудно го усещам в този му аспект и ми липсва сетивност и за другит е хора, но по наблщдения дава доста добри резултати:)

« Последна редакция: Декември 19, 2010, 04:54:57 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Сънищата- Планети домове аспекти и транзи
« Отговор #42 -: Декември 19, 2010, 09:56:51 pm »
:Psunrain, я как хубаво изложение по ретро мерк
Натовареният 12 дом винаги дава стабилен "нощен" живот, 9  и 8, луна в дева дава много често проречески сънища; лично аз нептун трудно го усещам в този му аспект и ми липсва сетивност и за другит е хора, но по наблщдения дава доста добри резултати:)

:rolf: , Понякога и един Нептун е достатъчен за това.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #43 -: Декември 19, 2010, 10:01:44 pm »
Момичета, сънувах Небесна. И тя ми каза в съня ми, че дъщеря ѝ ще се жени. / Всъщност тя има ли дъщеря ? /
Само, че цялото това нещо беше свързано с далечно пътуване за нея.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Декември 19, 2010, 10:05:29 pm »
Момичета, сънувах Небесна. И тя ми каза в съня ми, че дъщеря ѝ ще се жени. / Всъщност тя има ли дъщеря ? /

Дааа , има дъщеря... ;D ;D
Ха-ха, на мен ми се смееше , ама май преди мен ще стане баба.... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #45 -: Декември 19, 2010, 10:14:11 pm »

Ха, това е много интересно, а на каква възраст е дъяеря ѝ ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Декември 19, 2010, 11:01:04 pm »

Ха, това е много интересно, а на каква възраст е дъяеря ѝ ?

В която вече може да спи с мъж... ;D ;D ;) И доколкото знам , живее на семейни начала с приятеля си...
НЕБЕСНА МНОГО ПЪТИ ГО Е КАЗВАЛА В САЙТА! ;D