Вероятно Плутон упражнява контрол над сънищата , но аз въпреки добрия аспект на плутон с луна и нептун ,все още не мога да кажа , че имам контрол в/у съня...по-скоро подсъзнателен... :blink:
незнам за Плутон ,но по-ярките ми сънища са все някакви ужасии,за които после не ми се иска да си спомням. Моята Луна не отговаря за сънищата,..може би Нептун квадрат планети в 12 дом.
Въпреки,че за сънищата си мисля,че трябва да са намесени планети-управители на съответния дом-т.е. управител на 12 дом в 8-ми примерно,които да са Нептун или Луна..
Управителя на 12-ти е изключително важен , както и управителите на 4-ти и 8-ми дом....Реално 4-ти и 12-ти са най-тайните домове , сънищата за мен са по-интимни дори и от най-близката интимност, в смисъл , че това е онзи подсъзнателен /4-ти дом/ , скрит , таен и мистичен /12-ти дом/...8-ми дом е дома на трансформацията ,също свързан с тайните ....Връзката м/у тях е изключително важна.....
Има значение и зодиакалния слънчев знак и то не малко , но звученето е общо.....Например:
Водните сънуват често вода , огнените огън...
С управителите на тези домове , аз съм сключила сделка в деня на раждането си , защото са перфектно аспектирани...Често сънувам морето , океана и реки...,упр. на к12-Плутон , на К4-Нептун , на к8-луна....