Здравей Гост

Сънищата- Планети домове аспекти и транзити

• 46 Отговора
  • 6945 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Знам , че има тема за транзитите и сънищата , но в конкретиката ми се иска да поговорим за онези сънища , които се сънуват през целия живот или онези които развиваме в реала....
Кой са домовете и Планетите които показват това...
Как и по какъв начин са аспектирани....Кои сънища се развиват в реалния свят , кои остават в астрала и защо....?
Как сънувате , имали ли сте пророчески сънища?

« Последна редакция: Декември 18, 2010, 07:38:04 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Планети Домове Аспекти и Сънища
« Отговор #1 -: Декември 18, 2010, 06:48:47 am »
Ще споделите ли нещо за тр. Нептун в 12 дом?
Много сънувам, често и непознати хора... 
:unsure: ;D

Имам си го в натала и това е един друг свят в който живея... ;DГоляма част от нещата които сънувам ги има и в реалния свят , сънувам нещо , което не съм подозирала , че го има и изведнъж това нещо го намирам....
При мен е за цял живот , а да не коментирам , че в момента Нептун транзитира в 3-ти /9-ти натален , в резултат на което сънищата са много интензивни , наситени , с духовни послания....
Използвай сънищата и се радвай , че ги имаш.... :blink:

Благодаря за отговора :blink:
Голяма част от сънищата, които сънувах през последната 1.5 г. ми се сбъднаха, за жалост все лоши неща...

Кажи кои са знаците на куспидите на домовете на края ....
Къде е Нептун , къде е луната и аспекта м/у тях какъв е.... ;D
Хайде бях тръгнала да спя и вече съм казала лека нощ на един ангел....,докато ми работи мозъка , че Чичко Морфей ме зове...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
Re:Сънища Планети Домове Аспекти
« Отговор #2 -: Декември 18, 2010, 06:51:47 am »
Ти пък Марая, с кокошките ли ще лягаш сега?  ;D
Пускаш хубава тема и искаш да изчезнеш.  ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #3 -: Декември 18, 2010, 06:54:13 am »
Между другото съм чела, че натална Луна в 8ми дом дава много сънища. Но нямам идея дали е вярно. Може да се направи една анкета за това.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Декември 18, 2010, 07:02:44 am »
Ти пък Марая, с кокошките ли ще лягаш сега?  ;D
Пускаш хубава тема и искаш да изчезнеш.  ;)

Нептун в 12-ти натален в тригон с Хирон в 4-ти ...Нептун е управител на 4-ти...моста работи...,на в-ха на 8-ми дом е рак , а управителя е Луната екзалтирана в телец и отлично поставена в натала ми на опозе от Нептун в 12-ти , ако допуснем орбиса от 9*.... :blink: Това ми дава много пророчески сънища....и сънища от миналото които отиват в бъдещето , а моста по които вървя е Хирон- болката по миналото , с което лекувам бъдещето разчитайки посланията му....
Охх, май сложно го написах...,на ретро мерк... :blink:...
Мии до сега мълчахте , на луна в телец...,след 2 дни на близнашката луна , пълнолуние и затъмнение какво ли ще става във форума не знам....Може и да го сънувам... ;D :P

« Отговор #5 -: Декември 18, 2010, 07:04:49 am »
Нептун (10 д), У1 секстил Луна (12 д), У5
                             сектил  Плутон (8 д), У8 тригон Луна

ИЦ - близнаци, У1; К8 - Везни, У12; К12 - Водолей, У10
« Последна редакция: Декември 18, 2010, 07:31:52 am от romantica »

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Декември 18, 2010, 07:07:13 am »
Нептун (10 д), У1 :sec: Луна (12 д), У5

Знака на 4-ти /иц/ ,знака на 8-ми и на 12-ти , кои са Романтика...Къде са управителите на тези домове...,кои са?

*

Divna

• 2478
« Отговор #7 -: Декември 18, 2010, 07:10:45 am »
Аз сънувам много рядко или поне не си помня сънищата. Тая нощ например помня, че нещо сънувах, но не си спомням точно какво.  ;D
Луна в 1 дом, в Скорпион. Нептун във втори дом в Стрелец. Няма връзка между тях. За пророчески сънища даже не мога и да си мечтая, защото знам, че това е невъзможно в радикса ми.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Декември 18, 2010, 07:11:18 am »
Между другото съм чела, че натална Луна в 8ми дом дава много сънища. Но нямам идея дали е вярно. Може да се направи една анкета за това.
Вярно е.
Особено имам наблюдения за такива с Рак или Риби на К8.

Потвърждавам аз съм с Рак на К8.... :blink:

« Отговор #9 -: Декември 18, 2010, 07:15:33 am »
Нептун (10 д), У1 :sec: Луна (12 д), У5

Знака на 4-ти /иц/ ,знака на 8-ми и на 12-ти , кои са Романтика...Къде са управителите на тези домове...,кои са?

Редактирах се!

*

Divna

• 2478
« Отговор #10 -: Декември 18, 2010, 07:16:36 am »
Добре де хора, ако се гледа 8ми дом, то тогава е наложително да се вземе под внимание Плутон.
За сънищата кои планети отговарят?
Луна - емоции, неосъзнатото
Нептун - илюзии, мечти

Допълвайте ме, че не съм много наясно тук.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Декември 18, 2010, 07:21:50 am »

Потвърждавам аз съм с Рак на К8.... :blink:
Но нямаш Луна там, не знаеш какво е. ;D

(докато Лили има ;D)

Имам екзалтирана луна в опозе на Нептун и домовете отговорни за сънищата са от водния триплицет....риби , рак ,скорпион.... :blink: Във втория или третия пост съм описала....
И тъй като в момента имам силен транзит на нептун , а прогресивната луна е във втори дом , не ме питай как сънувам и какво , как от сънищата отиват в реалността и как развитието на сънищата върви.....МИРА НЯМАМ....

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Декември 18, 2010, 07:27:35 am »
Добре де хора, ако се гледа 8ми дом, то тогава е наложително да се вземе под внимание Плутон.
За сънищата кои планети отговарят?
Луна - емоции, неосъзнатото
Нептун - илюзии, мечти

Допълвайте ме, че не съм много наясно тук.  :-[

Основно свързвам Нептун и Луна със сънищата....Плутон също , както и Хирон- последния е мост м/у сънищата и реалния свят....

Класиците дават Нептун за управител на сънищата , за мен той е основен...Добрите сънувачи имат  аспект на Нептун с Луна....Вероятно Плутон упражнява контрол над сънищата , но аз въпреки добрия аспект на плутон с луна и нептун ,все още не мога да кажа , че имам контрол в/у съня...по-скоро подсъзнателен... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Декември 18, 2010, 07:29:38 am »
Морфей (от гр. μορφη - форма, фигура) в древногръцката митология е бог на сънищата. Син е на Хипнос, а според Хезиод на Никта -нощта. Изобразяван е различно, често с крила и като старец. Морфей (лат. Morpheus) е споменат в "Метаморфози" на Овидий. Той спи в абаносово легло, заобиколен от макове. Овидий преполага, че Морфей има дарбата да се явява в човешки образ в сънищата на хората.

* Изразът „да попаднеш в обятията на Морфей“ означава да заспиш.
    * Лекарството морфин е наречено на Морфей, защото предизвиква дълбок сън и премахва болката
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D1%80%D1%84%D0%B5%D0%B9

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Декември 18, 2010, 07:37:04 am »
Нептун (10 д), У1 секстил Луна (12 д), У5
                             сектил  Плутон (8 д), У8 тригон Луна

ИЦ - близнаци, У1; К8 - Везни, У12; К12 - Водолей, У10

Не си ли получавала важни решения на сън....искам да кажа , на сън да ти се каже какво е правилното решение ?

*

holanda

« Отговор #15 -: Декември 18, 2010, 07:42:57 am »
Вероятно Плутон упражнява контрол над сънищата , но аз въпреки добрия аспект на плутон с луна и нептун ,все още не мога да кажа , че имам контрол в/у съня...по-скоро подсъзнателен... :blink:

незнам за Плутон ,но по-ярките ми сънища са все някакви ужасии,за които после не ми се иска да си спомням. Моята Луна не отговаря за сънищата,..може би Нептун квадрат планети в 12 дом.

Въпреки,че за сънищата си мисля,че трябва да са намесени планети-управители на съответния дом-т.е. управител на 12 дом в 8-ми примерно,които да са Нептун или Луна..

*3 дни подред ме тормозят кошмари и тази вечер сигурно е кулминацията-имам транзитна Луна в 8 дом,опозиция натални Венера/Плутон във 2 дом,над които е транзитна Венера  :o  :-X
« Последна редакция: Декември 18, 2010, 07:49:04 am от жълтолилава »

« Отговор #16 -: Декември 18, 2010, 07:48:15 am »
Не си ли получавала важни решения на сън....искам да кажа , на сън да ти се каже какво е правилното решение ?

Много неща сънувам, понякога са много объркани и трудно разбирам какво означават.

А понякога са буквални и именно те за мен са ясновидските...
Пр. за такива: Сънувала съм смърт на човек от семейството, 1 ден преди да се случи. Също и крайният резултат на определени събития, които предстоят... Имам и няколко други, които разбрах след 5 г. какво са искали да ми кажат... Но досега всичките такива са били трагични...
Много е натоварващо  :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Декември 18, 2010, 07:54:02 am »
Вероятно Плутон упражнява контрол над сънищата , но аз въпреки добрия аспект на плутон с луна и нептун ,все още не мога да кажа , че имам контрол в/у съня...по-скоро подсъзнателен... :blink:

незнам за Плутон ,но по-ярките ми сънища са все някакви ужасии,за които после не ми се иска да си спомням. Моята Луна не отговаря за сънищата,..може би Нептун квадрат планети в 12 дом.

Въпреки,че за сънищата си мисля,че трябва да са намесени планети-управители на съответния дом-т.е. управител на 12 дом в 8-ми примерно,които да са Нептун или Луна..

Управителя на 12-ти е изключително важен , както и управителите на 4-ти и 8-ми дом....Реално 4-ти и 12-ти са най-тайните домове , сънищата за мен са по-интимни дори и от най-близката интимност, в смисъл , че това е онзи подсъзнателен /4-ти дом/ , скрит , таен и мистичен /12-ти дом/...8-ми дом е дома на трансформацията ,също свързан с тайните ....Връзката м/у тях е изключително важна.....
Има значение и зодиакалния слънчев знак и то не малко , но звученето е общо.....Например:
Водните сънуват често вода , огнените огън...
С управителите на тези домове , аз съм сключила сделка в деня на раждането си , защото са перфектно аспектирани...Често сънувам морето , океана и реки...,упр. на к12-Плутон , на К4-Нептун , на к8-луна.... 

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Декември 18, 2010, 07:56:22 am »

Много неща сънувам, понякога са много объркани и трудно разбирам какво означават.

А понякога са буквални и именно те за мен са ясновидските...
Пр. за такива: Сънувала съм смърт на човек от семейството, 1 ден преди да се случи. Също и крайният резултат на определени събития, които предстоят... Имам и няколко други, които разбрах след 5 г. какво са искали да ми кажат... Но досега всичките такива са били трагични...
Много е натоварващо :'(

Знам! Съжалявам...изпитвала съм го....
Може би , ако поработиш повече по Уран ще ти бъде по-лесно... :blink:

Ще продължим утре , Романтика , специално ти благодаря за провокацията да отворя тази тема.... :wub:
Отивам при Морфей , а на Вас ви изпращам по едно перце от неговите криле....за сладки и красиви сънища... :wub: :wub:

« Последна редакция: Декември 18, 2010, 08:01:14 am от Марая »

« Отговор #19 -: Декември 18, 2010, 08:07:26 am »
И аз благодаря, Марая! Лека и топла нощ на всички!