Здравей Гост

Брада и Мустаци,Къса коса у жените

• 169 Отговора
  • 29236 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:Брада и Мустаци,Къса коса у жените
« Отговор #60 -: Декември 20, 2010, 02:54:13 am »
А защо никой не пише за брадата и мустаКите? :57:

Sastoto nama maze w foruma, pak i da ima koi maz bi go interesuwal sa towa.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Декември 20, 2010, 02:56:07 am »
Косматите мъже вече сме ги обсъждали в една или две теми, къде да търсим афинитета към тях в женски хороскоп.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #62 -: Декември 20, 2010, 02:57:51 am »
А защо никой не пише за брадата и мустаКите? :57:

Аз съм на мнемие, че 99% от мъжете с брада просто ги мързи да се бръснат  :-[ Изключвам тези с катинарчетата.

Хм, да разбирам ли, че темата е "Брада и мустаци при жените"? Препрочетох заглавието и ме наведе на размисъл.  ;D
И аз си помислих за това първо. ;D Имам колежка - стрелец, но не знам какъв АС е. Напомня ми на Телец, но може и да е Везни - хубаво лице, бузки които се мацат с руж и черни мустачета, за които твърди, че са от баба й.  ;D   
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #63 -: Декември 20, 2010, 03:09:30 am »
жена с мустаци :unsure:по-грозно е от мъж с прозрачен лак на ноктите ;D ;D
но наистина нищо не казахме за мъжете с бради,обаче не мисля,че е от мързел-чувала съм ,че много си ги гледат-както ние косите си
на мен лично ми е нехигиенично някакси-представям си трохи по брадата :25:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #64 -: Декември 20, 2010, 03:09:37 am »
Кат каза Лили катинарче..... ;D ;D , по едно време мъжа ми беше обесил едно катинарче....,направо ми се драйфаше...
Непоносимост имам към всичко около мъжката  устата , прилича ми на вулва.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Декември 20, 2010, 03:12:04 am »
Мисля , че са склонни към бради и мустаци онези , които искат да скрият нещо...,както тези , които искат да покажат мъжественост....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #66 -: Декември 20, 2010, 03:23:46 am »
Бившия ми беше с катинарче и много му отиваше. Когато го обръснеше през горещините в жегите ми трябваше доста време, за да го възприема.  :blink:
Но той е педант на тема поддръжка на катинарчето си. Ежедневно полагаше сутрин необходимите грижи. Беше сладък в това отношение.  ;D Има мъже на които много им върви.

*

Stella

• 7765
« Отговор #67 -: Декември 20, 2010, 03:43:18 am »
А какво значи "катинарче" - покажете някоя снимка, да видим?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #68 -: Декември 20, 2010, 03:44:03 am »
и аз имам квадрат на Венера и Сатурн и винаги излизам с добре оформена коса, а когато нямам време да я оправям съм с шапка.
като цяло ми отнема много време, за да приведа косата си в добър вид, защото по природа е чуплива и мека, и ако не я правя стои като разпиляна.

в момента е средна дължина, но преди 3 месеца я подстригах сравнително късо, но след няколкодневния ентусиазъм, спрях да се харесвам така, чувствах се като мъж :blink:
определено по-добре се чувствам с дълга коса.

*

Stella

• 7765
« Отговор #69 -: Декември 20, 2010, 03:51:26 am »
Хахаха, а моят бивш имаше Венера в Козирог, спеше със сгънат вестник на тила, превързан с кърпа на челото като индианец, за да му се изправя отзад косата. По 5 часа си я дърпаше, сресваше и подреждаше в банята. беше много суетен. Аз слагах едно червило и една спирала и изтеглях очната линия за 10 минути, а той, коконата се гласеше още 2 часа..ужас!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #70 -: Декември 20, 2010, 03:54:57 am »
А какво значи "катинарче" - покажете някоя снимка, да видим?

Нещо такова. Има много модели. Аз лично харесвам леко наболите, не дългите. Така за женската нежна кожа е много възбуждащо. Усещането на мъжките целувки по женската плът  е върховно.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Декември 20, 2010, 03:55:36 am »

Гледай брадата.... ;D ;D Това е формата....

*

Divna

• 2478
« Отговор #72 -: Декември 20, 2010, 03:57:53 am »
Марая, много му е голяма и въобще не е добре оформена.

*

Марая

• 28287

*

Divna

• 2478
« Отговор #74 -: Декември 20, 2010, 04:03:15 am »
Ами не знам. Много рядко съм виждала мъже на които да им отиват бради. Ама наболите, такива дето не се бръснат всеки ден са ми много готини. Някак по-мъже ми изглеждат. Лицата им не са лъснати като бебешко дупе.  ;D

« Отговор #75 -: Декември 20, 2010, 04:03:20 am »
сетих се за една позната с къса коса-има съвпад ретро Венера/Сатурн в 5 дом :blink:

Аз имам съвпад Венера/Сатурн в 4ти дом,но по принцип си ходя с дълга коса,само като малка са ме постригвали късо,но то не е било по мой избор  :blink:

Оф,вярно,тя мойта Венера не е ретро.

*

Stella

• 7765
« Отговор #76 -: Декември 20, 2010, 04:03:38 am »
Верно, яка е! Много добре му стои. Моят се пробва да си я прави така.
А между другото за френската любов е страхотно усещането на допира с леко наболата брада.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Декември 20, 2010, 04:06:45 am »
А между другото за френската любов е страхотно усещането на допира с леко наболата брада.  :-[

:rolf: , МОЖЕ ЛИ МАЛКО ЦВЕТНИ ПОДРОБНОСТИ... :rolf:

*

Divna

• 2478
« Отговор #78 -: Декември 20, 2010, 04:08:38 am »

Именно и не са само за френската любов възбуждащи. Както и дългите женски коси, когато по време на полов акт заиграят по тялото на мъжа. Такъв допълнителен стимулатор са, че мъжете са на седмото небе, ако жената знае как да ги вкара в употреба разбира се.  ;) ;D

*

missKapriz

« Отговор #79 -: Декември 20, 2010, 04:08:56 am »
Божеее,какво стана с темата ми :25: :57: :41: :rolf: