Здравей Гост

Първо слънчево затъмнение за 2011 - 13*45" козирог 4-ти януари

• 197 Отговора
  • 25343 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Сл.затъмнения по половин година ли действаха или до следващото?

Би трябвало да действа съгласно минутите, които е продължило = години.  :rolleyes:

Да , и аз така мисля....А това означава , че усещаме и миналогодишното.... ;D Все сме си затъмнени , не мислите ли?! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
Първо само да вметна, че теми за лунни и слънчеви затъмнения вече имаме доста.

Второ, и много интересен факт е съвпада на Уран и Юпитер, абсолютно точен до минута, който е в тригон с тр. Венера в Скорпион,и трето и много важен аспект е квадратурата на Слънчевото затъмнение със Сатурн.

*

Марая

• 28287
Първо само да вметна, че теми за лунни и слънчеви затъмнения вече имаме доста.

Второ, и много интересен факт е съвпада на Уран и Юпитер, абсолютно точен до минута, който е в тригон с тр. Венера в Скорпион,и трето и много важен аспект е квадратурата на Слънчевото затъмнение със Сатурн.

Нека да има...по Юпитер..... ;D ;D А и за 2011 няма...това е първото.... :P ;D

Да , това е много интересно...при мен е почти в съвпад венерата с нат.асц.... ;D , а онези двамата от риби гледат към нат.венера и нат.асц....НеАм нерви.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
Това този същия Юпитер ли е дето е казал : "деца", да има  ;D :P :P

Ако серията сарос акцентира на взаимоотношенията, то квадрата със сатурн във везни ще наклони везните към морала, ще има преценка на качеството им, тяхната етична стойност. От другата страна пък Уран и Юпитер в тригон с Венера ще напират за разнообразни и не толкова претенциозни откъм качество връзки. Да видим кой ще бъде нокаутиран в този рунд ;)

*

Марая

• 28287
Това този същия Юпитер ли е дето е казал : "деца", да има  ;D :P :P

Ако серията сарос акцентира на взаимоотношенията, то квадрата със сатурн във везни ще наклони везните към морала, ще има преценка на качеството им, тяхната етична стойност. От другата страна пък Уран и Юпитер в тригон с Венера ще напират за разнообразни и не толкова претенциозни откъм качество връзки. Да видим кой ще бъде нокаутиран в този рунд ;)

Ъха...,същия Юпитер , абе той си е Дупитер направо.... :P ;D

Аз мисля , че битката ще бъде сериозна...., последния градус е силен...., а и  27* не е за подценяване...Не бива да забравяме , че това е последната декада , а и управителя и знае какво да прави..... ;D

Аз май ще съм на ринга,но ще видим дали ще изляза победител или ще бъда нокаутирана.  :rolleyes:Затъмнението в съвпад с прогресивен Ас.Съвпадите Нептун,Хирон в тригон с у1 наталенЮпитер,а Уран,Юпитер в квадрат отново с натален Юпитер -надявам се всичко да е в моя полза,защото и прогресивната Луна ще ми даде възможност като направи секстил първо с наталното Слънце,след това с натална Венера като за раздвижването ще помогне и транзитната Венера.
Ето още малко подробности за предстоящото затъмнение:
"Серия Сарос 13 Северна
Това семейство затъмнения е на групите и на сдруженията. Неговата енергия се отнася до големите, амбициозни групови проекти. Те ще изискват някаква раздяла или скъсване на съществуваща връзка. Индивидът най- вероятно ще преживее това затъмнение най-напред като раздяла, а след това като осъществяване на връзка.

...1974,1992,2011... "
Докато дишаш...надявай се!

*

holanda

на мен ще ми съвпадне с IC по новия час на раждане.Ако се случи нещо специално,официално се приемам за ректифицирана  :-\

*

Марая

• 28287
на мен ще ми съвпадне с IC по новия час на раждане.Ако се случи нещо специално,официално се приемам за ректифицирана  :-\

Ама си голЕм бонбон... :rolf: :kissd:

*

Milkyway

• 3770
Това слънчево затъмнение ще ми е в 6ти дом, тригон с венера от 10ти дом.Точен тригон :o :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2010, 05:36:43 am от Milkyway »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
на мен ми е на куспидата на 6-ти натален дом, и точно върху мидпойнтата меркурий/уран.

и трето и много важен аспект е квадратурата на Слънчевото затъмнение със Сатурн.

а Сатурн е управителя  на затъмнението
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
Това слънчево затъмнение ще ми е в 6ти дом, тригон с венера от 10ти дом.Точен тригон :o :blink:

А сега видях и друго.
Дирекционен нептун ми е на 13.20 гр,и съвпада с това слънчево затъмнение.Като от своя страна също образува тригон с венера.
Как ви се вижда цялата картинка?

*

perla

• *
  • 73

и трето и много важен аспект е квадратурата на Слънчевото затъмнение със Сатурн.

а Сатурн е управителя  на затъмнението

И Луната е в заточение...  :-\

*

Milkyway

• 3770

А сега видях и друго.
Дирекционен нептун ми е на 13.20 гр,и съвпада с това слънчево затъмнение.Като от своя страна също образува тригон с венера.
Как ви се вижда цялата картинка?

*

elfidka

• 3129
Дерзай Нухе  ;D ;D ;D ;D

На мен пък затъмнението ми е в 5 дом в съвпад с Ветртекса....
А на мъжа ми е на К2  интересноооо............
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

и за капак транзитният Ерос е в съвпад с тази серия,на 2 градуса

Мисля, че затова в повечето статии в нета за затъмнението се говори, че ще е много любоФно  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
На кой градус ще е Скорпионската Венера? Някой дали няма да може да качи карта, ако не аз по-късно, че с тоя астро.ком не можем да се разберем. :lol:

Затъмнението ми е точно срещу Венера иначе и по-широк секстил с Плутон и възлите. Да видим на какво ще е.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
Eто я картата с координати Бургас... :blink: ;)

*

Марая

• 28287
Видно от тази карта осите с координати Бургас са в мутабелни знаци.... :rolleyes: :-\
Упр. на АСЦ-то е в 12-ти , а дневния управител на Риби - Юпитер е в съвпад с Уран на АСЦ.