Здравей Гост

Първо слънчево затъмнение за 2011 - 13*45" козирог 4-ти януари

• 197 Отговора
  • 25343 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Затъмнението ми е точно срещу Венера иначе и по-широк секстил с Плутон и възлите. Да видим на какво ще е.     
мне е ли на квадрат? с плутон и възлите?
аз пак съм от печеливчшите  (последнтаа година пропусната планетна конфигурация нямам :-X)- опозе марс, квадрат точен с възлите и плуто
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

опозиция по венера би трябвало да отприщи нещо приятно - нали опозоцията дава външни събития.Кои домове ти управлява?

*

sunrain

• 6710
Затъмнението ми е точно срещу Венера иначе и по-широк секстил с Плутон и възлите. Да видим на какво ще е.     
мне е ли на квадрат? с плутон и възлите?
аз пак съм от печеливчшите  (последнтаа година пропусната планетна конфигурация нямам :-X)- опозе марс, квадрат точен с възлите и плуто

Да! Аз квадратите явно вече ги броя за секстили, хахаха, понеже мислех, че ич не ми харесва, въобще не съм видяла кво съм написала, явно от желание да е по-леко... :mellow: Е дано ни се размине, но пък и в сайта, който си дала коментарите са основно градивни. Дано. Аз тука усещам накъде ще са нещата при мен, но ще видим, да не предизвиквам с лоши мисли.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
опозиция по венера би трябвало да отприщи нещо приятно - нали опозоцията дава външни събития.Кои домове ти управлява?

Мен ли питаш, Наталия?

Мен ли питаш, Наталия?

на когото е в опозиция с венера ;D загубих му края

*

sunrain

• 6710
 ;) Венера управлява 6,7 и 11 дом. И се намира в 8.

Затъмнението 13,45 Козирог ми активира 5 дом и е в тригон към Асц/Марс, У8 дом
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Интересно , че при повечето от нас е засегната тази ос или управителя... :-\ :-\ :-\ :rolleyes: :rolleyes:
Би било добре , ако споделим и събитията...последвали от него... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

значи ти се пада във 2 дом.Не мислиш ли ,че може да имаш някакъв бонус в работата,съдружие или някаква оферта от приятел за работа?Това ми прилича на някакви сделки или финансови движения

*

sunrain

• 6710
значи ти се пада във 2 дом.Не мислиш ли ,че може да имаш някакъв бонус в работата,съдружие или някаква оферта от приятел за работа?Това ми прилича на някакви сделки или финансови движения

Мисля го. :blink: Но понеже многократно се повтарят тия акценти около финансовата сфера/работа и не се случва това, а наобратно, допускам, че може да сложа ново начало след известен период-вече приближаващ и за да стане да се появи провокация, за да приключа с настоящите си служебни ангажименти. Дори имам идеята за съдружието за което говориш, но не е настъпил момента на първата стъпка. Като си навързвам всичко смятам, че 2011 ще бъде годината на тази първа стъпка. Благодаря за включването и потвърждението на тази тенденция, с което се надявам планетите да са на моя страна в реализирането на плановете ми, поне някой ден, ако не сега.   

Мисля го. :blink: Но понеже многократно се повтарят тия акценти около финансовата сфера/работа и не се случва това, а наобратно, допускам, че може да сложа ново начало след известен период-вече приближаващ и за да стане да се появи провокация, за да приключа с настоящите си служебни ангажименти. Дори имам идеята за съдружието за което говориш, но не е настъпил момента на първата стъпка. Като си навързвам всичко смятам, че 2011 ще бъде годината на тази първа стъпка. Благодаря за включването и потвърждението на тази тенденция, с което се надявам планетите да са на моя страна в реализирането на плановете ми, поне някой ден, ако не сега.   
ами нали затъмненията дават тласък,дано ипри тебе да е така :blink:Всички се надяваме на хубавите подбутвания от планените.. а не на шутовете които понякога получаваме ;) от тях

Хора, моля Ви се с цялото си сърце и душа да ми внесете малко разяснение що се отнася до затъмнението! Доста затъмнена се оказах.. четох уж хубави неща в книгата на Каръл Ръшман... ама след като споделих колко съм щастлива от прочетеното набързо бях нокаутирана. Та по същество.. предстоящото затъмнение ще направи съвпад с Уран и Нептун в 3-ти дом, тригон с Юпитер и секстил с прогресивен АСЦ и прогресивна Луна.. Уран управлява 4-ти, Нептун 5-ти.. Натално Уран прави съвпад с Нептун, СЛВ, секстил с Венера и тригон с Юпитер. Нептун прави съвпад с Уран, СЛВ, тригон с Юпитер и секстил с Плутон.. Юпитер е в 11 дом в Дева в квадрат с Марс, Меркурий и Слънце и тригон Уран, Нептун и СЛВ... Марая твърди, че няма нищо лошо в цялата тази картинка...но от друго място ми се намеква за евентуални проблеми.. най-вече в дома!
Имам нужда от помощ...  :'( :'( :'(  Ще съм много благодарна на всички които се отзоват!  :blink:
Няма пряк път до мястото, до което си струва да стигнеш!

*

Milkyway

• 3770
Това слънчево затъмнение ще ми е в 6ти дом, тригон с венера от 10ти дом.Точен тригон :o :blink:

А сега видях и друго.
Дирекционен нептун ми е на 13.20 гр,и съвпада с това слънчево затъмнение.Като от своя страна също образува тригон с венера.

А при мен какво ще отключи? :blink:

*

Asol

• 4140
Би трябвало и ти да имаш някакви предположения. Сама знаеш, че в астрологията нищо не се гледа поотделно. Може евентуално да започнеш перспективна работа - да ти осени вдъхновението и да напишеш или нарисуваш нещо (май имаше такива заложби) ...зелен светофар в тази насока..., може и любов да е... Така написано почти нищо не може да се каже. ;)

*

Milkyway

• 3770
Би трябвало и ти да имаш някакви предположения. Сама знаеш, че в астрологията нищо не се гледа поотделно. Може евентуално да започнеш перспективна работа - да ти осени вдъхновението и да напишеш или нарисуваш нещо (май имаше такива заложби) ...зелен светофар в тази насока..., може и любов да е... Така написано почти нищо не може да се каже. ;)
Всички имаме предположения относно картите си,ама пишем тук нали?Допитваме се.
Еми,то ясно е написано :blink:
Айде като допълнение ще кажа,че венера управлява 4ти и 11 дом,слънцето- АС,а нептун У 9ти(натално в 5ти) :blink:
« Последна редакция: Декември 31, 2010, 05:37:51 pm от Milkyway »

Интересно , че при повечето от нас е засегната тази ос или управителя... :-\ :-\ :-\ :rolleyes: :rolleyes:
Би било добре , ако споделим и събитията...последвали от него... :blink:

то е продължение на това, което се случи след като декемврийското Новолуние беше в каре към Асц/Марс, У8д
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
Интересно...Ръшман допуска дори и 10* за слънцето при затъмнение....
Ще бъда задължена , ако има пишещи да споделят дали са имали събития при подобен орбис... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
Някой разбра ли колко минути ще трае затъмнението? :blink:

*

Марая

• 28287
Някой разбра ли колко минути ще трае затъмнението? :blink:

Не , и търся , но не откривам инфо.... :unsure: :unsure: