на мен днес ми беше много шантав /в хубавия смисъл/ ден..първо още от сутринта ми донесоха на крака да подпиша постоянният договор в работата, защото бях на временен, който изтичаше към края на месеца чак, но не, сега постоянен от началото на този месец, с 200 лв. увеличение на заплатата..

после гледах затъмнението с невъоръжено око, защото имаше някаква мараня ли, мъглица ли, но се виждаше перфектно- голям кеф..

след работа бях на гости и си получих последният подарък за тази коледа, и той много ми харесва.. :mellow:
затъмнението ми беше в съвпад с к5 иначе, но нищо по тези теми, освен ако подаръците не са по пети дом?? аа, и купона де..наистина, всичко си съвпада.. :blink:
и понеже се затъмни моят управител- слънцето, а го затъмни луната, на обяд шефката ми ми откри една грешка, която съм допуснала вчера, но не ми се скара, само ми каза да внимавам..почувствах се много засрамена, но за малко..тя е със слънце в рак..колко буквално, нали?? :blink: иначе все ме хвали, а сега ме смъмри, затъмни ми блясъка за малко..

ох, много ми е весело, някакво..