Здравей Гост

Първо слънчево затъмнение за 2011 - 13*45" козирог 4-ти януари

• 197 Отговора
  • 25259 Прегледи
*

missKapriz

Милки,съболезнования за баба ти

*

Milkyway

• 3770
Милки,съболезнования за баба ти
Мерси,скоро ще стане една година :(
Еми това е затъмнението в 12ти,лунно.

*

sunrain

• 6710
Интересно - при един познат затъмнението се пада малко преди да се случи в близко време точен обрат на възлите. Това в 6 дом.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
Много странно.
Днес имах изключително много контакти с жени.
2 по интернет приятелки,които напътствах духовно ;D и други 2 много важни фигури, от които зависят разни неща.Странното е,че по скоро нещата ги усещах като квадратура или опозиция :-\а не като тригон.
Както ви казах затъмнението сключваше точен тригон с нат венера в 10ти.
Голямо напрежение имаше .

При мен нищо интересно,може би само един човек,който не очаквах ме поздрави за нова година по интернет /не,не тоя,по който съм си изгубила ума,един друг  ;D/

*

Инти

• 2068
Странното е,че по скоро нещата ги усещах като квадратура или опозиция :-\а не като тригон.

Милки , първо затъмнението е в Козирог , управител Сатурн, който управлява аспекта квадрат , второ самото затъмнение е в квадрат със Сатурн във Везни и ти искаш тригонални взаимоотношения  ;) :P ;D

*

Milkyway

• 3770
Странното е,че по скоро нещата ги усещах като квадратура или опозиция :-\а не като тригон.

Милки , първо затъмнението е в Козирог , управител Сатурн, който управлява аспекта квадрат , второ самото затъмнение е в квадрат със Сатурн във Везни и ти искаш тригонални взаимоотношения  ;) :P ;D

mersi inti.
Intetesni raziasnenia mi davash.nadiavam se vse pak v budeshte da se proiavi i trigoncheto. :blink:

*

Vision

• 3523
на мен днес ми беше много шантав /в хубавия смисъл/ ден..първо още от сутринта ми донесоха на крака да подпиша постоянният договор в работата, защото бях на временен, който изтичаше към края на месеца чак, но не, сега постоянен от началото на този месец, с 200 лв. увеличение на заплатата.. ;D

после гледах затъмнението с невъоръжено око, защото имаше някаква мараня ли, мъглица ли, но се виждаше перфектно- голям кеф.. ;D

след работа бях на гости и си получих последният подарък за тази коледа, и той много ми харесва.. :mellow:

затъмнението ми беше в съвпад с к5 иначе, но нищо по тези теми, освен ако подаръците не са по пети дом?? аа, и купона де..наистина, всичко си съвпада.. :blink:

и понеже се затъмни моят управител- слънцето, а го затъмни луната, на обяд шефката ми ми откри една грешка, която съм допуснала вчера, но не ми се скара, само ми каза да внимавам..почувствах се много засрамена, но за малко..тя е със слънце в рак..колко буквално, нали?? :blink: иначе все ме хвали, а сега ме смъмри, затъмни ми блясъка за малко.. ;D ;D ;D

ох, много ми е весело, някакво.. ;D ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

Ееее, браво, Вижън! Това да се чува!  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
Ееее, браво, Вижън! Това да се чува!  ;)

благодаря, да ти се връща тъпкано!!  ;D ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

missKapriz

Цитат
Българските учени и любители астрономи днес имаха късмет - лошото време не попречи да наблюдават първото частично слънчево затъмнение за годината. И последно за следващите 70 години. Как облаците се превърнаха от пречка в помощник на наблюдаващите?
това е от репортаж на бтв :'(
а според мен следващото ще е още ноември 2012
кой греши?

*

Stella

• 7765
Цитат
Българските учени и любители астрономи днес имаха късмет - лошото време не попречи да наблюдават първото частично слънчево затъмнение за годината. И последно за следващите 70 години. Как облаците се превърнаха от пречка в помощник на наблюдаващите?
кой греши?

това няма да се вижда от България.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Nessus

• *
  • 104
Не знам за следващите, но това вчеращното направно ми затлачи и замъгли енергията. :(

Затъмнението беше в точна квадратура към кардиналния ми и иначе буен, енергичен и неукротим марс в овен.
Да де ама от вчера направо съм със смазана енергетика.
Огненото ми слънце също беше натикано нанякъде и напред излезе да командва парада луната в телец. Тегли ме само на топло и в леглото  ;D. Хич, ама хич за нищо не ми се мърда. Това е толкова нетипично за моята персона, че само ме питат какво ми става.
Ужас закъсах го, ако това продължи и някалко месеца, служителите ми ще ме напуснат окончателно.
Трябва ми шут от юпитер иначе ще се затъмня буквално ;D
Как да  обясня на всички че съм затъмнена, като телефона ми не спира да звъни и всички питат къде съм ;D
Ужас! Скрийте мееееее не ми се излизаааа ;D
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

elfidka

• 3129
Не знам за следващите, но това вчеращното направно ми затлачи и замъгли енергията. :(

Затъмнението беше в точна квадратура към кардиналния ми и иначе буен, енергичен и неукротим марс в овен.
Да де ама от вчера направо съм със смазана енергетика.
Огненото ми слънце също беше натикано нанякъде и напред излезе да командва парада луната в телец. Тегли ме само на топло и в леглото  ;D. Хич, ама хич за нищо не ми се мърда. Това е толкова нетипично за моята персона, че само ме питат какво ми става.
Ужас закъсах го, ако това продължи и някалко месеца, служителите ми ще ме напуснат окончателно.
Трябва ми шут от юпитер иначе ще се затъмня буквално ;D
Как да  обясня на всички че съм затъмнена, като телефона ми не спира да звъни и всички питат къде съм ;D
Ужас! Скрийте мееееее не ми се излизаааа ;D

При мен се прояви по същия начин. Нямах никаква енергия цял ден. Бях просто като изтискана. Ходих на зъболекар и почти заспах на стола. Доктора през цялото време ме майтапеше, за да ме държи будна.  ;D
Но пък имах една непредвидена среща с любимата ми кума. Видяхме е случайно, като излизах от зъболекарския кабинет.
Много и' се зарадвах, разходихме се и това много ме разтовари.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

Цитат
кой греши?

това няма да се вижда от България.

Благодаря,Небесна
Значи са имали впредвид последното видимо за територията на БГ!
Да бяха се изразили по-точно

*

sunrain

• 6710

Имали са предвид следващото пълно, което ще е видимо от наша територия, но и то ще е през 2083 година и за да бъдем точни това е след малко повече от 70 години. ;D Да живей Меркурий в Дева-хаха!   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

До колко градуса се считаше за съвпад с натална планета? Извинявам се за досадния въпрос. Нещо не мога да ги запомня затъмненията. И колко минути продължи това, нали всяка минута била равна на година?

*

missKapriz

Имали са предвид следващото пълно, което ще е видимо от наша територия, но и то ще е през 2083 година и за да бъдем точни това е след малко повече от 70 години. ;D Да живей Меркурий в Дева-хаха!   
Ех тия журналисти беее ;D ;D ;DМи така де-на къде без Меркурий в Дева

*

Mia21

• 2502
При мен това затъмнение ще бъде в точен тригон към Юпитер и ЮЛВ в 11-ти и полусекстил към Нептун в 5-ти. Дали ще отключи събитие? :unsure:

В този ден, при мен дойде, след може би повече от 5-6 години, майката на бивш мой приятел, за да ме види. Изпратена от сина си, който е временно в чужбина. За мен беше много приятна и трогваща изненада! :blink:

*

Stella

• 7765
Уникални снимки на слънчевото затъмнение, наблюдавано от различни държави. Направо красота:
http://www.boston.com/bigpicture/2011/01/the_first_solar_eclipse_of_201.html
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥