Тъкмо, Милки, да провериш дали АС и МС са ти така. Чувстваш ли се по-секси от обичайното? Флиртуваш ли повече? Някакви новопоявили се интереси в областта на изкувствата и публичните изяви? Станали ли си по-сговорчива с хората? Нещо от този сорт би трябвало да е проявлението на аспектите с 2та мидпоинта... Освен това можеш да видиш Венера кои домове ти управлява - в тези сфери може би също ще се усети влиянието на твоя нарастващ чар. Но предполагам най-вече в контактите и публичните изяви.
Мирабела колко ясно си го казала.
Чак сега го осъзнавам,защото чак сега започнах да проявявам тези мои качества.Но това се случи естествено ,когато влязох в социална среда,т.е от 9ти февруари.От когато започнах да ходя на работа.
Хората много добре ме приемат,аз съм много учтива и приятна и със всеки намирам общ език.
Явно са ми абсолютно така осите

И определено ми е нарастнал чарът

Не се шегувам.
Наблюдавам сега няколко мидпойнта на любовта.Ей много планети ще се изредят през тях.И то съвсем скоро,до месец-два.
Значи в момента тр марс ми е точно на мидпойнта юпитер венера.(аз се чудя защо имам чувството че се влюбвам)
Тр юпитер се е запътил към мидпойнта слънце венера,преди това тр меркурий ще застане там и то ретрограден,после слънцето,после венера ....ей много бе.
Дали според вас ще има някакво събитие или ще бъде само едно усещане за любов

Тъпо ще е да си остана само с усещането

И прогресивен Pars of fortune на мидпойнт венера нептун