Здравей Гост

Мидпойнти на любовта

• 67 Отговора
  • 9824 Прегледи
Re:Мидпойнти на любовта
« Отговор #20 -: Декември 22, 2010, 08:45:06 pm »
Тъкмо, Милки, да провериш дали АС и МС са ти така. Чувстваш ли се по-секси от обичайното? Флиртуваш ли повече? Някакви новопоявили се интереси в областта на изкувствата и публичните изяви? Станали ли си по-сговорчива с хората? Нещо от този сорт би трябвало да е проявлението на аспектите с 2та мидпоинта... Освен това можеш да видиш Венера кои домове ти управлява - в тези сфери може би също ще се усети влиянието на твоя нарастващ чар. Но предполагам най-вече в контактите и публичните изяви.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #21 -: Декември 22, 2010, 08:49:54 pm »
Мерси Мирабелла :blink:
По-сговорчива съм като цяло.Може би и защото имам пр луна във везни :-\
Но да не ме "настъпят",защото тогава не съм сговорчива ;D
За флирт,да,но аз по принцип обичам да флиртувам :unsure:
Публичните изяви са ми замразени,имала съм ги,ще се радвма пак да се появят,да занимавам се с изкуство.
А дали се чувствам по-секси,може би ако махна от мен някое и друго килце :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #22 -: Февруари 24, 2011, 05:41:54 am »
Момичета ,когато юпитер мине транзит върху мидпойнта слънце-венера,какво може да се очаква? :blink:
Както и транзитен уран?

*

Divna

• 2478
« Отговор #23 -: Февруари 24, 2011, 12:44:22 pm »
Момичета ,когато юпитер мине транзит върху мидпойнта слънце-венера,какво може да се очаква? :blink:
Както и транзитен уран?

Зависи какви аспекти получава Юпитер и дали има други мидпойнти освен Слънце/Венера.

Като цяло ако няма лоши мидпойнти би трябвало в разстояние на около седмица да се чувстваш щастлива и обичана.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #24 -: Февруари 24, 2011, 03:37:58 pm »
Както и транзитен уран?

Зависи какви аспекти получава Юпитер и дали има други мидпойнти освен Слънце/Венера.

Като цяло ако няма лоши мидпойнти би трябвало в разстояние на около седмица да се чувстваш щастлива и обичана.
Явно твърде много ще се чувствам щастлива и обичана ;DЗащото горе долу по същото време пък тр венера ще мине през мидпойнта венера нептун.Масово транзитните планети са се устремили към тези точки ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #25 -: Март 09, 2011, 05:11:46 am »
Тъкмо, Милки, да провериш дали АС и МС са ти така. Чувстваш ли се по-секси от обичайното? Флиртуваш ли повече? Някакви новопоявили се интереси в областта на изкувствата и публичните изяви? Станали ли си по-сговорчива с хората? Нещо от този сорт би трябвало да е проявлението на аспектите с 2та мидпоинта... Освен това можеш да видиш Венера кои домове ти управлява - в тези сфери може би също ще се усети влиянието на твоя нарастващ чар. Но предполагам най-вече в контактите и публичните изяви.
Мирабела колко ясно си го казала.
Чак сега го осъзнавам,защото чак сега започнах да проявявам тези мои качества.Но това се случи естествено ,когато влязох в социална среда,т.е от 9ти февруари.От когато започнах да ходя на работа.
Хората много добре ме приемат,аз съм много учтива и приятна и със всеки намирам общ език.
Явно са ми абсолютно така осите ;)
И определено ми е нарастнал чарът ;D
Не се шегувам.
Наблюдавам сега няколко мидпойнта на любовта.Ей много планети ще се изредят през тях.И то съвсем скоро,до месец-два.
Значи в момента тр марс ми е точно на мидпойнта юпитер венера.(аз се чудя защо имам чувството че се влюбвам)
Тр юпитер се е запътил към мидпойнта слънце венера,преди това тр меркурий ще застане там и то ретрограден,после слънцето,после венера ....ей много бе.
Дали според вас ще има някакво събитие или ще бъде само едно усещане за любов :-\
Тъпо ще е да си остана само с усещането ;D ;D

И прогресивен Pars of fortune на мидпойнт венера нептун :o
« Последна редакция: Март 09, 2011, 05:23:54 am от Milkyway »

« Отговор #26 -: Март 09, 2011, 08:16:43 pm »
Супер, Милки! Много се радвам за теб! Много е приятно усещането да си добре приет в социалната си среда. Още по-хубавото е, че тенденцията при теб продължава в тази посока. Тр. Марс на Венера\Юпитер мисля, че ще те направи още по-активна в контактите, дейстията ти ще бъдат меки и успешни. А тр. Юпитер на Слънце\Венера ще засили чувстото ти на влюбеност и чара ти. Уран и Нептун много скоро сменят знаците. Оттук може да изскочи някое събитие в зависимост от положението им в картата ти. Успех! :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Март 09, 2011, 08:18:28 pm »
Както и транзитен уран?

Уран може да ти донесе впезапна печалба, а колкото до Юпитер е вероятно да се отдадеш на удоволствия.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #28 -: Март 09, 2011, 10:01:55 pm »
Супер, Милки! Много се радвам за теб! Много е приятно усещането да си добре приет в социалната си среда. Още по-хубавото е, че тенденцията при теб продължава в тази посока. Тр. Марс на Венера\Юпитер мисля, че ще те направи още по-активна в контактите, дейстията ти ще бъдат меки и успешни. А тр. Юпитер на Слънце\Венера ще засили чувстото ти на влюбеност и чара ти. Уран и Нептун много скоро сменят знаците. Оттук може да изскочи някое събитие в зависимост от положението им в картата ти. Успех! :wub:
[/b]

Отново ти благодаря Мирабела :blink:
Уран ще влезе в овен.Уран ми е управителна 7ми и 8ми дом.Натално в 3ти.А нептун ми е У9,натално в 5ти.
Но това какво общо има с мидпойнтите?

Транзитна планета върху любовен мидпойнт,не носи ли събитие? Все пак юпитер не е от най-бързите планети? :-\

« Отговор #29 -: Март 09, 2011, 10:10:12 pm »
Всеки аспект може да носи събитие, според мен... От първия ти пост си помислих, че събитието вече е станало - срещнала си новата любов. Но ако не си, тр. Юпитер на Слънце\Венера може да донесе влюбване. При мен тр. Юпитер на Венера\Марс ми донесе страшно силно физическо привличане преди 4 години.
« Последна редакция: Март 09, 2011, 10:25:24 pm от Mirabella »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #30 -: Март 10, 2011, 03:28:00 am »
Всеки аспект може да носи събитие, според мен... От първия ти пост си помислих, че събитието вече е станало - срещнала си новата любов. Но ако не си, тр. Юпитер на Слънце\Венера може да донесе влюбване. При мен тр. Юпитер на Венера\Марс ми донесе страшно силно физическо привличане преди 4 години.

Да,още не се е случил точно този аспект.Тр юпитер върху МП слънце венера.Ще се случи след около месец.
Но явно имам и други подобни фактори,защото имам такова привличане и в момента.
Но нали споменах че в момента тр марс ми е върху мидпойнт юпитер венера.

А ти като имаше такова привличане,изконсумира ли се връзката или не се случи нищо между вас?(надявам се не се сърдиш,че те питам :blink:).

« Отговор #31 -: Март 10, 2011, 03:30:57 am »
Няма за какво да се извиняваш. Нямаше консумация, той беше зает с друга и замина скоро след това.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #32 -: Март 10, 2011, 03:37:15 am »
Няма за какво да се извиняваш. Нямаше консумация, той беше зает с друга и замина скоро след това.
Аха,значи контрата си остава у този който преживява въпросният транзит на мидпойнт ;D
Е,ще преживея поредната любовна печал...но какво да се прави :rolleyes:
Или смяташ ,че при мен може да има някакво развитие?

« Отговор #33 -: Март 10, 2011, 03:39:10 am »
Да, смятам, че ще има различно развитие при теб. При всеки е различно. В моята натална карта си има доста предпоставки за трудности в любовта. Така че, не се сравнявай с мен. ;D :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #34 -: Март 10, 2011, 04:13:11 am »
Да, смятам, че ще има различно развитие при теб. При всеки е различно. В моята натална карта си има доста предпоставки за трудности в любовта. Така че, не се сравнявай с мен. ;D :wub:
Кои са те,ако не е тайна?
То и моите любови в голямата си част са платонически(нептун в 5ти),но пък и голяма част са били реализирани и изживяни изцяло.

« Отговор #35 -: Март 10, 2011, 05:35:57 pm »
Кои са те,ако не е тайна?
То и моите любови в голямата си част са платонически(нептун в 5ти),но пък и голяма част са били реализирани и изживяни изцяло.

Венера ми е в Козирог, в 12-ти дом в квадрати с Марс, Сатурн и Плутон във Везни, в 8-ми. :blink: В 5-ти дом нямам планети. У5 е Меркурий на АС, в 12-ти.

*

Stella

• 7765
« Отговор #36 -: Март 10, 2011, 07:44:24 pm »
Братската любов ще ме владее през следващите няколко години с навлизането на Нептун в Риби. че и наталния У7 е в първата декада на 5 градуса Риби. Започва се отсега, още с навлизането на Нептуна в Рибите и съвпадът му с мидпойнта Венера-Слънце...аз съм меко казано "притеснена"

Neptune =  Sun / Venus  (0°25'27")
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #37 -: Март 10, 2011, 08:29:33 pm »
Стела, на мен пък много ми харесва Нептун = Слънце\Венера. За мен това аспектът на духовната любов, която както си написала в подписа си, извисява. Романтиката ще излезе на преден план, ще е важно споделянето на чувствата и обмен на идеи по духовни теми, тъй като Нептун е У3 и по транзити е в 3-ти дом. Но мисля, че това вече е факт, той като Нептун сега е на мидпоита Луна\Венера. Романтиката би трябвало да е навсякъде около теб и ти самата да я излъчваш.

*

Stella

• 7765
« Отговор #38 -: Март 10, 2011, 09:57:33 pm »
Стела, на мен пък много ми харесва Нептун = Слънце\Венера. За мен това аспектът на духовната любов, която както си написала в подписа си, извисява. Романтиката ще излезе на преден план, ще е важно споделянето на чувствата и обмен на идеи по духовни теми, тъй като Нептун е У3 и по транзити е в 3-ти дом. Но мисля, че това вече е факт, той като Нептун сега е на мидпоита Луна\Венера. Романтиката би трябвало да е навсякъде около теб и ти самата да я излъчваш.

Страх ме е да не си загубя ума, Милки!  :blink: :-[
Много ви моля, ако забележите такава тенденция,
да ме дърпате от време на време обратно към земята.
Освен Уран и Плутон нямам други планети в земни знаци.
Девите и Козирозите ще са ми много нужни на следващия етап.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #39 -: Март 10, 2011, 10:15:53 pm »
Страх ме е да не си загубя ума, Милки!  :blink: :-[
Много ви моля, ако забележите такава тенденция,
да ме дърпате от време на време обратно към земята.
[/quotе]

Чудех се какво се случва с теб понякога, сякаш скриваш онази лъчезарна Небесна, а се оказва, че всъщност си се дърпала обратно към земята. Интересно къде ще се окаже, че е мястото ти?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.