Здравей Гост

Как се освобождава планета от ретроградието и от хватката на Сатурн?

• 22 Отговора
  • 3231 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
И да допълня...,колкото повече бягаш ...толкова повече се оплиташ в обръча... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tadj-all

Цитат на: Feia

Какво да конкретизирам?

Конретно в момента ме интересува как се освобождава ретрограден Марс в съвпад с ретрограден Сатурн. Някакви практически стъпки за това как да се направи?

Feia,
не знам от колко време се занимаваш с астрология, но щението ти е малко "особено". Разбираш ли - това са едни цикли, които се случват на определено време и трябва време на човек, за да ги "засече" обработи и усвои и да се научи да ги владее и ползва.

Сатурн/Марс цикълът е връзка, която се случва на точно 2г. И винаги бележи началото на концентрираната енергия и нейната насока. Тука не става дума за разпиляване и прочее.

Сатурн/Слънцет цикълът - бележи градивностт, като период. Опозицията е период на осъзнаване на ограниченията, които служат за градежа. Случва се на всеки 6 месеца и малко. Затова и при опозиция има ретроградие - най-близко е планета, "за да я видим, какво представлява".

Слънце/Марс цикълът бележи налагането на волята, като период. Това са мускулите и сърцето - много хубав аспект за физически дейности. Опозицията между тях е търсене на баланс между тях. Ретроградието е почти 6м от 2г и малко.

Пиша ти го това, за да ти обясня, че има астрономически цикли, от които няма бягане. Те са смисълът на живота. Това е поне моя прочит.

п.п: Мога да ти дам примери за този ретро-съвпад, но не и в 1-ви дом. Най-добрите ми приятели го имат.
Единия кибичи до крайност в преследването на целите си и е страшно дисциплиниран. Насочва енергията в това, което обича да прави - да ремонтира коли. Хоби са му - и за него друго не съществува - ни жени, ни секс, ни приятели...
Другия се мята от крайност в крайност - от абсолютен мързел, до нечовешко натоварване на физиката си...Той също е Телец през 84'-та...

п.п.2: Мисля, че Марая те беше посъветвала някъде да крещиш и да викаш - това е един от най-странните, но много точни освобождавания на Марс...

п.п.3: Обичаш ли да разрушаваш...нещо?

*

Feia

Feia,
не знам от колко време се занимаваш с астрология, но щението ти е малко "особено". Разбираш ли - това са едни цикли, които се случват на определено време и трябва време на човек, за да ги "засече" обработи и усвои и да се научи да ги владее и ползва.

Сатурн/Марс цикълът е връзка, която се случва на точно 2г.

Аааа, моите щения се случват доста по-често от веднъж на две години. Те някои съфорумки ги следят и твърдят, че знаят от позицията на Луната в момента кога пак ще се появя във форума с моите искания.

;D