Здравей Гост

Писмо до една невъзможна любов

• 188 Отговора
  • 29578 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Писмо до една невъзможна любов
« -: Декември 24, 2010, 06:56:53 am »
Това е най-тъжното писмо което някога съм писала.... :'(
СЕГА....,започвам да го пиша.... :'(Трудно...,трудно като самата мен , като годините , като времето.... :blink: в което съм избрала да живея....Писмо в което ще оставя себе си....,писмо до една голяма и истинска любов....,но невъзможна....НЕВЪЗМОЖНА ЗАРАДИ ОГРОМНОТО ЕГО , ЗАРАДИ ВЕЛИКИЯ АЗ....
ТОЙ Е МЪЖ....,МНОГО ЖЕЛАН МЪЖ....МЪЖ С МНОГО ПОТЕНЦИАЛ ,С МНОГО ГОЛЯМО СЪРЦЕ....,АЗ СЪМ ЕДНА ДРУГА ЖЕНА В ЖИВОТА МУ :'( :'( :'(...,ЖЕНА ЗА КОЯТО ТОЙ ВИНАГИ Е ГОТОВ НА ВСИЧКО ВЪВ ВСЕКИ МИГ.....,ЖЕНА С ЦЕЛИ 7 Г., по-голяма от него....,години които за него никога не са имали значение....С годините обаче нищо не умира....,а напротив става по-силно и по-силно.....

http://www.youtube.com/watch?v=4TPfkOs4qGg&NR=1

Много ми е трудно...,адски много...,защото в живота ми онези мъже ,които съм обичала са били различни , а тези които са ме обичали истински и сега са истински..... :'(
Tова е една много голяма и невъзможна любов...,вероятно това е първото и последно писмо след толкова години , което ще прочете :'( :'( ,едно писмо....за една невъзможна любов...,за една жена избрала един друг и различен път след толкова години.... :'( , път без любов .....,защото вече се страхувам...дори и от себе си....,защото след толкова болка идва мига на умората...мига на тишината...мига на отричането....
МНОГО Е ИСКРЕНО И ЛИЧНО , НО Е ЧАСТ ОТ ЖИВОТА....Цял живот ли ще бъда на кладата?Цял живот ли у мене страстта ще гори...Уморена от хиляди празни надежди......... :'(  

Качвам карти , на който му се занимава да погледне ще бъда задължена....,Ако Доби се включи ще бъда и благодарна....
Всъщност имам ли право да изпратя това предколедно писмо? Много ми е мъчно....,много....разкъсвам се...... :'(
« Последна редакция: Декември 24, 2010, 07:05:54 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
Re:Писмо до една невъзможна любов
« Отговор #1 -: Декември 24, 2010, 07:53:05 am »
Марая, какво искаш да знаеш конкретно?

*

Divna

• 2478
« Отговор #2 -: Декември 24, 2010, 07:54:19 am »
Също ако имаш възможност качи наталната карта на мъжа с програмата на Доби.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Декември 24, 2010, 08:02:48 am »
Също ако имаш възможност качи наталната карта на мъжа с програмата на Доби.

Dawam dannite mu na li4ni... :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Декември 24, 2010, 08:05:45 am »
Марая, какво искаш да знаеш конкретно?

Zaщо не успях да се преборя със себе си...,защо не мога да приема определени неща в него, защо е толкова силна тази връзка , защо след толкова години той просто ме обича...къде е спойката? :'(
Мислех си , че всичко си е отишло....

П.П...Ще има ли край някога всичко това....? Кое е онова което продължава тази невъзможна любов? :(

В ЖИВОТА МИ ИМА НЯКОЛКО МЪЖЕ , КОИТО ГИ ОСТАВИХ В ГРАФА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ...,ТОЗИ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИМИРИ С ТОВА....мНОГО , МНОГО ТРУДЕН БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯ МИ РАЗГОВОР С НЕГО... :'( :'( Един топъл глас , един специален тон , разделяне на пътя ,защото все пак е Бъдни вечер , но срещата е неизбежна..... :'( :'(, за това пуснах и хорар и ще изпратя дъщеря си с която той е много близък също.... :blink: :'(
« Последна редакция: Декември 24, 2010, 08:20:01 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Декември 24, 2010, 08:22:18 am »
http://www.youtube.com/watch?v=qIufco83bzI&NR=1

На всички пожелавам да срещнат такива хора в живота си...,на всички желая да разберат какво значи да обичаш и да бъдеш обичан.....Та макар и да е невъзможна любовта.... :'(

Написах го....,най-трудното писмо.... :(

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #6 -: Декември 24, 2010, 09:25:46 am »
Zaщо не успях да се преборя със себе си...,защо не мога да приема определени неща в него, защо е толкова силна тази връзка , защо след толкова години той просто ме обича...къде е спойката? :'(

[/quote]

Ако става дума за силно подсъзнателно любовно чувство на две очи, които имат общ вкус към хубавата страна на живота както и знаят как да напълнят купичките си един на друг, за да бъдат задоволени, това е именно тази синастрия. От друга страна този мъж ти дава чувство, че си силна жена, цени много твоите стойности, чувства се обичан когато си до него и е готов да се грижи майчински за това което искаш. Понеже знаем от теб, че не всеки може да те притежава и не е лесно да отвориш  врата на този, който те обича, но този мъж е намерил вратата на твоята най-голяма стойност и е готов да те подкрепя с всичко, което е ценно за теб. Не знам какво си направила с този мъж, който  много дълбоко и силно уважава твоя стил на живот и ценности? Този мъж е толкова очарован от теб, че е готов цял живот да ти даде този респект, който може би никой не ти го е давал, както и е готов за всичко само да има твоята връзка.  От друга страна твойто очарование не е с нищо по-малко от неговото, особено от неговата финансова загриженост към твойте планове към живота. Не знам дали си имала някой, който по този начин да оценява твоите най-важни планове.
На твоя въпрос "Защо не успях да се приборя със себе си?" аз мисля, че по някакъв начин си поела мащабите на баща си без да искаш по отношение на мъжете, както и неговата система, която я отричаш, но по някакъв начин си я приела като задължение. Не знам дали си горда с това или баща ти ще те уважава повече ако продължаваш да вървиш по този път, по който си вървяла до сега. Понеже си много силен човек и знаеш много добре какъв избор можеш да направиш занапред. :88:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
« Отговор #7 -: Декември 24, 2010, 09:55:37 am »
http://www.youtube.com/watch?v=qIufco83bzI&NR=1

На всички пожелавам да срещнат такива хора в живота си...,на всички желая да разберат какво значи да обичаш и да бъдеш обичан.....Та макар и да е невъзможна любовта.... :'(

Написах го....,най-трудното писмо.... :(

Марая, това е страхотно пожелание. Мерси!  :blink:
Аз обаче искам да ти пожелая, когато срещнеш такъв мъж да не го губиш, защото ясно личи, че той те цени и уважава много, а това никак не е за подценяване, особено в днешно време. Всеки ден не срещаме такива хора, които са готови да направят всичко за нас и да ни обичат с цялото си сърце.
Накратко казано, от синастрията ясно личи, че връзката е дълбока, не е никак случайна, а най-малкото се и появява отново точно в тоя момент от живота ти. Явно е дошло време да се промени нещо. Не мислиш ли?
Марая, ти желаеш ли да бъдеш истински щастлива? Ако да, опитай се да позволиш на сърцето си /Слънце в радикса/ да приема качествени мъже до себе си, такъв, какъвто е и този мъж.
Вярвам в теб и съм убедена, че няма нищо в живота, с което да не можеш да се прибориш. Ти си една силна жена, която може всичко, стига да го пожелае. Имаш право да си щастлива и го заслужаваш.  :kissd:

*

Divna

• 2478
« Отговор #8 -: Декември 24, 2010, 10:05:58 am »
защо е толкова силна тази връзка , защо след толкова години той просто ме обича...къде е спойката? :'(

Така лесно не си отиват плутоновите спойки. Те са най-продължителни, а често са и до гроб.
Обича те, защото Плутон няма как да не обича Венера и то не на шега и не за един миг.  ;)

« Отговор #9 -: Декември 24, 2010, 04:08:25 pm »
Мога да кажа няколко думи само по синастричната карта, защото от това разбирам . Връзката ви наистина е изключително здрава и няма отърване и това го казвам, гледайки картата, а не защото обичам силните думи. Причината е в аспектите на Слънцето, Луната, Венера със  Сатурн и Плутон, които се смятат за планети на кармата. От теорията, а вече и от практиката знам, че и квадратите и секстилите на Плутон и Сатурн са нещо, което ви държи много здраво един за друг и докато някакви уроци ( в случая идея нямам какви, знам ли какви сте ги забърквали в предишни животи) не се усвоят , раздяла няма, при това с напредване на времето скъсването става все по-трудно.

Когато имаме секстили и  тригони имаме "кармични награди", връзките на Венера с Плутон се броят за връзки тип "сродна душа". Плутон тригон с Луната дава почти телепатична връзка и усещане за принадлежност.  Сатурн държи като ментгеме, в случая тригонът с Венера дава продължителна любов и вярност. Имате и аспекти, даващи физическо привличане. Венера квадрат Марс и Марс съвпад с Луна дават силна страст, но и проблеми от сексуален характер  - може де изневяра, може да е практически всичко. Плутон  тригон с Луна пък - обратното - дава физическа хармния.

Тъй като аспектите на Плутон и Сатурн ( особено тези на Плутон) започват незабелязано, за разлика от тези на Марс и Венера, ще се осмеля да предположа, че вероятно в първия момент, в който сте се видели, сте се харесали на физическо ниво, не сте го взели толкова насериозно.. С времето обаче сте се учудвали защо като сте разделени, нещо ви дърпа един към друг и даже на моменти имате усещането за "нецялост", когато сте далеч един от друг. Това прочитам по картата и ще ми е интересно Марая, да ми кажеш как е било в действителност.

Виждам обаче и друго:аспектите на Нептун... много интересно.. Неговият Нептун прави съвпад с твоя Меркурий, това още веднъж потвърждава почти телепатичната връзка помежду ви. Сигурно се е случвало да мислиш за него и той да се обади или да ви хрумнат еднакви идеи, или да го сънуваш ( може би той теб) и да се окаже че нещо важно става с него / теб. Май и  неговия Нептун е в широк съвпад с твоето Слънце, което още веднъж потвърждава духовната връзка помежду ви, но има и друго -  Нептуна е негов, като че ли той е  малко "по-разбиращият" от двамата.  Твоят Нептун прави квадратура с неговото Слънце и тук е интересното - поне на мен ми е интересно как се проявява този аспект. Ще се осмеля да предположа, че той понякога се чувства лъган от  теб.  Има и недоразумения помежду ви и той е този, който повече страда от това. Не че искаш да го лъжеш, но така се получава понякога, мисля аз. Кажи моля те каква е истината по въпроса.

Имате една квадратура между Уран и Марс, която дава напрежение от време навреме и подтици за раздели , предполагам, но той не е достатъчен за постояннна раздяла, като се има предвид колко много са другите, които ви държат.   

Ще обобщя, че връзката е много трайна и има чувства и събития, които трябва да се преживеят щете или не щете.Казвам това, защото почти всички кармични аспекти,  за които стана дума, са дублирани по един или друг начин.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Декември 24, 2010, 06:30:48 pm »

Ако става дума за силно подсъзнателно любовно чувство на две очи, които имат общ вкус към хубавата страна на живота както и знаят как да напълнят купичките си един на друг, за да бъдат задоволени, това е именно тази синастрия. От друга страна този мъж ти дава чувство, че си силна жена, цени много твоите стойности, чувства се обичан когато си до него и е готов да се грижи майчински за това което искаш. Понеже знаем от теб, че не всеки може да те притежава и не е лесно да отвориш  врата на този, който те обича, но този мъж е намерил вратата на твоята най-голяма стойност и е готов да те подкрепя с всичко, което е ценно за теб. Не знам какво си направила с този мъж, който  много дълбоко и силно уважава твоя стил на живот и ценности? Този мъж е толкова очарован от теб, че е готов цял живот да ти даде този респект, който може би никой не ти го е давал, както и е готов за всичко само да има твоята връзка.  От друга страна твойто очарование не е с нищо по-малко от неговото, особено от неговата финансова загриженост към твойте планове към живота. Не знам дали си имала някой, който по този начин да оценява твоите най-важни планове.
На твоя въпрос "Защо не успях да се приборя със себе си?" аз мисля, че по някакъв начин си поела мащабите на баща си без да искаш по отношение на мъжете, както и неговата система, която я отричаш, но по някакъв начин си я приела като задължение. Не знам дали си горда с това или баща ти ще те уважава повече ако продължаваш да вървиш по този път, по който си вървяла до сега. Понеже си много силен човек и знаеш много добре какъв избор можеш да направиш занапред. :88:

Да , Доби...Всичко е точно така....Държа да подчертая , че винаги съм гледала на тази връзка само като на приятелска...Има обаче всякакво привличане.... :blink:
Доби , кои са мидпоинтите , ангажирани в тази *борба* за отношения.....?

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Декември 24, 2010, 06:33:39 pm »
защо е толкова силна тази връзка , защо след толкова години той просто ме обича...къде е спойката? :'(

Така лесно не си отиват плутоновите спойки. Те са най-продължителни, а често са и до гроб.
Обича те, защото Плутон няма как да не обича Венера и то не на шега и не за един миг.  ;)

Дивна , благодаря за топлите думи , визираш тригона на Моя венера негов Плутон ли?

Аз винаги съм си мислила , че Сатурн в точен съвпад с неговия ДСЦ е причината... :rolleyes: :-\

*

Santi

« Отговор #12 -: Декември 24, 2010, 07:01:26 pm »
Сатурн ще да е  :blink: при всички положения .

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Декември 24, 2010, 07:01:49 pm »
Мога да кажа няколко думи само по синастричната карта, защото от това разбирам . Връзката ви наистина е изключително здрава и няма отърване и това го казвам, гледайки картата, а не защото обичам силните думи. Причината е в аспектите на Слънцето, Луната, Венера със  Сатурн и Плутон, които се смятат за планети на кармата. От теорията, а вече и от практиката знам, че и квадратите и секстилите на Плутон и Сатурн са нещо, което ви държи много здраво един за друг и докато някакви уроци ( в случая идея нямам какви, знам ли какви сте ги забърквали в предишни животи) не се усвоят , раздяла няма, при това с напредване на времето скъсването става все по-трудно.

Точно така е....Сякаш отношенията стават все по-дълбоки.... :blink:

Когато имаме секстили и  тригони имаме "кармични награди", връзките на Венера с Плутон се броят за връзки тип "сродна душа". Плутон тригон с Луната дава почти телепатична връзка и усещане за принадлежност.  Сатурн държи като ментгеме, в случая тригонът с Венера дава продължителна любов и вярност. Имате и аспекти, даващи физическо привличане. Венера квадрат Марс и Марс съвпад с Луна дават силна страст, но и проблеми от сексуален характер  - може де изневяра, може да е практически всичко. Плутон  тригон с Луна пък - обратното - дава физическа хармния.

Тъй като аспектите на Плутон и Сатурн ( особено тези на Плутон) започват незабелязано, за разлика от тези на Марс и Венера, ще се осмеля да предположа, че вероятно в първия момент, в който сте се видели, сте се харесали на физическо ниво, не сте го взели толкова насериозно.. С времето обаче сте се учудвали защо като сте разделени, нещо ви дърпа един към друг и даже на моменти имате усещането за "нецялост", когато сте далеч един от друг. Това прочитам по картата и ще ми е интересно Марая, да ми кажеш как е било в действителност.

Да има изключително физическо привличане , в началото всичко беше игра...,но сякаш нещо ни теглеше постоянно..
Мъжа е известен мъж с богата колекция жени...Много пъти сме си говорили и той ми е споделял , че няма жена , която да задоволи напълно потребностите му в пълния смисъл на думата....Бързо приключва връзките си и за да няма болка м/у нас аз предложих да си останем приятели и партньори в бизнеса....Но ,винаги са ни мислели за мъж и жена неговите партньори...Когато съм дръзвала да поря *звездите* той винаги е заставал зад гърба ми , когато се разделих с мъжа ми преди години , беше плътно до мен...Той е мъж с власт и ресурси , умее ,знае , може....но обича да притежава жени... :blink:
Виждам обаче и друго:аспектите на Нептун... много интересно.. Неговият Нептун прави съвпад с твоя Меркурий, това още веднъж потвърждава почти телепатичната връзка помежду ви. Сигурно се е случвало да мислиш за него и той да се обади или да ви хрумнат еднакви идеи, или да го сънуваш ( може би той теб) и да се окаже че нещо важно става с него / теб. Май и  неговия Нептун е в широк съвпад с твоето Слънце, което още веднъж потвърждава духовната връзка помежду ви, но има и друго -  Нептуна е негов, като че ли той е  малко "по-разбиращият" от двамата.  Твоят Нептун прави квадратура с неговото Слънце и тук е интересното - поне на мен ми е интересно как се проявява този аспект. Ще се осмеля да предположа, че той понякога се чувства лъган от  теб.  Има и недоразумения помежду ви и той е този, който повече страда от това. Не че искаш да го лъжеш, но така се получава понякога, мисля аз. Кажи моля те каква е истината по въпроса.
Истината е следната ....Съществува телепатичен контакт , връзка на сън също....Той знае например във всеки един миг всичко за мен и аз не знам как става , но ми звъни и казва:*Какво има? Какво се е случило?* И ако от моя страна има нещо което се опитвам да скрия той полудява....Тряска телефона и приключваме разговора до следващата седмица или няколко часа....Винаги иска да знае къде съм , с кой съм и защо съм....Ако съм неразположена , ако имам температура , той просто го усеща.....Ако не той , задължително ще изпрати човек ,които да ми донесе цветя и медикаменти.... :blink:

Имате една квадратура между Уран и Марс, която дава напрежение от време навреме и подтици за раздели , предполагам, но той не е достатъчен за постояннна раздяла, като се има предвид колко много са другите, които ви държат.   

Ще обобщя, че връзката е много трайна и има чувства и събития, които трябва да се преживеят щете или не щете.Казвам това, защото почти всички кармични аспекти,  за които стана дума, са дублирани по един или друг начин.

Няма раздяла , просто за определен период прекъсваме контакта , но през този период се пишат кратки СМС-и....
*Как си?* Много от неговите приятели са завиждали на връзката ни....Имали сме няколко скандала заради мъже.... ;D

Какви ще ги измъдри пак не знам.... ;D , това е водолей все пак...,нестандартния подход към отношенията ни винаги ме е привличал ужасно.... :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #14 -: Декември 24, 2010, 07:15:48 pm »

Да , Доби...Всичко е точно така....Държа да подчертая , че винаги съм гледала на тази връзка само като на приятелска...Има обаче всякакво привличане.... :blink:

Най краткото описание на Слънце в 1 дом и неговите мидпойнти.

Аз съм аз, защото водя битки в живота си, защото мога да се налагам, защото обичам да правя това, което искам. Ако нямам с кой да воювам, тогава воювам със себе си!

Допълнително влияние на МП върху Слънцето.
Сатурн/Уран – излага тялото си на големи изпитания. съпротивителна сила, непреклонен, раздяла.
Сатурн/Плутон – отричане. лишаване. телесна раздяла.
Луна/Марс – силно чувство за солидарност между мъж и жена, способност за домакинство
Меркурий/Уран – прибързаност, припряно работи, силно въздействие в убеждаването
Меркурий/Плутон – убедително говорене, иска на всяка цена да получи признание
Уран/Луните възли – силно възбудим чрез другите

Тези МП влияет на Слънце в 1 дом, както и в неговото развитие и отношение към мъжете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Декември 24, 2010, 07:19:11 pm »

Аз съм аз, защото водя битки в живота си, защото мога да се налагам, защото обичам да правя това, което искам. Ако нямам с кой да воювам, тогава воювам със себе си!

Сатурн/Уран – излага тялото си на големи изпитания. съпротивителна сила, непреклонен, раздяла.
Луна/Марс – силно чувство за солидарност между мъж и жена, способност за домакинство

Тези МП влияет на Слънце в 1 дом, както и в неговото развитие и отношение към мъжете.

А кои са любовните мидпойнти ангажирани във връзката ни? :( :'(
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #16 -: Декември 24, 2010, 07:25:08 pm »

А кои са любовните мидпойнти ангажирани във връзката ни? :( :'(
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!

Тези които бях описал в първото ми тълкуване на синастрия с този мъж, и второто описание е за отношението ти към мъжете, които искаш в живота си. :sagittariuss:   

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Декември 24, 2010, 07:31:33 pm »
Доби , пишеш и е абсолютно точно първото описание...,но не визираш за кой мидпойнт става дума....затова питам кои са ангажирани...Снощи гледах , че в/у моето слънце попадат точни мидпойнти....,в/у марса ми също.... ;D

П.П. М/у възлите ни има точен аспект , както и абсолютно равен градус... :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Декември 24, 2010, 07:35:11 pm »
Сатурн ще да е  :blink: при всички положения .

В точен съвпад с моя ДСЦ и точен тригон от моята Венера... :(....

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #19 -: Декември 24, 2010, 07:36:05 pm »
Доби , пишеш и е абсолютно точно първото описание...,но не визираш за кой мидпойнт става дума....затова питам кои са ангажирани...Снощи гледах , че в/у моето слънце попадат точни мидпойнти....,в/у марса ми също.... ;D

Марая има много обяснение по тези МП, затова ти бях обещал като се срещнем ще ти ги обясна. Sory! :leos: