Мога да кажа няколко думи само по синастричната карта, защото от това разбирам . Връзката ви наистина е изключително здрава и няма отърване и това го казвам, гледайки картата, а не защото обичам силните думи. Причината е в аспектите на Слънцето, Луната, Венера със Сатурн и Плутон, които се смятат за планети на кармата. От теорията, а вече и от практиката знам, че и квадратите и секстилите на Плутон и Сатурн са нещо, което ви държи много здраво един за друг и докато някакви уроци ( в случая идея нямам какви, знам ли какви сте ги забърквали в предишни животи) не се усвоят , раздяла няма, при това с напредване на времето скъсването става все по-трудно.
Когато имаме секстили и тригони имаме "кармични награди", връзките на Венера с Плутон се броят за връзки тип "сродна душа". Плутон тригон с Луната дава почти телепатична връзка и усещане за принадлежност. Сатурн държи като ментгеме, в случая тригонът с Венера дава продължителна любов и вярност. Имате и аспекти, даващи физическо привличане. Венера квадрат Марс и Марс съвпад с Луна дават силна страст, но и проблеми от сексуален характер - може де изневяра, може да е практически всичко. Плутон тригон с Луна пък - обратното - дава физическа хармния.
Тъй като аспектите на Плутон и Сатурн ( особено тези на Плутон) започват незабелязано, за разлика от тези на Марс и Венера, ще се осмеля да предположа, че вероятно в първия момент, в който сте се видели, сте се харесали на физическо ниво, не сте го взели толкова насериозно.. С времето обаче сте се учудвали защо като сте разделени, нещо ви дърпа един към друг и даже на моменти имате усещането за "нецялост", когато сте далеч един от друг. Това прочитам по картата и ще ми е интересно Марая, да ми кажеш как е било в действителност.
Виждам обаче и друго:аспектите на Нептун... много интересно.. Неговият Нептун прави съвпад с твоя Меркурий, това още веднъж потвърждава почти телепатичната връзка помежду ви. Сигурно се е случвало да мислиш за него и той да се обади или да ви хрумнат еднакви идеи, или да го сънуваш ( може би той теб) и да се окаже че нещо важно става с него / теб. Май и неговия Нептун е в широк съвпад с твоето Слънце, което още веднъж потвърждава духовната връзка помежду ви, но има и друго - Нептуна е негов, като че ли той е малко "по-разбиращият" от двамата. Твоят Нептун прави квадратура с неговото Слънце и тук е интересното - поне на мен ми е интересно как се проявява този аспект. Ще се осмеля да предположа, че той понякога се чувства лъган от теб. Има и недоразумения помежду ви и той е този, който повече страда от това. Не че искаш да го лъжеш, но така се получава понякога, мисля аз. Кажи моля те каква е истината по въпроса.
Имате една квадратура между Уран и Марс, която дава напрежение от време навреме и подтици за раздели , предполагам, но той не е достатъчен за постояннна раздяла, като се има предвид колко много са другите, които ви държат.
Ще обобщя, че връзката е много трайна и има чувства и събития, които трябва да се преживеят щете или не щете.Казвам това, защото почти всички кармични аспекти, за които стана дума, са дублирани по един или друг начин.