Здравей Гост

Венера в съвпад Южен лунен възел натал ,транзит ,дирекция,прогресия

• 105 Отговора
  • 14040 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Все едно говорим за ретро Венера.... :blink:
Та ,кое е общото на ретроградната Венера и тази в съвпад с ЮЛВ в наталната карта....? :-\
Вие как мислите....

Сънувах уникален сън...,върна ме много назад....Това е причина за темата.... :blink: Инфото беше Венера съвпад ЮЛВ= РЕТРО ВЕНЕРА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ....МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ..... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
аз имам такъв съвпад по натал, абсолютно точен е. интересното е, че венера е управител на северния южен възел във везни :-\
по прогресия венерата ми е станала ретроградна като съм била 4-5 годишна и ще стане директна след 10-тина години, тогава ще съм около 45.

Имам този аспект в натала си също. В нета съм чела, че давал нарцисизъм, предразположение към ленивост, вродени добри обноски и усет към красивото, чар. На мен ми прилича на описанието на Венера във Везни.

*

Lillie

• 30532
Та ,кое е общото на ретроградната Венера и тази в съвпад с ЮЛВ в наталната карта....? :-\
Вие как мислите....

Моята е хем ретро, хем в съвпад с ЮЛВ - с един куршум два заека.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Вие как мислите....

Моята е хем ретро, хем в съвпад с ЮЛВ - с един куршум два заека.  ;D

Забрави  да кажеш , 4е е и зато4ена ;D ;D , за да е пълна картинката.... ;D ;) :P
Как я усещаш Лили? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Имам този аспект в натала си също. В нета съм чела, че давал нарцисизъм, предразположение към ленивост, вродени добри обноски и усет към красивото, чар. На мен ми прилича на описанието на Венера във Везни.

Познавам и други хора с Венера в съвпад с ЮЛВ, има и известни личности от шоу бизнеса с такъв съвпад.
Общото помежду им е, че често дава венерианско излъчване и артистични таланти. Някои от тях имат заложби да се занимават с изкуство, музика, мода или най-малкото фин усет в това отношение. Понякога Венера в съвпад с ЮЛВ дава външен вид, който отговаря на АС Везни или Венера в първи дом. За разлика от изгряващата Венера те не позират, при тях тези качества се разгръщат по естествен начин, вече са развити, макар е не винаги намират изява.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532

Все едно че ми е кацнала на АС.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Все едно че ми е кацнала на АС.  :blink:

По отношение на връзките и парите как стоят нещата? ;) :blink:

Аз около себе си имам пример на не толкова добре проявена такава Венера. Телец с АС Рак, Венера ЮЛВ и Юпитер в съвпад в Телец - мързел, разплутост, работа не върши и за два лева, несръчна, но си пада по удобствата - всички трябва да й ги предлагат, сладострастна, но прави секс само, когато на нея й се иска, лош вкус за обличане. Действието се развива на К11.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
Дава затруднения.
Но в материален план при мен Нептун действа с пълна пара заедно с мажорно неаспектирания У2 в Телец и Луна в 8 дом. Цял живот работя много, но не успявам да получа адекватно заплащане или да си събера вземанията. Много пъти съм мамена със заплащане. На мен самата ми е трудно да определя цената на услугите, които извършвам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

-  но прави секс само, когато на нея й се иска

ми кога иначе да прави? като я накарат ли  ;D

*

elfidka

• 3129
-  но прави секс само, когато на нея й се иска

ми кога иначе да прави? като я накарат ли  ;D

Лилавке, ти първо се омъжи и тогава ще говорим   ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
Аз около себе си имам пример на не толкова добре проявена такава Венера. Телец с АС Рак, Венера ЮЛВ и Юпитер в съвпад в Телец.

Тук сигурно Юпитер си е казал думата. Имам такива наблюдения за Венера в опозиция и квадрат с Юпитер, дори ако Венера е на трон или в екзалтация. Стремеж към dolce vita, удобства, наслади, лукс, кич, често липсва чувство за мярка. За Венера в съвпад с Юпитер обаче нямам такива наблюдения, но също обичат удобствата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Дава затруднения.
Но в материален план при мен Нептун действа с пълна пара заедно с мажорно неаспектирания У2 в Телец и Луна в 8 дом. Цял живот работя много, но не успявам да получа адекватно заплащане или да си събера вземанията. Много пъти съм мамена със заплащане. На мен самата ми е трудно да определя цената на услугите, които извършвам.

Т.е ти приемаш , 4е Нептун във втория ти дом е онзи които върти *шеги4ките* с пари4ките.... :blink:
По отношение на връзките  в Венера ли мислиш , 4е оказва по-силно влияние или марс... :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
Т.е ти приемаш , 4е Нептун във втория ти дом е онзи които върти *шеги4ките* с пари4ките.... :blink:

Изброих три основни фактора. Нептун е в края на първи дом, но е близо до К2, затова и там влияе.

Сега се сетих за още нещо.
Познавам две жени с ретроградна изгорена Венера (няма съвпад с ЮЛВ). Общото при двете е, че колкото и да печелят, все са без пари, броят стотинки, никога не им стигат парите, а печелят добре.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Аз около себе си имам пример на не толкова добре проявена такава Венера. Телец с АС Рак, Венера ЮЛВ и Юпитер в съвпад в Телец.

Тук сигурно Юпитер си е казал думата. Имам такива наблюдения за Венера в опозиция и квадрат с Юпитер, дори ако Венера е на трон или в екзалтация. Стремеж към dolce vita, удобства, наслади, лукс, кич, често липсва чувство за мярка. За Венера в съвпад с Юпитер обаче нямам такива наблюдения, но също обичат удобствата.

И аз съм на мнение, че Юпито е виновно. Моята Венера е в Козирог, в 12-ти дом, в квадрат със Сатурн. При мен съвпадът с ЮЛВ се проявява в скромен чар и усет към непритрупана елегантност. ;D

*

Марая

• 28287

Изброих три основни фактора. Нептун е в края на първи дом, но е близо до К2, затова и там влияе.

Познавам две жени с ретроградна изгорена Венера (няма съвпад с ЮЛВ). Общото при двете е, че колкото и да печелят, все са без пари, броят стотинки, никога не им стигат парите, а печелят добре.

Според мен Нептун при теб влияе много силно и в първи....От това което аз познавам не тук , а в реалния свят....Мекотата в излъ4ването ,сънищата ти....
Въпроса ми по отношение на връзките е свързан с това....
У5 или Венера усещаш по-силно като влияние?

*

elfidka

• 3129

Не винаги ретро Венера дава проблеми с парите. Имам близък с ретро Венера в рак и не си знае парите. Венерата е в съвпад със СЛВ.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
Въпроса ми по отношение на връзките е свързан с това....
У5 или Венера усещаш по-силно като влияние?

И двете, не мога да ги деля, а и са на 45 гр. един от друг.  ;D
Все пак Венера управлява ДС, Марс къде ще си го мери с нея...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Не винаги ретро Венера дава проблеми с парите. Имам близък с ретро Венера в рак и не си знае парите. Венерата е в съвпад със СЛВ.

Знаеш как ми се ще и моите овнешки планети да бяха в един знак със СЛВ, а не с ЮЛВ... Не заради парите, де.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.