Цитат на: abroad в Януари 17, 2012, 10:56:04 pmЦитат на: Grace в Януари 17, 2012, 06:23:20 pmи искаш да кажеш, че транзита на възлите през Венера, мина и замина, без никакво събитие по любов и връзки Грейс, не ми се сърди, но ще те цаня за астролог нито тр. СЛВ върху Венера ми се е отразил на връзките, нито Хирон върху нея, при последния има налични всички Пепеляшкини аспекти по наталкажи сега, че негативизмът ми е виновен, но не съвсем?и само да уточним - нали не броим за връзка, че с някой сме си се усмихнали или преживели спорадичен интимен контактabroad, имам чувството, че ако веднъж разгадаем твоята карта и какво работи по нея, ще сме разгадали астрологията на 99 % добре, кажи нещо, което е проработило при теб; все ще можеш да вържеш събитие с някой астрологичен фактор .. :blink:
Цитат на: Grace в Януари 17, 2012, 06:23:20 pmи искаш да кажеш, че транзита на възлите през Венера, мина и замина, без никакво събитие по любов и връзки Грейс, не ми се сърди, но ще те цаня за астролог нито тр. СЛВ върху Венера ми се е отразил на връзките, нито Хирон върху нея, при последния има налични всички Пепеляшкини аспекти по наталкажи сега, че негативизмът ми е виновен, но не съвсем?и само да уточним - нали не броим за връзка, че с някой сме си се усмихнали или преживели спорадичен интимен контакт
и искаш да кажеш, че транзита на възлите през Венера, мина и замина, без никакво събитие по любов и връзки
abroad, имам чувството, че ако веднъж разгадаем твоята карта и какво работи по нея, ще сме разгадали астрологията на 99 %
Аз мисля, че трябва да пренапишем астрологията.
Притеснява ме факта, че това става по оста 2-8, надявам се да не е време на раздяла с близък човек, защото нямам връзка в момента, за да е нещо на любовния фронт.