Здравей Гост

Венера в съвпад Южен лунен възел натал ,транзит ,дирекция,прогресия

• 105 Отговора
  • 14042 Прегледи
*

Stella

• 7765
и искаш да кажеш, че транзита на възлите през Венера, мина и замина, без никакво събитие по любов и връзки  :-[

Грейс, не ми се сърди, но ще те цаня за астролог  :P

нито тр. СЛВ върху Венера ми се е отразил на връзките, нито Хирон върху нея, при последния има налични всички Пепеляшкини аспекти по натал
кажи сега, че негативизмът ми е виновен, но не съвсем?

и само да уточним - нали не броим за връзка, че с някой сме си се усмихнали или преживели спорадичен интимен контакт

abroad, имам чувството, че ако веднъж разгадаем твоята карта и какво работи по нея, ще сме разгадали астрологията на 99 %  ;D  ;D

добре, кажи нещо, което е проработило при теб; все ще можеш да вържеш събитие с някой астрологичен фактор .. :blink:

Аз мисля, че трябва да пренапишем астрологията. ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
MayFlower, ако правилно съм те разбрала СЛВ трябва да е в 12-и дом във Везни, така ли ?
Това първия транзит на възлите през Венера ли ще бъде?

*

abroad

• 2187
abroad, имам чувството, че ако веднъж разгадаем твоята карта и какво работи по нея, ще сме разгадали астрологията на 99 %  ;D  ;D

човещинка, човек и добре да живее рано или късно стига до своята си карта, нъл тъй  :blink:

*

abroad

• 2187

Аз мисля, че трябва да пренапишем астрологията. ;D ;D ;D

гледам подходящо време е ;D

*

Grace

• 2257
защо те притеснява? по това, което си описала не виждам нищо толкова стресиращо. пък и новолунието няма силата на затъмнение. при мен последното затъмнение е точен съвпад ИЦ.

*

Grace

• 2257
Цитат
Притеснява ме факта, че това става по оста 2-8, надявам се да не е време на раздяла с близък човек, защото нямам връзка в момента, за да е нещо на любовния фронт.

мисля, че ще се прояви във финансов аспект. гледай в тази посока, това е най-вероятното проявление. оста 4-10 засегната ли е от тежки транзити?