Здравей Гост

Отношението на родителите , поведенчески модел в картата на детето

• 90 Отговора
  • 9328 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Тези дни се обсъждаше във форума, че Плутон и аспектите му с Луна и Слънце са показател за това кой модел на поведение ще изберем в живота  на майката или на бащата...

Моите слънце и луна нямат аспект с плутон, но често се хващам, че в негативното си поведението, приличам на баща ми, за жалост.

*

Yaya

• 2265
Тези дни се обсъждаше във форума, че Плутон и аспектите му с Луна и Слънце са показател за това кой модел на поведение ще изберем в живота  на майката или на бащата...
пропуснала съм... спомняш ли си темата? аз съм с опозиция, а синът ми е без аспект
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

elfidka

• 3129
пропуснала съм... спомняш ли си темата? аз съм с опозиция, а синът ми е без аспект
Ами ще прегледам темите...
Аз бях силно заитригувана, защото съм със Плутон съвпад на Слънцето и Плутон квадрат с Луната   :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
къде търсим бабата по бащина линия, защото тя е човекът, който се грижи най-много за децата ми.
моите родители почти нямат връзка с тях.

Ами по производните домове, ако 4 си ти, то 10 е таткото, после 1 се явява 4 на таткото. Бабата излиза венерин тип. И гледаш аспектите на Венерата. Ами ето виждаш ли ? Тя Венерата нали е ценностната система на човека, явно Бабата ще има голям принос в оформянето ѝ.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

tadj-all

Диана, Марая,

хайде да сверим часовниците ;)

На какви показатели заложихте за вашите предположения?

Слънце и Луна... :blink:

Намери време, моля те, да пообясниш как точно на тая база, на тоя хороскоп успяваш да изведеш тази информация?
После ще ти напиша, как аз ги видях нещата и на база на кои принципи.

Смятам, че точно тия неща са п0-важните, а не самия резултат ;)

*

Рая

• **
  • 1094
кажи и на мен, как виждаш нещата!!!!

*

Yaya

• 2265
аз ен мога да ги разбера производните домове - ако аз съм 4 в картата на сина ми, броя 4(моята майка) и в 7ми намирам баба му по майчина линия, после броя до 10(баща ми) и излиза, че баща ми е негов 1ви дом.
До тук добре, но ако броя то 10 дом - бащата, 1ви дом излиза 4ти от 10ти - бабата по бащина линия. Съвпада с дядото по майчина. Аналогично е с дядото по бащина и бабата по майчина. Няма прилики в случая...
Моля, обяснете за невежите  :-[

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

missKapriz

Първо трябва да се уточни по кой дом е майката и по кой-бащата на натива,пък после пак не е сигурно,кой как възприема майка си и баща си-и става каша :'(Поне за мен де

*

Yaya

• 2265
заради другата тема - баща ти Слънцето ли е или Луната при теб?

А Шопенхауер

*

missKapriz

4 дом и Слънцето

*

tadj-all

Ако питаш мен - аз написах, каквото мисля.

*

elfidka

• 3129
За производните домове, наистина трябва първо да се уточнят родителските / баща, майка/ и едва тогава се броят нови производни домове....и така до 9 коляно грубо казано.......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
заради другата тема - баща ти Слънцето ли е или Луната при теб?

Бащата винаги е СЛЪНЦЕ , ЛУНАТА Е МАЙКА.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
и тъй като никой не пуска карти си позволявам да постна още една интересна карта:

*

elfidka

• 3129
Лошото с родителските домове е, че има няколко теории .
4 дом е винаги майката,
4 дом е родителя с когото си най-близък
4 дом в мъжка карта е майката, а в женска бащата

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Рая

• **
  • 1094

Ако питаш мен - аз написах, каквото мисля.

това, което си написал се припокрива с написаното от другите, а аз останах с впечатление, че виждаш нещата по различен начин.

*

tadj-all

Лошото с родителските домове е, че има няколко теории .
4 дом е винаги майката,
4 дом е родителя с когото си най-близък
4 дом в мъжка карта е майката, а в женска бащата

А всъщност, дом не може да бъде човек, а поле на изява. Човек винаги е "планета", демек енергия.
4-ти дом е семейното огнище и корена на човек. Мястото откъдето идва.

*Управителя на 4-ти дом, някои го смятат за личния сигнификатор на майката + Луна...

*

Diyana

• 2705
Диана, Марая,

хайде да сверим часовниците ;)

На какви показатели заложихте за вашите предположения?

По западната - пложение и аспекти на У4 за майката и У10 - за бащата. В случая е по-лесно, защото са Луна и Сатурн.

На око разположението в индийската карта. Асц. на детето от Телец се премества в Овен, а Марс запазва знака и дома си - в Рак, 4-ти. Луна е У4, намира се във втори, заедно с Венера, екзалтирала и в един дом с У3 и У6 - Меркурий, който в тази карта става Атмакарака, ако не се лъжа. У9 \бащата\ е Юпитер, намира се в пети, управлява 9 и 12. Слънце съвпада със Сатурн. Имаме в добавка Раху на асц. и някои мидпойнти, които сметнах на око.
Горе-долу е това. Не е кой знае какво, не е никак професионално и със сигурност е силно оборимо теоретично и практически.
Ти откъде извади твоите изводи, че детето е затворено, мечтателно и интровертно?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elfidka

• 3129
Имам една приятелка, чиято Луна е в рак и в 12 дом и трябва да ти кажа, че майка ѝ е много грижовна, отгледа ѝ детето и върти цялата къща. Приятелката ми излиза всяка вечер след работа и с домакинство не се занимава, но отношенията им са ужастни.
12 дом са скритите врагове.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Рая

• **
  • 1094
Добре, щом 4-ти дом е семейното огнище, този марс там, при това в падение - Рак, би трябвало да говори за проблеми в семейството на детето.