Дали ще е романтична...- това поне зависи от теб - каквото си вложиш....
Не съм сигурна, че разбрах точно какво имаш предвид. Каквото повикало, такова се обадило? Или как?
Не съм си смятала тежестите на планетите, даже не бих казала, че наистина добре си познавам хороскопа - при моите несистематични занимания - но, от прочетеното имам впечатления, че от позицията на Сатурн в 3д, риби съм облагодетелствана с по-добрите варианти за изява като цяло. Плюс подаръка от тригон към Слънцето. Въпреки това, имам си едно наум към Сатурн, по-скоро интуитивно, отколкото доказателствено. През целия ми живот общуването при мен е в състояние да преминава от пълна изолация до перфектен PR, но, определено ми се получава само при съзнателно желание и съответно съзнателно приложени усилия. Има си го и желанието за отделеност/уединеност, и селективността. Като цяло мисля, че ме прави малко "тежка артилерия" - не винаги е лошо B) Едно изречение много ме впечатли за този тригон и добре съм запомнила - "Ощущая поддержку судьбы, подумай, что именно она поддерживает." Негативите идват от квадратури към Асц/Дсц, но не мисля, че доминират като сила.
До тук Сатурн в 8-ми имаше един тригон към н.Нептун, периода ми беше относително стабилен и не предизвика определена събитийност, но аспектите, които се задават, мисля ще окажат по-интензивно влияние - като психологически процеси. Тепърва ще ги мисля, други неща са ми в главата напоследък

Но, усещам този транзит "във въздуха", въобще не мога да кажа, че не ми влияе, съдейки по прочетеното.
Една, разговора е общ, благодаря ти за намесата. Ако се налага по-голяма конфидениалност, ще си намеря начин. Пиша в публична тема, защото смятам, че има какво да науча от всяко мнение.