Здравей Гост

Хорарна карта

• 56 Отговора
  • 9459 Прегледи
*

Mila

Хорарна карта
« Отговор #40 -: Юни 29, 2005, 02:52:28 pm »
Цитат
Дали ще е романтична...- това поне зависи от теб - каквото си вложиш....
Не съм сигурна, че разбрах точно какво имаш предвид. Каквото повикало, такова се обадило? Или как?

Не съм си смятала тежестите на планетите, даже не бих казала, че наистина добре си познавам хороскопа - при моите несистематични занимания - но, от прочетеното имам впечатления, че от позицията на Сатурн в 3д, риби съм облагодетелствана с по-добрите варианти за изява като цяло. Плюс подаръка от тригон към Слънцето. Въпреки това, имам си едно наум към Сатурн, по-скоро интуитивно, отколкото доказателствено. През целия ми живот общуването при мен е в състояние да преминава от пълна изолация до перфектен PR, но, определено ми се получава само при съзнателно желание и съответно съзнателно приложени усилия. Има си го и желанието за отделеност/уединеност, и селективността. Като цяло мисля, че ме прави малко "тежка артилерия" - не винаги е лошо  B) Едно изречение много ме впечатли за този тригон и добре съм запомнила - "Ощущая поддержку судьбы, подумай, что именно она поддерживает." Негативите идват от квадратури към Асц/Дсц, но не мисля, че доминират като сила.
До тук Сатурн в 8-ми имаше един тригон към н.Нептун, периода ми беше относително стабилен и не предизвика определена събитийност, но аспектите, които се задават, мисля ще окажат по-интензивно влияние - като психологически процеси. Тепърва ще ги мисля, други неща са ми в главата напоследък  :D Но, усещам този транзит "във въздуха", въобще не мога да кажа, че не ми влияе, съдейки по прочетеното.

Една, разговора е общ, благодаря ти за намесата.  Ако се налага по-голяма конфидениалност, ще си намеря начин. Пиша в публична тема, защото смятам, че има какво да науча от всяко мнение. :)  

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #41 -: Юни 30, 2005, 09:15:42 am »
Цитат
Точната дума по-скоро е измъчена, ама айде ;)

но виж оказа се продължителна, за сметка на това :huh:

това е като оная приказка за казармата тежка, но за сметка на това продължителна :huh:

Ами откъм Марс - активност, инат, действие - все проявявани в изобилие от моя страна, а да и инициатива :angry:

За часа имам някакви колебания 18.30 - 19.30, и ако е първия, то Марс влиза в Скорпион, а там би трябвало да му е добре, а за Венера не знам :unsure:

а какво трябва да се гледа, ако става дума за друг тип връзка :blink:
други очаквания ли имаше? /не че не трябва да имаме хубави очаквания.../

Но очакванията ни и желанието ни да контролираме и моделираме поне нашия си живот понякога ни носят разочарования...Това си е филосовски въпрос...

А за друг тип връзка или изобщо за връзките ни в живота - гледаме личните планети и радикалните точки.

Това с казармата ми хареса :D  - може и животът ни понякога да е такъв :D  

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #42 -: Юни 30, 2005, 09:23:01 am »
Цитат
Каквото повикало, такова се обадило?
дали не е винаги така....

Надали е възможно напълно да опознаем себе си или хороскопа си...
Може даже да е по-интересно да не се познаваме.........

Не ти ли се случва да направиш нещо или да кажеш нещо и да се учудиш на себе си? :)  

*

Guest

Хорарна карта
« Отговор #43 -: Юни 30, 2005, 01:39:51 pm »
Цитат на: АН,Jun 30 2005, 09:15 AM
други очаквания ли имаше? /не че не трябва да имаме хубави очаквания.../

Но очакванията ни и желанието ни да контролираме и моделираме поне нашия си живот понякога ни носят разочарования...Това си е филосовски въпрос...

А за друг тип връзка или изобщо за връзките ни в живота - гледаме личните планети и радикалните точки.

Това с казармата ми хареса :D  - може и животът ни понякога да е такъв :D[/QUOTE]
да, имах други очаквания  ;)  

можеш да моделираш живота си, но това е друга тема   :D

като казах друг тип връзка имах предвид, дали може по карта на първа среща да се предугади възникването на бизнес отношения   :ph34r:  

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #44 -: Юни 30, 2005, 02:05:57 pm »
Цитат

като казах друг тип връзка имах предвид, дали може по карта на първа среща да се предугади възникването на бизнес отношения   :ph34r:
какво пречи постфактум /2 години не са малко/ да разгледаш  конфигурацията и да разсъждаваш - за бизнеса - Меркурий, управител на 2-ри дом, 2-ри дом, 6-ти, 10-ти с управители....

Във всеки момент и всички повече или по-малко си кореспондираме със звездните енергии - имаме ли поводи да предполагаме според планетите, че всеки ще дърпа чергата към себе си, т.е. Слънцето и Марс са силни и нехармонично аспектирани, ако Луна и Меркурий предполагат лъжи и измами, ако Плутон е зле поставен и са възможни спекулации и интриги, ако Венера е ранена и няма шансове за  приходи и т.н.....- то надали ще е успешен съвместния бизнес...

Изобщо освободи възприятията си и разглеждай картата - ако трябва да получиш отговор на въпросите си, със сигурност ще получиш.... :) /без основните понятия по астрология нищо не става, но от там на сетне се доверявай на интуицията :)/

И сподели, ако искаш - свържи аспектите в картата на срещата с действителното състояние на отношенията и кажи какво излиза :)  

*

Mila

Хорарна карта
« Отговор #45 -: Юни 30, 2005, 02:40:47 pm »
Цитат
Глобално погледнато, така е; все пак варианта "кучето си лае, керванът си върви" не е рядко срещан в тази гъстота на енергиите  :) И то пак е логично допустимо и обяснимо с първото... че то и ехо-то, за да се чуе, път има да извърви B)
Факт е, че правя неща, които не съм предполагала, че бих - ако искаш, дори ситуацията в момента е едно хлапашко изхилване напук на моя скептицизъм

*

Guest

Хорарна карта
« Отговор #46 -: Юни 30, 2005, 03:00:40 pm »
Цитат
И сподели, ако искаш - свържи аспектите в картата на срещата с действителното състояние на отношенията и кажи какво излиза :)
За съжаление става дума за друга среща и друг човек :rolleyes:  там нямам наблюдения

интересното е, че срещата предполагаше любовни взаимоотношения, но точно тогава е липсвал какъвто и да е аспект Венера - Марс :rolleyes:  и такива няма :rolleyes:

но пък си мислех, дали не могат да бъдат други, съдейки по друг аспект, ако това е възможно :rolleyes:  

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #47 -: Юни 30, 2005, 03:12:05 pm »
Цитат

интересното е, че срещата предполагаше любовни взаимоотношения, но точно тогава е липсвал какъвто и да е аспект Венера - Марс :rolleyes:  и такива няма :rolleyes:

но пък си мислех, дали не могат да бъдат други, съдейки по друг аспект, ако това е възможно :rolleyes:
тогава даже е още по-интересно- виж другите планети какви аспекти правят- ако все пак е станало дума за съвместна работа... :)  

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #48 -: Юни 30, 2005, 03:14:30 pm »
Цитат
Цитат
Глобално погледнато, така е; все пак варианта "кучето си лае, керванът си върви" не е рядко срещан в тази гъстота на енергиите  :) И то пак е логично допустимо и обяснимо с първото... че то и ехо-то, за да се чуе, път има да извърви B)
Факт е, че правя неща, които не съм предполагала, че бих - ако искаш, дори ситуацията в момента е едно хлапашко изхилване напук на моя скептицизъм
живи сме май докато нещо провокира емоциите ни :D

какво като правим необичайни неща :D - няма да спре да се върти Земята :D - грижим се за нагласата ти- търсим подходящата за квадратурата :D  

*

Mila

Хорарна карта
« Отговор #49 -: Юни 30, 2005, 04:10:12 pm »
Цитат
живи сме май докато нещо провокира емоциите ни :D

какво като правим необичайни неща :D - няма да спре да се върти Земята :D - грижим се за нагласата ти- търсим подходящата за квадратурата :D
Аз от емоционалността си не можах да се спася толкова години вече, а-ха да си кажа, че съм й свикнала, и току ми сервира нещо ново   :lol:
Тези дни все на бързане ми беше, ама довечера ще разсъждавам върху квадратурите - много ме нацели с репликата за енергийния дефицит и т.н., формулировка като по мой вкус. Лека вечер на теб!

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #50 -: Юли 01, 2005, 05:11:40 am »
Цитат
Тези дни все на бързане ми беше, ама довечера ще разсъждавам върху квадратурите
това с бързането ми е познато :D

присъщо ли ти е според радикса?

а с разсъжденията - и да не ни помогнат, надали вредят :D - нещата май си стават така, както трябва да станат :D  

*

Lina

• *
  • 118
Хорарна карта
« Отговор #51 -: Юли 04, 2005, 10:43:23 am »
Цитат
[Сатурн, даже и да е добре поставен в радикса, не е особено приятен при транзити, ако активира нехармонично някой стелиум в радикса... :D
Предварително искам да се извиня, ако от въпроса ми личи невежество  :D , но какво точно означава Сатурн да е добре поставен в радикса? Т.е. как трябва да е поставена една планета, за да е добре?
Dare mighty things!

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #52 -: Юли 04, 2005, 02:43:28 pm »
Цитат
но какво точно означава Сатурн да е добре поставен в радикса? Т.е. как трябва да е поставена една планета, за да е добре?
да е добре поставена ще рече да е например в знак или дом, който владее, да е в знак на екзалтация, да е добре аспектирана, да владее други планети и ей такива работи :)

Ако искаш да си прецизна, можеш да си изчислиш силата по табличка например - има на първата страница на сайта - "сила на планетите". Можеш да ползваш и програма, която да я изчисли :)  

*

Mila

Хорарна карта
« Отговор #53 -: Юли 06, 2005, 08:18:31 pm »
Цитат
присъщо ли ти е според радикса?

а с разсъжденията - и да не ни помогнат, надали вредят :D - нещата май си стават така, както трябва да станат :D
Бързане ли? Години наред ставах час по-рано, за да пия кафе и да се гримирам и т.н на спокойствие. Сега си поспивам, но категорично не пия кафе у дома сутрин, нито се гримирам повече от 5 пъти годишно; любимо занимание: да зяпам през прозореца  B) Което не ми пречи да правя много неща и едновременно дори, ако трябва, но не предпочитам. Напоследък се налага обаче.
Да си разсъждавам ми е друга слабост, да анализирам. Признавам, че понякога е излишно, но като цяло не ми вреди :D

АН, притежаваш ли поне минимална доза здравословно женско любопитство? Е, сигурно го имаш поне по отношение на астрологията  :)  Исках да ти кажа, понеже исках мнение и ти беше отзивчива - не се състоя срещата, отложи се. По съвсем обективни причини. И като гледам, май няма да има възможност скоро. Чудех се дали вече не се е случило, каквото е трябвало, не че имам основание да се оплаквам.  

Ще се отбия пак  :)  

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #54 -: Юли 07, 2005, 08:33:42 am »
Цитат
не се състоя срещата, отложи се. По съвсем обективни причини. И като гледам, май няма да има възможност скоро. Чудех се дали вече не се е случило, каквото е трябвало, не че имам основание да се оплаквам.  

Ще се отбия пак  :)
Коя среща? - тая, която има отношение към квадратурата на Марс и Венера ли? :)

Ти пък :D - любопитство :D  - подхождаме най-сериозно и отговорно и изследователски към въпросите на астрологията :D

И как беше - една врата се затваря, а друга се отваря :)  

*

Плмена

Хорарна карта
« Отговор #55 -: Юли 07, 2005, 01:57:45 pm »
Искам да попитам дали ще имам отново шанс с едно момче?Преди 2 месеца се разделихме и искам да попитам дали ще имаме шанс да бъдем пак заедно?Моля да ми отговорите!Предварително благодаря! :)  

*

Пламена

Хорарна карта
« Отговор #56 -: Юли 07, 2005, 02:12:15 pm »
Моите данни са:26.11.1981г., родена съм в гр.Провадия, 16.30ч.Той е роден в гр.Варна на 03.12.1974г.