И аз тези нощи имам странни сънища.
Като изключа един голям шоколад, които сънувах преди няколко вечери ,снощния си спомням мътно, но знам, че имаше замък, и големи зелени площи на двора, беше на някакъв хълм, и пътя към него е с доста завои, но обстановката бе есенноо-зимна. И стара приятелка сънувах. :ph34r:
Тези дни и кученцето си сънувах, когато се прибра от разходка, липсваха части от опашката , крачетата , ушичките,и ми стана много зле , че немога да го възтановя.
Оу и най-интересния от последните дни! :ph34r:
Сънувах собствения си баща в инвалидна количка, буташе я някакво същество, ниско , без крака, но с маратонки! Стъпалата му бяха изрязани, но то си ходеше и си буташе количката! Поговорих малко с баща си и останалите преживелици са само със съществото. :blink: Влезе в домът ми и ме гледаше и ми говореше доста лукаво, ту ми се струваше симпатично и дружелюбно ,ту противно и страховито. :ph34r: Бягаше много бързо, прехвърчаше навсякъде като сянка, даже на моменти се чудех, дали не си въобразявам, че виждам нещо. Скри се някъде и отворих един шкаф и го намерих там . Показа се от някаква хавлия, гледаше ме все така лукаво и с този лукав глас ми каза " трябва да си мнoгoг бърза" , докато ми се усмихваше все така лукаво и очичките му блестяха...

:blink:
Напомня ми за онова джудже , от твyin пикс, или нещо такова, не помня как се кава и пише този сериал ,даваха го преди доста години ...