Здравей Гост

странен сън...?

• 15 Отговора
  • 4281 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
странен сън...?
« -: Юни 28, 2005, 02:28:25 pm »
Какво може да значи това...Сънувах , че правя аборт и то по мое желание, мъжа не искаше детето , а и аз не страдах от факта, че го махам. За мое учудване всичко мина много бързо и безболезнено, и аз се почуствах облекчена...Притеснява ме дали аборта на сън незначи нещо много лошо..Може ли някой да помогне с мнение по въпроса за този сън...?

*

АН

странен сън...?
« Отговор #1 -: Юни 28, 2005, 02:39:12 pm »
ако гледаме само тълковниците, то за сън с аборт се предполага, че е послание да оставиш някаква работа, с която си се захванала - т.е. нищо кой знае колко лошо :)

А ако гледаме и звездите, можеш и да не бързаш чак толкова, защото Марс провокира с опозиция наталния Плутон, пък той се грежи и за парите ни - но пък там е и Юпитер - всъщност има ли нещо интересно на работата?

*

edna

• **
  • 541
странен сън...?
« Отговор #2 -: Юни 28, 2005, 03:33:40 pm »
Цитат
ако гледаме само тълковниците, то за сън с аборт се предполага, че е послание да оставиш някаква работа, с която си се захванала - т.е. нищо кой знае колко лошо :)

А ако гледаме и звездите, можеш и да не бързаш чак толкова, защото Марс провокира с опозиция наталния Плутон, пък той се грежи и за парите ни - но пък там е и Юпитер - всъщност има ли нещо интересно на работата?

Mi niama..... dnes lichno mi e super skuchen i marzeliv den...Samo si gledam solari i se zanimavam s moite glupsoti... <_<  <_<  <_<  

*

АН

странен сън...?
« Отговор #3 -: Юни 28, 2005, 03:56:45 pm »
ами още по-добре :)

може подсъзнателно да искаш да се разделиш с нещо, като те чета за това твое влюбване :) - но пък дали ще се случи в права аналогия или обратна и дали изобщо ще се случи си е друг въпрос :D

а това си е подарък да ти е спокойно и даже мързеливо :) - може да си изхвърлила някакви грижи със съня и сега кротичко да гледаш какво става с теб и около теб :)  

*

edna

• **
  • 541
странен сън...?
« Отговор #4 -: Юни 28, 2005, 04:35:04 pm »
Цитат
ами още по-добре :)

може подсъзнателно да искаш да се разделиш с нещо, като те чета за това твое влюбване :) - но пък дали ще се случи в права аналогия или обратна и дали изобщо ще се случи си е друг въпрос :D

а това си е подарък да ти е спокойно и даже мързеливо :) - може да си изхвърлила някакви грижи със съня и сега кротичко да гледаш какво става с теб и около теб :)
Mai krotichko gledam taka mi se struva  :ph34r:  

*

Guest

странен сън...?
« Отговор #5 -: Юни 29, 2005, 09:44:35 pm »
И аз тези нощи имам странни сънища. :)
Като изключа един голям шоколад, които сънувах преди няколко вечери ,снощния си спомням мътно, но знам, че имаше замък, и големи зелени площи на двора, беше на някакъв хълм, и пътя към него е с доста завои, но обстановката бе есенноо-зимна. И стара приятелка сънувах. :ph34r:
Тези дни и кученцето си сънувах, когато се прибра от разходка, липсваха части от опашката , крачетата , ушичките,и ми стана много зле , че немога да го възтановя. :(
Оу и най-интересния от последните дни! :ph34r:
 Сънувах собствения си баща в инвалидна количка, буташе я някакво същество, ниско , без крака, но с маратонки! Стъпалата му бяха изрязани, но то си ходеше и си буташе количката! Поговорих малко с баща си и останалите преживелици са само със съществото. :blink:  Влезе в домът ми и ме гледаше и ми говореше доста лукаво, ту ми се струваше симпатично и дружелюбно ,ту противно и страховито.  :ph34r: Бягаше много бързо, прехвърчаше навсякъде като сянка, даже на моменти се чудех, дали не си въобразявам, че виждам нещо. Скри се някъде и отворих един шкаф и го намерих там . Показа се от някаква хавлия, гледаше ме все така лукаво и с този лукав глас ми каза " трябва да си мнoгoг бърза" , докато ми се усмихваше все така лукаво и очичките му блестяха...  :o   :blink:
Напомня ми за онова джудже , от твyin пикс, или нещо такова, не помня как се кава и пише този сериал ,даваха го преди доста години ...  :)

*

Gostenka

странен сън...?
« Отговор #6 -: Юни 29, 2005, 09:45:31 pm »
Аз бях.:)

*

АН

странен сън...?
« Отговор #7 -: Юни 30, 2005, 09:25:56 am »
Цитат
И аз тези нощи имам странни сънища. :)
Като изключа един голям шоколад, които сънувах преди няколко вечери ,снощния си спомням мътно, но знам, че имаше замък, и големи зелени площи на двора, беше на някакъв хълм, и пътя към него е с доста завои, но обстановката бе есенноо-зимна. И стара приятелка сънувах. :ph34r:
Тези дни и кученцето си сънувах, когато се прибра от разходка, липсваха части от опашката , крачетата , ушичките,и ми стана много зле , че немога да го възтановя. :(
Оу и най-интересния от последните дни! :ph34r:
 Сънувах собствения си баща в инвалидна количка, буташе я някакво същество, ниско , без крака, но с маратонки! Стъпалата му бяха изрязани, но то си ходеше и си буташе количката! Поговорих малко с баща си и останалите преживелици са само със съществото. :blink:  Влезе в домът ми и ме гледаше и ми говореше доста лукаво, ту ми се струваше симпатично и дружелюбно ,ту противно и страховито.  :ph34r: Бягаше много бързо, прехвърчаше навсякъде като сянка, даже на моменти се чудех, дали не си въобразявам, че виждам нещо. Скри се някъде и отворих един шкаф и го намерих там . Показа се от някаква хавлия, гледаше ме все така лукаво и с този лукав глас ми каза " трябва да си мнoгoг бърза" , докато ми се усмихваше все така лукаво и очичките му блестяха...  :o   :blink:
Напомня ми за онова джудже , от твyin пикс, или нещо такова, не помня как се кава и пише този сериал ,даваха го преди доста години ...  :)
и да не си напишеш ника, сънищата ти се разпознават :D

Звучат ми като романите на Ст.Кинг - аз ги харесвам :)

Какво ти е ежедневието докато сънуваш така интензивно? :)  

*

Gostenka

странен сън...?
« Отговор #8 -: Юни 30, 2005, 02:23:53 pm »
:rolleyes:
Здравей, AH!
Направо са си по King ( и аз го харесвам) , като дете гледах "То", и после все него исках да гледам, но не съм чела много негови произведения. Незнам защо сцените са такива  хм мрачни. Разбрах едно - че , ако аз не си внеса новости и разнообразие може нищо да не се промени никога. Те не са кой знае колко големи. Но как да се изразя , обновявам се и вътре6но и външно. :) Чистя се от разни работи и най-вече в мен. И за да не изпадам в разни меланхолични настроения прекалено често, поне три часа от деня ми отиват за спорт, 2 за програмата,и час на ски тренажор следобеда, и така съм и по тонизирана и не залинявам и си измислям, а и ми идват много задачки,и докато свърша със всичко , по-често си лягам след един, а ставам в 6, и на такъв режим ми е по-добре. Най-общо казано гледам да си го правя разнообразно и весело ежедневието, като все пак , отново си потъвам в разни дълбоки теми в мислите, сигурно така трябва.:) А този сън със съществото и съвета да съм бърза малко го свързвам с това, че след този сън изникна пред мен нещо непредвидимо, което изискваше от мен добра организация, имах малко време, но успях! Тогава трябваше да сym бърза, чудя се дали не е там връзката.
И като, че ли няма кой знае каква връзка - ежедневие- сънища, но наистина станаха доста интензивни, за съжаление не винаги помня добре, например днес не си помня снощния. Ще видим довечера,как ще дойдат.
AH, а ти още ли сънуваш същества ?:)
С пожелание за притни сънища.:)

*

АН

странен сън...?
« Отговор #9 -: Юни 30, 2005, 03:05:46 pm »
аз последните нощи не помня сънищата си :)

но си мисля, че сънувах доста интензивно, когато в будния живот си имах доста задачи и получавах доста информация и впечатления, та чак не успявах да мисля за всичко - и част от него е отивало на подсъзнателно ниво и в сънищата :)

ще видим довечера :)

а на теб ти предстои рожден ден :) - сънищата може и с него да имат връзка :)  

*

Gostenka

странен сън...?
« Отговор #10 -: Юли 01, 2005, 11:17:27 pm »
Звучи логично.  :rolleyes:
За съжаление не си спомням снощния сън.
Незнам каква може да  е връзката с предстоящия Рожден Ден.
Винаги съм се вълнувала, когато ми е предстоял Рожден Ден,  дори месеци преди него си планувах и нямах търпение да дойде, но като че ли тази година не се вълнувам толкова колкото преди и го няма онова нетърпение, с което може би бих могла да провокирам сънищата. Иначе не, че не се радвам, особено за ритуала, който е публикуван на сайта и смятам да го изпълня стриктно. Тази статия много ме зарадва. Може пък с това да е свързано, нали идва нова Слънчева година  Дали е с това ?:) С нея може би ще дойдат по-различни сънища ?:)
 :rolleyes:

*

АН

странен сън...?
« Отговор #11 -: Юли 02, 2005, 06:08:46 am »
то звучи логично, но пък последните дни и нощи не го потвърждават при мен :D

Ето, вчера си имах достатъчно емоционални напрежения и задачи, пък нощес не запомних сънищата :D  - може пък да помним сънищата, които ни предават важна информация /друг въпрос е, дали ще я разшифроваме :D / :D

А за рождения ти ден - понеже е в знака Рак, то сигурно сънищата имат отношение към способността ни да се грижим за себе си и за другите, както и да видим чуждите грижи за нас - това е заради съня ти с инвалидната количка, съществото и баща ти...

Ако пък сънищата ни помагат да се разтоварим от нещо, то бихме могли и в тая насока да разсъждаваме и да разберем къде имаме неправилни нагласи...- кой знае....

Много сложно нещо са сънищата :D  

*

Gostenka :)

странен сън...?
« Отговор #12 -: Юли 05, 2005, 09:49:54 am »
Цитат

Много сложно нещо са сънищата :D
Така е! И понякога са толкова странни и нелогични! :lol:
Преди няколко вечери сънувах, че си купувам някакви моливи за очи и още на мястото ми ги поставяха, когато застанах на една специална светлина, там където е рисувано с моливите по мен се появяваха живи картини , помня че имаше течаща рекичка по licceto ми, и разни лодчици, малки но доста живи картинки! :rolleyes:  А снощи в навечерието на Рожденният ми Ден, сънувах...Папата, Лека му пръст! Въобще не съм си мислела за него. Бях в някакъв magazin, и подбирах нещо подбирах, и той застана отпред и незнам какво се случи, но стъпалото му остана навън, беше малко в кръв, той беше в бели дрехи, и по бялата обувка навън със стъпалото му имаше кръв... А когато влезе вътре май се разпадна целия , но спомените са ми доста смътни какво точно се случи! :unsure:  :blink:
 Макар ,че самия него бих могла да приема като добър символ.. Знам ли  :rolleyes:
 И сложни и доста нелогични понякога! :)

*

lin

странен сън...?
« Отговор #13 -: Юли 05, 2005, 10:07:46 am »
Ей, рожденичката!  ;)

Да си здрава и много щастлива!
Все така изпълнена с положителна енергия и нека винаги има любов в сърцето ти и навсякъде около теб!!!!
 :)  

*

АН

странен сън...?
« Отговор #14 -: Юли 05, 2005, 10:17:29 am »
Честит рожден ден!!!
/на рождениците :D - то аз им честитих и в темата на Хари :) /

*

Gostenka

странен сън...?
« Отговор #15 -: Юли 05, 2005, 10:46:45 pm »
Колко мили и прекрасни пожелания!  :rolleyes: