Здравей Гост

Любовен хороскоп

• 42 Отговора
  • 5303 Прегледи
Любовен хороскоп
« -: Януари 05, 2011, 10:58:16 am »
Добро утро, съфоромници  :P

Влюбен съм доста време в едно момиче и скоро ще направя крачка на пред..
та искам да питам има ли някой който има повече свободно време и би ли ми направил такъв (любовен хороскоп) ... много ще бъда благодарен а да не казвам колко много ще ми бъде от полза ! :)

Ако все пак има такъв добричак човечец ето дани:
Ростислав,29.12.1993г.  ако трябват нещо друго само кажете :)

*

Divna

• 2478
Re:Любовен хороскоп
« Отговор #1 -: Януари 05, 2011, 11:13:16 am »
Бих ти дала едно рамо, но трябва да ми кажеш в колко часа си роден и къде? :blink:

« Отговор #2 -: Януари 05, 2011, 11:16:24 am »
много бих се радвал, но часа е единственото нещо което не знам... роден съм в град Севлиево.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3 -: Януари 05, 2011, 11:21:13 am »
Няма ли начин да попиташ майка си?

« Отговор #4 -: Януари 05, 2011, 11:33:31 am »
правил съм го вече ще го направя и след 30мин :)
а освен от майка някъде пише ли го ?
« Последна редакция: Януари 05, 2011, 11:39:13 am от rostislavv »

*

Divna

• 2478
« Отговор #5 -: Януари 05, 2011, 11:38:46 am »

Ако в момента все още спи, не я притеснявай. Ще изчакаме да се събуди.  :blink:
А дотогава ми кажи откога познаваш девойката? И знае ли тя за чувствата ти?

« Отговор #6 -: Януари 05, 2011, 11:45:57 am »
редактирах си поста след 30 мин ще става за работа.
еми момичето го познавам от може би година и малко от-горе..
чувствата си стоят от както се запознахме дори смея да твърдя, че в момента са не ударжими.
а дали тя знае за тях не мога да бъда сигурен има вероятност да знае има и такава да не знае..
в началото може би бях притеснителен когато се запознахме тогава друго момче зае мястото ми така да се каже..
не спирам да се обвинявам за това и вероятно сега ме е страх отново да не стане това.
 и може би за това до няколко дена ще направя крачка на пред.
също така ме е страх да не ме отхвърли защото ако това стане буквално света се срива пред мен :(

*

Divna

• 2478
« Отговор #7 -: Януари 05, 2011, 11:56:53 am »
редактирах си поста след 30 мин ще става за работа.
еми момичето го познавам от може би година и малко от-горе..
чувствата си стоят от както се запознахме дори смея да твърдя, че в момента са не ударжими.
а дали тя знае за тях не мога да бъда сигурен има вероятност да знае има и такава да не знае..
в началото може би бях притеснителен когато се запознахме тогава друго момче зае мястото ми така да се каже..
не спирам да се обвинявам за това и вероятно сега ме е страх отново да не стане това.
 и може би за това до няколко дена ще направя крачка на пред.
също така ме е страх да не ме отхвърли защото ако това стане буквално света се срива пред мен :(

Спокойно, за отхвърляне няма да мислиш, защото не е станало, а ако не се получи с нея ти обещавам, че няма да страдаш толкова, колкото си мислиш. Имаш чудесно аспектирани светила в натала, така че виждам, че си силен и ти добре го знаеш също.
Ще изчакаме часът ти на раждане, защото домовата система е важна, за да разгледам обстойно картата и да се изкажа по нея, но ясно виждам, че си доста влюбен /нат. Нептун в съвпад с дир. Венера/. Това е типичното любовно омагьосване.  :blink: Когато си се запознал с девойката си имал съвпад на транзитен Плутон с натална Венера. Този аспект е много силен и често говори за създаване на любовни отношения с голяма продължителност във времето. Може да се разделяте и пак да се събирате и така дълго време. Откъсването от такива хора е трудно. А другата подробност е, че вероятността да се влюбиш в две едновременно е много голяма.  ;)
« Последна редакция: Януари 05, 2011, 01:09:48 pm от Divna_RR »

*

Divna

• 2478
« Отговор #8 -: Януари 05, 2011, 11:59:10 am »
а освен от майка някъде пише ли го ?

В общината. Често и бабите си спомнят добре часът на раждане на внуците си.  :blink:

« Отговор #9 -: Януари 05, 2011, 12:04:11 pm »
майка стана, но ще я питам след малко.
силен е пресилено да се каже по скоро съм човек който не се отказва пред първата пречка и когато няма изход от дадена ситуация не намира лесния изход а търси трудния.
някой хора казват, че на силните не им трябва любов а аз казвам, че силните са силни благодарение на любовта :)

*

Divna

• 2478
« Отговор #10 -: Януари 05, 2011, 12:13:45 pm »
майка стана, но ще я питам след малко.
силен е пресилено да се каже по скоро съм човек който не се отказва пред първата пречка и когато няма изход от дадена ситуация не намира лесния изход а търси трудния.
някой хора казват, че на силните не им трябва любов а аз казвам, че силните са силни благодарение на любовта :)

Всички имаме нужда да обичаме и да бъдем обичани.
Упорит си да, за това говори хубавия ти стелиум в Козирог.  :blink:
Радвам се за теб, че си решил накрая да споделиш чувствата които изпитваш към девойката, защото много дълго време си ги таил, а това не е добре за теб, най-вече за здравето ти. Смелостта, която показваш в момента говори, че вече се превръщаш в един истински мъж. Браво!

« Отговор #11 -: Януари 05, 2011, 12:32:16 pm »
Между 4 и 5 сутринта дано това ти е от полза.

*

Divna

• 2478
« Отговор #12 -: Януари 05, 2011, 12:40:39 pm »
Много е голям периода - цял един час.  :-[ ОК ще се опитам да го настроя, въпреки, че това е крайно непрофесионално и неприемвливо. Ще ти задам няколко въпроса, на които ще те помоля да бъдеш максимално искрен. Става ли?

« Отговор #13 -: Януари 05, 2011, 12:41:56 pm »
разбира се.

*

Divna

• 2478
« Отговор #14 -: Януари 05, 2011, 12:56:13 pm »
1. Имал ли си пречки в училищните знания или в изразяването?
2. Родителите ти казвали ли са ти като малък често, че трябва да внимаваш какво, как и на кого говориш?
3. Родителите ти оставяха ли те да се изразяваш така както ти желаеш или ти налагаха ограничения?
4. В момента стремиш ли се много да говориш?
5. Мислиш ли си, че би получил признание от другите говорейки и убеждавайки ги в това, което ти вярваш?
6. Родителите ти строги родители ли са? Тук визирам най-вече баща ти.
7. Имаш ли задръжки в изразяване на емоциите си?
8. Страхуваш ли да показваш емоционалното си състояние?
9. В домът ти има ли някакъв строг ред и порядък? Например да се вечеря в точно определен час, на масата да се храниш винаги с нож и вилица, никога да не започваш да се храниш преди останалите да са седнали и да са готови да започнат ...?
10. Спориш ли често?
11. Обичаш ли да налагаш мнението си?

Като за начало това е достатъчно. Можеш да ми отговориш кратичко на всеки един от въпросите.

« Отговор #15 -: Януари 05, 2011, 01:15:47 pm »
1. Имал ли си пречки в училищните знания или в изразяването?
2. Родителите ти казвали ли са ти като малък често, че трябва да внимаваш какво, как и на кого говориш?
3. Родителите ти оставяха ли те да се изразяваш така както ти желаеш или ти налагаха ограничения?
4. В момента стремиш ли се много да говориш?
5. Мислиш ли си, че би получил признание от другите говорейки и убеждавайки ги в това, което ти вярваш?
6. Родителите ти строги родители ли са? Тук визирам най-вече баща ти.
7. Имаш ли задръжки в изразяване на емоциите си?
8. Страхуваш ли да показваш емоционалното си състояние?
9. В домът ти има ли някакъв строг ред и порядък? Например да се вечеря в точно определен час, на масата да се храниш винаги с нож и вилица, никога да не започваш да се храниш преди останалите да са седнали и да са готови да започнат ...?
10. Спориш ли често?
11. Обичаш ли да налагаш мнението си?

Като за начало това е достатъчно. Можеш да ми отговориш кратичко на всеки един от въпросите.

1. ако имаш предвит дали учението ми е било трудно - да
2. не мисля, че не.
3. така както аз си желя .. нямам спомен да са ми налагали ограничения.
4. не разбрах в какъв смисъл дали се стремя много да говоря, но на последък виждам нещата от гледна точка, от която другите не могат да ги видят и доста често се чудят защо съм казал това и онова без да има логика за тях.
5. бих получил признание, ако почувстват и вярват в нещата така както аз и ако ги виждат така както аз. (но това е трудно)
6. докъто съм бил по-малък може би да баща ми беше строг, но вече не му позволявам да се държи така както преди.
7. може би ми е трудно да си изразя емоцията или по скоро ме е страх от неуспеха или от това,че не мога да подбера правилните думи.
8. да се страхувам не по скоро ми е трудно или просто не знам как, но всичко е според ситуацията и зависи за какво става дума.
9. категорично не.
10. не или поне така си мисля.
11. ако кажа не ще излъжа ако кажа да също ще излъжа.. но може би да.
и тука искам да вмъкна нещо което може би ще бъде от полза- до колкото знам на майка сестра и са ми правили магии така да го нарека и до 6годишна възраст не съм можел да говоря.
майка ме е водила при един дядо който първия път не е успял да ми помогне а на 2рия път след като ми е помогнал е починал .. казал е че ще бъда силен,богат,известен и уважаван човек.
бог да го прости този човек най-много ме боли, че не знам името му.

*

Divna

• 2478
« Отговор #16 -: Януари 05, 2011, 01:29:46 pm »
Благодаря ти Ростислав! Допълнението изключително много ми помогна.
И още един въпрос. Висок ли си? Каква е височината ти?

« Отговор #17 -: Януари 05, 2011, 01:36:58 pm »
1.70 - 1.72 и аз се радвам, че е било от полза.
и до ден днешен се питам дали всичко казано е вярно макар и да го чувствам така :)

а на теб много ти благодаря, че се захвана с мен ..  :88:

*

Divna

• 2478
« Отговор #18 -: Януари 05, 2011, 01:55:24 pm »
За нищо! За мене е удоволствие!  :blink:

Картата ти е интересна. Имаш стелиум в Козирог, който стелиум е разположен във втор дом, а планетите вътре в него са много добре аспектирани. Без да се задълбочавам на тази тема, защото въпросът ти е свързан с нещо друго, мисля че шансовете ти един ден да разполагаш с много средства са много големи. Парите ще са мечтани и ще дойдат много изненадващо. Имаш всички необходими аспекти, за да се случи един ден това, което желаеш - да бъдеш богат. Но ще спра до тук, защото за да се говори върху този въпрос трябва да се направи същинска ректификация на картата ти, както и тя да се прочете много по-задълбочено.

Според мен шансът да започнеш тази година любовна връзка при теб е голям.
Кога мислиш да се видиш с момичето и да и споделиш? Определил ли си датата?

« Отговор #19 -: Януари 05, 2011, 02:08:06 pm »
много ми е тегаво от скоро също ме е страх от отхвърляне, но до ден-два ще поговоря с нея. също така ми е кофти, че може би няма да подбера думите и ще се притесня.. а относно влюбването е до уши нали  :P
а според тебе ще има ли успех или ще бъда разочерован.

също така искам да отида на църква, но всякаш нещо ме спира колкото и да искам да отида .. може би имам страх от нещо.. и аз не знам от какво ... какво мислиш ти :)
« Последна редакция: Януари 05, 2011, 02:18:14 pm от rostislavv »