Здравей Гост

Бащите в хороскопа и влиянието им при избора на мъж

• 143 Отговора
  • 17293 Прегледи
*

Feia

Re:Бащите в хороскопа и влиянието им при избора на мъж
« Отговор #40 -: Януари 06, 2011, 02:39:26 am »

Много обичам родителите си, но се чувствам хваната за гърлото като живея с тях. (То май и не само с тях,ама нейсе. ;D)

Значи се чувстваш по същия начин и когато живееш с мъж, когото харесваш?  :rolleyes:

А здравословни проблеми, свързани с гърлото имаш ли?

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #41 -: Януари 06, 2011, 02:46:08 am »
Сатурн ми е най-издигнатата планета и е на трон по дом. Слабо аспектирана е. Има широк тригон с Луна и куинконс с Марс. Баща ми е козирог, но по никакъв начин не мога да дефинирам отношенията си с него по Сатурн и Слънце.
В тийн годините ми- м/у 14 и 17 отсъстваше- работеше в чужбина. По него време бях склонна и да го идеализирам. Завръщането му ми развали изградения стереотип- "Женско царство". Реално живях с него още 1 година, след което студентсвах в друг град. ;D Ваканциите ми бяха свързани с усещане за каторга. Мизерното студентско битие по ми понасяше от уюта на прясно опечен домашен кейк. Незнам..бързо се отчуждих.
Много обичам родителите си, но се чувствам хваната за гърлото като живея с тях. (То май и не само с тях,ама нейсе. ;D)

и аз така и ако някой даде акъл как да си преработя опозицията на Плутон с Луната.. Ж го обичъм ду гроб  ;D

Yaya за мен твойта опозиция Луна Плутон не е опозиция, заради големия орбис. Освен това твоя Плутончо е много сладък дух, на който отвреме на време му отваряш вратата, понеже ти е кеф да те плаши. :rolf:
« Последна редакция: Януари 06, 2011, 03:02:53 am от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #42 -: Януари 06, 2011, 04:30:11 am »
Сатурн ми е най-издигнатата планета и е на трон по дом. Слабо аспектирана е. Има широк тригон с Луна и куинконс с Марс. Баща ми е козирог, но по никакъв начин не мога да дефинирам отношенията си с него по Сатурн и Слънце.
В тийн годините ми- м/у 14 и 17 отсъстваше- работеше в чужбина. По него време бях склонна и да го идеализирам. Завръщането му ми развали изградения стереотип- "Женско царство". Реално живях с него още 1 година, след което студентсвах в друг град. ;D Ваканциите ми бяха свързани с усещане за каторга. Мизерното студентско битие по ми понасяше от уюта на прясно опечен домашен кейк. Незнам..бързо се отчуждих.

и аз така и ако някой даде акъл как да си преработя опозицията на Плутон с Луната.. Ж го обичъм ду гроб  ;D

Yaya за мен твойта опозиция Луна Плутон не е опозиция, заради големия орбис. Освен това твоя Плутончо е много сладък дух, на който отвреме на време му отваряш вратата, понеже ти е кеф да те плаши. :rolf:

Доби, факт, често очаквам неочакваемото от най-близките и искам да ги променям.
Ей, дзвер, ти ми каза, че Слънцето ми го виждаш в 6 дом, градусите са същите при Плутон. Ми дразни ме тоя първодомен Плутон. Трън ми е! То и Луната ме дразни, ама ш си мълчаа нея
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Divna

• 2478
« Отговор #43 -: Януари 06, 2011, 04:37:21 am »
Имам съвпад Слънце/Плутон. Наследила съм от баща си да стоя с партньора дори и да не си заслужава. Да преглъщам обидите и т.н. Този модел го носих допреди известно време. Сега се боря неистово, за да се освободя от него напълно. Не ми харесва, затова не мисля да го задържам и да му служа.
Хубавото е, че астрологията ни дава доста ясна картина върху всичко. Друг е въпроса дали сме готови да видим реално нещата и да ги осъзнаем, за да реагираме в крайна сметка и да се чувстваме щастливи.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #44 -: Януари 06, 2011, 04:49:27 am »

Доби, факт, често очаквам неочакваемото от най-близките и искам да ги променям.
Ей, дзвер, ти ми каза, че Слънцето ми го виждаш в 6 дом, градусите са същите при Плутон. Ми дразни ме тоя първодомен Плутон. Трън ми е! То и Луната ме дразни, ама ш си мълчаа нея

Колкото повече очакваш неочакваното, толкова повече си храниш духовете с Плутон 12 дом. То е затова, защото някой трябва да ги храни, понеже какво ще правиш без тях? А бе майсторка си в намиране на нещо, което да те дразни, нали така?
Луната ти знае как да се наресва, но е въпрос на вкус, дали се грижиш достатъчно за нея. :49:   

*

Yaya

• 2265
« Отговор #45 -: Януари 06, 2011, 04:54:29 am »
Не се грижа, прекалено е овнешка, трудна ми е, ако трябва да съм честна.
И за дразнителите си прав - неспокоен дух  :08: дали не идва от прогресивния ми АЦ? :-[
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #46 -: Януари 06, 2011, 05:06:21 am »
Не се грижа, прекалено е овнешка, трудна ми е, ако трябва да съм честна.
И за дразнителите си прав - неспокоен дух  :08: дали не идва от прогресивния ми АЦ? :-[

Асцендента няма нищо с това което казах.
Колкото до грижите на Луната, не се грижиш може би, за да не вземе Луната ти да се чувства задоволена и избере лекия начин на живот и забрави да спасява другите хора. Пък може и така да си загубиш духовете си, и става опасно за теб. Какво ще правиш после без тях? :wink2:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #47 -: Януари 06, 2011, 05:04:19 pm »
Аз свързвам бащата със Сатурн, учителя.
Един баща не може да бъде слънцето за детето си, по-скоро детето е слънце за баща си и майка си.

*

Feia

« Отговор #48 -: Януари 06, 2011, 09:34:00 pm »
Иска ли още някой да сподели нещо за отношенията с баща си, за да обсъдим как това влияе на поведението и какви са аспектите в хороскопа?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #49 -: Януари 06, 2011, 09:59:42 pm »
Иска ли още някой да сподели нещо за отношенията с баща си, за да обсъдим как това влияе на поведението и какви са аспектите в хороскопа?

Никога не съм търсила баща си в образа на мъжете с които съм била и съм.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #50 -: Януари 06, 2011, 10:02:41 pm »

Никога не съм търсила баща си в образа на мъжете с които съм била и съм.... :blink:

Можем да проверим дали е така, ако си съгласна да разкажеш как си се чувствала едно време във взаимоотношенията с баща си.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #51 -: Януари 07, 2011, 12:08:25 am »
защо да разказва- тя е субективна по въпроса ;)
слагаме картата на тате, нейната и на мъжетееееееее и всичко, че се види :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #52 -: Януари 07, 2011, 12:38:02 am »
абе това малко извратено звучи.. да търсиш баща си в очите на партньора  :-\
 ;D ;D ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #53 -: Януари 07, 2011, 01:59:50 am »
Нищо извратено няма. В крайна сметка това се предполага да е първият мъжки образ, с който се сблъскваме в живота си. Обикновено съответно или търсим сходни черти на неговите или точно противоположните  :rolleyes:
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Feia

« Отговор #54 -: Януари 07, 2011, 03:11:47 am »

Можем да проверим дали е така, ако си съгласна да разкажеш как си се чувствала едно време във взаимоотношенията с баща си.

Марая, заявяваш уверено, че не повтаряш модела, наследен от взаимоотношенията с баща ти, пък не смееш да разкажеш, за да проверим дали това е истина.

Аз съм уверена, че ти повтаряш взаимоотношенията с баща си и с мъжете.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #55 -: Януари 07, 2011, 08:23:13 am »
  :blink: И аз мисля,че по принцип жената търси подсъзнателно мъж с качествата на баща си, а мъжа търси съпруга с качествата на майка си. :blink:

При мен имаше ред и дисциплина, с баща ми съм се разбирала много и сега все още мога   да кажа че така .Беше властен и като кажеше нещо, не се повтаряше много, много. Но пък беше справедлив. Сещам се, за една забележка в бележника си, /бях си забравила екипа по физическо и ми бяха написали " без облекло в училище"/беше една умна даскалица/ и трябваше да се подписват забележките от родителите. И той като се запече с Марса си във Водолей ;D ;D и го вика директорката, защото каза, че тази глупост няма да я подпише.Гледа ме и вика : Нали не беше гола? Това по времето на ония режим.  ;D ;D ;D ;D  В пубертета се бунтувах срущу "авторитета".От тогава мина доста време. ;D

Около мен всички мъже са били все такива дето трудно им се казва,или дето те се мъчат да ми казват. :blink: Накрая се стига до там, всеки да знае  до къде му  се простира територията. ;D

Гледам, в натала ми к5 дом водолей, к7д овен, баща ми е с Луна в Овен.
Друго, дето ми се струва много буквално показано , е  Луна, управител на асцендента, в 10дом , Сатурн в 10дом - след развода им, той ме е гледал.

Нещо като " майка и баща".
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #56 -: Януари 07, 2011, 08:36:02 am »
защо да разказва- тя е субективна по въпроса ;)
слагаме картата на тате, нейната и на мъжетееееееее и всичко, че се види :P

Аз дълго разказвах и показвах....карти , карти , карти....
Тая дисекция нещо не ми е по вкуса...

Хело, какво ще кажеш да те разгледаме теб по този начин.... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #57 -: Януари 07, 2011, 04:26:07 pm »
Хело, аз обаче започвам да разбирам защо хората в този форум се отнесоха толкова зле с теб (а ти съчувствах тайно). Нещо ми светна при употребата на израза: "да те проверим"... Някакви комплекси... свързани с контрол, с власт? И - ти обичаш май да се ровиш в мръсното бельо, да гледаш все лошите неща... Животът не е толкова гаден, повярвай ми. Има и светла страна, на която си струва да обърнеш внимание, иначе ще си нещастна цял живот. Позволявам си този съвет, защото ми се струва, че си едно объркано младо дете, което търси отговори. Е, отговорът винаги е в любовта и вярата в доброто. Всички останали отговори водят към грешни пътища и накрая и към съвсем голямо объркване.
И стига с тея бащи. Родители. Учители. Съседи. Любовници. Деца, съпузи и прочее. От нас си зависи. Хвани си поеми отговорността за решенията в живота и това което си ти.  Утре, като се загаджиш с някое момче, не проектирай (кофти - както разбрахме в една друга тема) бащата върху момчето, защото ще си провалиш връзката. И после - айде пак съм нещастна, не ми върви в любовта, хороскопа ми е виновен и кой ли не още. Ами не, ти сама си си направила така нещата.
Това че около теб вероятно е пълно с всякакви изроди, не означава че и ти трябва да бъдеш такава. Заради собственото ти психично здраве поне, ако не за друго.

*

tadj-all

« Отговор #58 -: Януари 07, 2011, 08:33:10 pm »
Преди година теглих чертата да видя, какви са партньорките по които се увличам.
Знаех много добре, че господата и госпожите психолози разпъват теорията за бащино-майчината проекция при избора на партньор и честно казано - хич не бях съгласен с тях.

След сверяване на часовника, видях конфигурацията(и нейните производни), която е задължителна, за да ме лепне като магнит към някоя жена.

Силно подразнен, щото не искам да си "лягам с мама" тръгнах да проверявам и на приятели, близки и дори и по-далечни.

Извода ми е - само децата, расли в сиропиталище, гледани от други -осиновени - и вероятно гледани от баби и дядовци не "повтарят" модела на родителите си. Всички останали, които са живели с родителите си повтарят, потретят и подпетят моделите им...

Така, де - кръвта вода не става.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #59 -: Януари 07, 2011, 08:37:55 pm »
много гадно, но си прав ( за сираците и отгледаните от баба и дядо обаче не си прав и там кръвта вода не става, но ме мързи да разказвам)

гледайки собствената си карта и тази на тате се натъквам на недвусмислено повторени положения :-X дори и нагледно - кой пък иска да си ляга с баща си ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.