Здравей Гост

За сексуалните проблеми при мъжете - натал , прогресии , транзити , дирекции

• 113 Отговора
  • 15340 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Познавам две момичета с 44 номер

:unsure:
новите поколения са с по-големи стъпала,
и аз съм с 37 N,но повечето ми познати са с с обувки 39-40  :-\

Едната ми дъщеря е с 38 , другата е с 39..., а останалите 2 имат моя номер....
Интересно ми е , дали и това е кодирано в картата.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Божееее, а аз не се сетих и започнах да изчислявам по формулата 44 + 5 = 49/2 = 24.5.  ;D Чак се стреснах.

А по тая логика си представи 48 +5:2.... :rolf:

Това трябва да е екзалтиран Юпитер.... ;D ;)

Ами то май и при жените ще се измерва според номера за обувките, и може да се получи дълбочината на вагината по тази логика. Тогава ще си паснат Венера и Марс най добре! :57:

Добиии.... :o , вярно бе....Открихме топлата вода.... :rolleyes: ;D ;D
Нооо...,нещо не ми се връзва....няма жена с размер 48.... ;D ;)

Нормалния номер на обувките на жените е 37. Хубаво е че няма жена с 48, понеже можеш да се загубиш там. :rolf:

Мисля , че обиколката е по-важна от дължината.... :rolf: :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tadj-all

Сокерес ма, како ;D

Ти, колко си ги раждала?  ;D :mellow:

*

Марая

• 28287

Сокерес ма, како ;D

Ти, колко си ги раждала?  ;D :mellow:

Многооооо.....и ще продължавам докато мога батко.... ;D ;)
Важно е да има качествен мат"рял...

*

Марая

• 28287
Азиатците са с най-малки. Те затова само с азиатки движат, защото са им свикнали. Другите националности жени не ги броят за две стотинки в леглото.
Това къде си го чувала? На това му се вика предразсъдък и ограниченост, съжалявам, че го казвам, но е така. Не искам да те обиждам, все пак в Бг малко се знае за другите раси и е нормално хората да създават представата си за другите на базата на градски легенди.
За азиатците разправят и че са ниски. Ами аз съм била в Азия - знаеш ли колко високи мъже има? Даже смея да кажа, че като процент високите азиатци са повече от високите българи.
И аз като теб имах предразсъдъци за азиатските мъже. Обаче в крайна сметка вече нямам никакви съмнения относно половата им мощ. Защото съм била с азиатец. Рак с Марс в Лъв и Марс квадрат Плутон (разходящ, орбис 2 градуса). И бях леко притеснена относно размера, а се оказа, че не просто не му е малък, а му е много голям, по-голям от на всички бели мъже, които съм виждала (е, те не са толкова много, но все пак). И беше с много по-добра ерекция от всички бели мъже. Та ако вярвах на теб за азиатците и на Марая за Лъвовете, щях да остана в голяма заблуда.
И това за стъпалата е пълна глупост. Познавам поне двама мъже, които носят 42 номер (малък номер за мъже), но със сигурност знам, че са много надарени, даже прекалено (от приятелки, които дори са се оплаквали, че им идват твърде големи). Освен това имах едно бивше гадже, което беше с огромен крак и доста скромен размер. Тъй че стига простотии.
И най-големия, и най-малкият, които съм виждала, са все Марс в Лъв.

В тоя ред на мисли казах , че обиколката е не по-маловажна от размера.... :P ;D

*

Марая

• 28287
Значи най-големият (азиатският) беше и с най-голяма обиколка, най-малкият съответно също с най-малка обиколка. Най-големият беше и най-потентен, а най-малкият - най-импотентен. Мога да дам подробности от картата, ако ви интересуват.

Разбира се ... :blink: Много благодаря..., а ако качиш карти , ще бъда задължена.... :blink:

*

Divna

• 2478
Това къде си го чувала? На това му се вика предразсъдък и ограниченост, съжалявам, че го казвам, но е така. Не искам да те обиждам, все пак в Бг малко се знае за другите раси и е нормално хората да създават представата си за другите на базата на градски легенди.
За азиатците разправят и че са ниски.

;D Там е работата, че не съм го чувала.  ;D И аз като теб не си създавам мнение на базата на чужди легенди.  ;)
Късметлиика си, че си попаднала на надарен азиатец. Това може само да те радва. ;) А и нека не забравяме, че винаги има изключения.  ;)

*

Марая

• 28287
Това за азиатците както казах е предразсъдък, както е предразсъдък това, че са ниски. От азиатците има големи хубавци, вижте темата с филмите и филма, препоръчан от Синухе, и ми кажете на такъв азиатец ще откажете ли. И сред азиатците процентът на надарените е същият както сред останалите мъже. Просто много жени смятат, че са им малки, но това както казах, е простотия.
Марая, ето ти една карта на мъжа, който е с малък пенис и проблеми с ерекцията, но пък е добър в секса като техника и задоволяване на партньорката. Има проблем, че прекалява със самозадоволяването и затова не може да се наслади на секса - мастурбацията му харесва повече.

Хони , много благодаря за картата... :wub:

Ако приемем Марс за планета която се свързва с пениса , то в този случай , марс има два аспекта които са скрити...
Полуквадрат с луна и сескиквадрат с нептун.... Марс е управител на 5-ти дом и съуправител на 12-ти. Полуквадратурата на упр. на 5-ти с упр. на 8-ми дом за мен означава психологически проблем по отношение на секса...Вероятно това провокира старанието на младежа да задоволи партньорката си....
Тригона на Плутон естествен управител на скорпион към наталната луна в 8-ми дом е показател за потребността му да отдава....
Прави ми силно впечатление съвпада на луната с Хирон..., а Хирон също дава индикации за аномалии...

*

Divna

• 2478
Това математически форум ли стана?  :rolleyes:

:rolf:

*

Марая

• 28287
Това математически форум ли стана?  :rolleyes:

Тук има калкулатор, който ще ви улесни при решаването на сложните уравнения  :mellow:

http://www.metacalc.com/

Мерси Жином! Както винаги се грижиш за съфорумците....особено при решаването на *трудните* задачки... ;D ;D :P

*

Divna

• 2478
Дивна, аз пък съм попадала на ненадарени бели мъже, но не казвам, че белите не струват.

За мажоритарната част от белите жени, тези, които в продуктивната си възраст са имали множество партньори от най-различни националности и раси, белите мъже си остават най-предпочитаните.  ;)
И не е само до размера на пенисите им, но и от вкуса и миризмата, която тялото излъчва и ухае.

*

Марая

• 28287
Хони , давай надарения .... :25:

*

Марая

• 28287
както казах, не му знам часа, има малка вероятност луната да е в телец. Все пак гледай и коментирай на воля ;D

Мерси Хони.... :blink:

Плутон е на трон и е в тежък аспект с марс....

Отново има полуквадрат - аспект на Хирон , но този път с Марс.... :rolleyes:...Този беше надарения....
Има и сескиквадрат с Уран...Този ли беше онанист? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
За този нищо не съм казала освен че е надарен и е азиатец (което не вярвам да се види в картата) ;) Всичката информарция съм я дала за другия, другия е онанист, за този не знам :blink:

А имаше ли бързо ................ при него...? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
За азиатеца ли говорим? Ами май да, ама не прекалено бързо, то и аз не си падам по дългите маратони. Можеш да кажеш каквото се сетиш за него, няма да ти се разсърдя :P

За него говоря... ;D

Прави впечатление на мъж , за който е важно да задоволи собствените си потребности и колкото повече толкова по-добре...Слънце/Юпитер -точен квадрат...Мисля , че е бил много хубав... :-\

*

Марая

• 28287
Ами не е грозен (иначе как ще стигне до там да му знам размера), симпатичен е, макар че и по-хубави познавам от него. Висок е (към 185 поне мисля), обаче е доста слаб (към 60 кг). Има някакво излъчване на коцкар и е доста напорист и настоятелен, което много се харесва на моя марс в овен.
А изглежда л ити като такъв, който е готов да задоволи партньорката си?

Няма задръжки в леглото , просто е мъж.... ;D Има секстил на марс/луна , за него е важно да е удовлетворена партньорката и то не само веднъж.... ;D

*

holanda

Мъjко с Юпитер в аспект с Марс,за предпочитане квадратура или опозиция е силно сексуално  ;).

Мога да ви пусна и аз една карта на едно,което е готово на всичко,само секса да му дадеш...добро момче,но много устато.Не се съобразява с нищо и никoй.И в същото време е податливо и жертва на нагона си- хлътva заради единия секс.
Искате ли?  :blink:

*

Santi

хаха пущай, не се услушвай  ;D . И аз имам такъв квадрат .

*

Марая

• 28287
Мъjко с Юпитер в аспект с Марс,за предпочитане квадратура или опозиция е силно сексуално  ;).

Мога да ви пусна и аз една карта на едно,което е готово на всичко,само секса да му дадеш...добро момче,но много устато.Не се съобразява с нищо и никoй.И в същото време е податливо и жертва на нагона си- хлътva заради единия секс.
Искате ли?  :blink:

Нужно ли е да питаш? :rolleyes: :wub: :wub:

*

Santi

Скорпиони  ;D как си знаех, че  на тях само това им е в глава ...