Това за азиатците както казах е предразсъдък, както е предразсъдък това, че са ниски. От азиатците има големи хубавци, вижте темата с филмите и филма, препоръчан от Синухе, и ми кажете на такъв азиатец ще откажете ли. И сред азиатците процентът на надарените е същият както сред останалите мъже. Просто много жени смятат, че са им малки, но това както казах, е простотия.
Марая, ето ти една карта на мъжа, който е с малък пенис и проблеми с ерекцията, но пък е добър в секса като техника и задоволяване на партньорката. Има проблем, че прекалява със самозадоволяването и затова не може да се наслади на секса - мастурбацията му харесва повече.
Хони , много благодаря за картата... :wub:
Ако приемем Марс за планета която се свързва с пениса , то в този случай , марс има два аспекта които са скрити...
Полуквадрат с луна и сескиквадрат с нептун.... Марс е управител на 5-ти дом и съуправител на 12-ти. Полуквадратурата на упр. на 5-ти с упр. на 8-ми дом за мен означава психологически проблем по отношение на секса...Вероятно това провокира старанието на младежа да задоволи партньорката си....
Тригона на Плутон естествен управител на скорпион към наталната луна в 8-ми дом е показател за потребността му да отдава....
Прави ми силно впечатление съвпада на луната с Хирон..., а Хирон също дава индикации за аномалии...