За него са важни усещанията....,нищо друго... :blink:
усещанията са му безкрайно важни,тук си много права,но има и нещо друго-стреми се да изтръгне усещания ,но не с цел той да е удоволетворен,а да го направи за другия.Има си неговите мотиви .
благодаря за мненията,
картата е интересна,защото в първия момент виждаме силен Скорпион и мислим,че човека граби,граби..само за себе си.А реално не е точно така.
:wub:
Ще споделя нещо лично , много лично...дори и да взривя пространството...

/няма да ми е за първи път/.....
За мен е много важно , в една сексуална история какво се случва с партньора ми..., усещането за *сливане* е върховен момент от насладата , защото секса не е другаде а в мозъка...,както всички го знаем... :blink:
Харесва ми да доставям удоволствие и да измъчвам , бавно да стигам до края с цел достигане на оргазъм до всяка фибра от тялото....Животинската част не е най-важната..., именно в предлюбовната игра и след нея изпитвам насладата , виждайки в очите на партньора вселенската енергия..... :blink:
Трудно , много трудно се срещат мъже с които секса го прави душата и тялото...,но се намират....Тогава няма аномалии , тогава липсват табута...,тогава ти си част от рая и рая е в теб...Само в такива ситуации липсва загуба на енергия , а има пълен обмен и усвояване....Прекалено красиво е! :blink: