Здравей Гост

За сексуалните проблеми при мъжете - натал , прогресии , транзити , дирекции

• 113 Отговора
  • 15279 Прегледи
*

tadj-all

хаха пущай, не се услушвай  ;DИ аз имам такъв квадрат .

well,well,well..

Това е човек, който има постоянна нужда да се "слива" с другия. Не точно да прониква...

*

holanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Лилавка , този пич е доста емоционален и се интересува преди всичко от това , как го оценяват околните....Ако жена го подмине , той просто побеснява...Мисля , че си пада бройкаджия....,не е от най-добрите акробати... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

Лилавка , този пич е доста емоционален и се интересува преди всичко от това , как го оценяват околните....Ако жена го подмине , той просто побеснява...Мисля , че си пада бройкаджия....,не е от най-добрите акробати... ;D

странно,защото той е точно акробат  ;D.Това спортува.Бройкаджия..не ,въртят се момите,но той е моногамен .
Твърде емоционален,но не е от хората,които много се вълнуват от общественото мнение.Даже много си падаше по лудостите,точно напук на хората.Да ги шашка ,да се чувства единствен,специален.,, :blink:

*

Марая

• 28287

странно,защото той е точно акробат  ;D.Това спортува.Бройкаджия..не ,въртят се момите,но той е моногамен .
Твърде емоционален,но не е от хората,които много се вълнуват от общественото мнение.Даже много си падаше по лудостите,точно напук на хората.Да ги шашка ,да се чувства единствен,специален.,, :blink:

Не казвам , че не е бройкаджия...Искам да кажа , че не е от най-добрите в кревата , според мен... :P....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

Не казвам , че не е бройкаджия...Искам да кажа , че не е от най-добрите в кревата , според мен... :P....

не,има развинтена фантазия,интересни предпочитания и както писа Таdj-за него е важно да се слее с другия.
Малkо тантра-мантра си пада ...:)

*

Santi

Скорпиони  ;D как си знаех, че  на тях само това им е в глава ...

ти недей,че такива като теб също си имат либидото,ай не на мен  :mellow:

С'я какво ще сваляме картите ли на масата  ;D ...

Знам ги аз ти'я и затуй и се обаждам  ;) .

*

Марая

• 28287
Аномалии бол...,за пореден път се убеждавам колко сериозен е Хирон по отношение на много неща в натала.... :-\

*

holanda

Аномалии бол...,за пореден път се убеждавам колко сериозен е Хирон по отношение на много неща в натала.... :-\

това по картата ли го пишеш ?

човека е силно сексуален,но не е някакъв болен тип.
Приема секса по негов си начин,като нуждата от общуване,но на по-дълбоко ниво.Способен е да се ''люби'' цял ден,това му носи голямо удоволствие и до известна степен има някакъв фанатизъм. Мисли,че чрез секса стига до душата на другия .
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 02:07:55 am от жълтолилава »

*

Марая

• 28287

това по картата ли го пишеш ?

човека е силно сексуален,но не е някакъв болен тип.
Приема секса по негов си начин,като нуждата от общуване,но на по-дълбоко ниво.Способен е да се люби цял ден,това му носи голямо удоволствие и до известна степен има някакъв фанатизъм. Мисли,че чрез секса стига до душата на другия .

Факт , той не го мисли...,при него мисълта е друга работа....
За него са важни усещанията....,нищо друго... :blink:

*

holanda

усещанията са му безкрайно важни,тук си много права,но има и нещо друго-стреми се да изтръгне усещания ,но не с цел той да е удоволетворен,а да го направи за другия.Има си неговите мотиви .

благодаря за мненията,
картата е интересна,защото в първия момент виждаме силен Скорпион и мислим,че човека граби,граби..само за себе си.А реално не е точно така.

:wub:

*

Марая

• 28287

усещанията са му безкрайно важни,тук си много права,но има и нещо друго-стреми се да изтръгне усещания ,но не с цел той да е удоволетворен,а да го направи за другия.Има си неговите мотиви .

благодаря за мненията,
картата е интересна,защото в първия момент виждаме силен Скорпион и мислим,че човека граби,граби..само за себе си.А реално не е точно така.

:wub:

Ще споделя нещо лично , много лично...дори и да взривя пространството... ;D/няма да ми е за първи път/.....
За мен е много важно , в една сексуална история какво се случва с партньора ми..., усещането за *сливане* е върховен момент от насладата , защото секса не е другаде а в мозъка...,както всички го знаем... :blink:
Харесва ми да доставям удоволствие и да измъчвам , бавно да стигам до края с цел достигане на оргазъм до всяка фибра от тялото....Животинската част не е най-важната..., именно в предлюбовната игра и след нея изпитвам насладата , виждайки в очите на партньора вселенската енергия..... :blink:
Трудно , много трудно се срещат мъже с които секса го прави душата и тялото...,но се намират....Тогава няма аномалии , тогава липсват табута...,тогава ти си част от рая и рая е в теб...Само в такива ситуации липсва загуба на енергия , а има пълен обмен и усвояване....Прекалено красиво е! :blink:

*

holanda

Точно това имах в предвид,но не исках да навлизам в подробности,защото това е част от личния ми живот.
И подобни откровения един ден могат да ми изиграят номер  :blink:.

Марая,ако беше един мъj,смятай каква силна проекция щеше да има между нас  ;D.
Мерси за мнението,чувствам се разбрана.

*

Марая

• 28287
Точно това имах в предвид,но не исках да навлизам в подробности,защото това е част от личния ми живот.
И подобни откровения един ден могат да ми изиграят номер  :blink:.

Марая,ако беше един мъj,смятай каква силна проекция щеше да има между нас  ;D.
Мерси за мнението,чувствам се разбрана.

За мен отдавна липсват табута...., аз съм свободна да споделя , без задръжки и без притеснения.... ;D ;)

При мен това идва от Марса в екзалтация....и в отличната му аспектация...,както и луната.... ;D
Отдавна съм усвоила всичко по Сатурн , а и той е в секстил м/у марс и луната......
Секса не е просто секс , а енергия , която не бива да отива напразно..., тази енергия следва да стигне и да се слее с космоса , чрез усещанията.... :blink: :wub: :wub: