Здравей Гост

Майките в хороскопа и влиянието им при избора на жена

• 165 Отговора
  • 20892 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Хайде, вие сте на ход, микрофонът е ваш.  ;D
Има тема за женските проекции, защо да подминаваме мъжете?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
тук мъжете трябва да се включат. :blink:

*

Lillie

• 30532
Вярно, че тук мъжете са кът.  ;D
Но може и да се включат омъжените/обвързаните дами и да споделят дали се доближават до представата за майката в хороскопа на съпруга/половинката.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
със свекърва ми единственото, по което си приличаме е грижовността и отдадеността.

*

holanda

с кой ще си говорим в тази тема?  ;D

2 пъти съм избирана за сериозен партньор  ;D
,при първия-- Луната на човека е в Риби,11 д. (може би в 12 дом,часа му е неточен)

майка му е мечтателка,несериозна,хаотична . Разчита на бащата,които я носи на ръце,сама и е трудно да се справи.
 с нея много се харесвахме. Вън6но имаме съвсем лека прилика,но като характери и начин на мислене имахме много общо.

При втория-- Луната му е в 12 дом,Водолейска.

Майка му е лидер,силна жена,със всичко се справя.Разведена с мъja си,коiто на няколко пъти искал да се връща,а тя-не.
И с нея се разбирах.Според мен нямаме об6ти черти,но често ме сравняваха с нея.

Извод :и при двамата има Луна с Водолейско-Рибешки акцент   :unsure: :blink:.
И с двете майки мога да се идентифирам донякъде.Те също имат влечение към мистика и езотерика.
Свободно изразявам енергиите на 12 дом,те също.Много обща черта е активния живот по време на сън  ;D.

« Последна редакция: Януари 08, 2011, 03:13:27 am от жълтолилава »

*

Lillie

• 30532
Идеята ми беше да видим как са представени Луната и Венера в картата на съпруга и дали образът на жената кореспондира с тях. Същото важи и за онези партньори, с които сме имали най-трайни и дълбоки връзки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

Идеята ми беше да видим как са представени Луната и Венера в картата на съпруга и дали образът на жената кореспондира с тях. Същото важи и за онези партньори, с които сме имали най-трайни и дълбоки връзки.

Не трябва ли да се разбере какво е чувствал мъжа като дете, когато е общувал с майка си и дали жена му се държи по същия начин, по който и майка му с него?

*

Lillie

• 30532
Фея, дойде твоят ред. Тук може да направиш психологически анализ на гаджетта си и да споделиш по какъв начин проектират образа на майка си в отношенията с теб?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

Лили, жените първо трябва да разпитат мъжете си за интимни подробности от взаимоотношенията им с майките им. Ами, ако те премълчават истината? Тук само мъж може да се изкаже или жена, която наистина знае някакви подробности за детството на мъжа си.

Затова във форум с повече жени е трудно да се обсъжда тази тема. Просто няма достатъчно мъже, за да има изследване.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Мъжете , които търсят майките си в лицето на жена си , са мамини синчета....и въобще не са мъже.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Мъжете , които търсят майките си в лицето на жена си , са мамини синчета....и въобще не са мъже.... :blink:

Ами какви са жените тогава, които търсят баща си в мъжете?  :33:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478

WAW!

Хубава тема, Лили!  :blink:

Бившият ми съпруг е с Луна в 3 дом - майка му има най-малко 100 готварски книги.  ;D Той си мислеше, че ще ме направи истински щастлива, ако си говорим за готварски рецепти и ми купува такива книги, а можеш да си представиш моята първодомна скорпионска Луна колко я интересуваха тия работи.  :-[ Венера на бившия ми съпруг е в 4 дом - майка му красавица, та си подбираше жените и те да са красиви.  ;) Майка му обича естетиката у дома, та затова се и ожени за художничка, че да няма никакъв проблем в декорацията у дома. Даваше много средства за вътрешното обзавеждане и оставяше на мен да решавам как и какво да подбера.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Ами какви са жените тогава, които търсят баща си в мъжете?  :33:

Идея нямам , сигурно е , че са по-мъжки момичета.... :rolleyes: ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Ще споделя за моите три най-трайни и дълбоки връзки дотук и какви са конфигурациите Луна/Венера в картите на мъжете.

№ 1: Луна във Везни, съвпад на ретро Венера с Уран в Скорпион, няма планети в 7 дом

Венера в Скорпион, особено ретроградна, по принцип дава дълбоки и трайни чувства, но съвпадът с Уран я прави изключително претенциозна и капризна, трудно може да й се угоди на прищевките.
Луна във Везни - за него ключова роля играеше външният вид на жената, особено при първо запознанство. В това отношение беше доста критичен. Идеал-представа - руса красавица със сини очи. Веднъж като го питах какво най-много харесва и обича у мен, той отвърна след няколко минути размисъл "Ммм, хубава си, сладка си". Направо побеснях. Това само една Луна във Везни може да го каже.  ;D Да беше казал, че съм умна, ха ха ха. Между другото, предпочиташе доста по-млади момичета, с връстниците общуването бе доста по-трудно.

За майка му знам само, че е със Слънце в Стрелец, много докачлива и критична.

№ 2: Луна в Телец на ИЦ в квадрат със Сатурн в 7 дом, съвпад на Венера и Меркурий с ЮЛВ в Овен

На този етап изживявах грижовната си лунна страна. Покани на вечери вкъщи, много готвене, сервиране, обгрижване. В емоционален план това е най-интензивната ми връзка. Дотук е единственият мъж, който е живял, макар и за кратко, при мен.

Майка със Слънце във Везни в точен съвпад със Сатурн и квадрат с Уран, Луна в Рак, Венера в Скорпион в тригон с Уран.

№ 3: Луна в Стрелец в сходящ съвпад с Юпитер и Уран около ДС, Нептун в края на 7 дом, Венера в Близнаци

На този етап изживявах авантюристичната си страна, исках да експериментирам, а самата връзка започва по време на транзитен съвпад на Уран с наталния ми Марс. По това време вече бях задълбала доста в астрологията, само за това му говорех - астрология и форуми, а той ме гледаше скептично (Тома Неверни  ;D) и ми казваше, че много се вживявам, особено когато споделях за поредното форумно изстъпление. Оказа се продължителна във времето връзка, но не особено ангажираща, имаше доста свобода и доверие в отношенията, градяха се върху старо приятелство. След раздялата приятелското отношение се запази и си останахме другарчета, възприемам го като много близък и най-добър приятел, сякаш ми е брат.

Майка му е с огледална на моята конфигурация на светилата - Слънце в първа декада на Рак и Луна в първа декада на Овен. Светилата са в Т-квадрат със Сатурн в Козирог. Съвпад на Венера, Марс и Уран в Лъв в квадрат с Юпитер в Скорпион.

И с тримата мъже имаше повтарящ се момент - "криеха" ме от майките си, отношенията ни някак висяха във въздуха, т.е. хем е с теб, хем не иска да те запознае с близките си (в отношенията с третия мъж имаше друг момент и обективни за това причини), с което да декларира пред тях отношенията с теб. Само да уточня, че не съм куца, не съм саката и като че ли на горния етаж всичко е наред.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

Идеал-представа - руса красавица със сини очи. Веднъж като го питах какво най-много харесва и обича у мен, той отвърна след няколко минути размисъл "Ммм, хубава си, сладка си". Направо побеснях. Това само една Луна във Везни може да го каже.  ;D Да беше казал, че съм умна, ха ха ха.

Някой от родителите ти казвал ли ти е често, че си глупава или да се е държал с теб така, сякаш си?

*

Lillie

• 30532
Абе Хело, не усети ли самоиронията ми?  ;D
Не съм гледана от родителите, а от сатурнови хора, онези от третата възраст.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

а,като написа за първия...
Луна във Везни при мъжете май наистина дава афинитет към по-млади партньорки  :-\

*

Lillie

• 30532
И емоции тип "захарен памук" - важи и за двата пола  ;D, освен ако такава Луна не е в съвпад с Плутон (визирам моето поколение).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

Абе Хело, не усети ли самоиронията ми?  ;D
Не съм гледана от родителите, а от сатурнови хора, онези от третата възраст.

Е, можеш сама на себе си да отговориш на въпроса дали са подценявали ума ти.  ;)

*

Feia

И с тримата мъже имаше повтарящ се момент - "криеха" ме от майките си

Щом не си била отгледана от родителите си, като малка имала ли си чувството, че родителите ти се крият от теб? Можеш и сама да си отговориш.