Ще споделя за моите три най-трайни и дълбоки връзки дотук и какви са конфигурациите Луна/Венера в картите на мъжете.
№ 1: Луна във Везни, съвпад на ретро Венера с Уран в Скорпион, няма планети в 7 дом
Венера в Скорпион, особено ретроградна, по принцип дава дълбоки и трайни чувства, но съвпадът с Уран я прави изключително претенциозна и капризна, трудно може да й се угоди на прищевките.
Луна във Везни - за него ключова роля играеше външният вид на жената, особено при първо запознанство. В това отношение беше доста критичен. Идеал-представа - руса красавица със сини очи. Веднъж като го питах какво най-много харесва и обича у мен, той отвърна след няколко минути размисъл "Ммм, хубава си, сладка си". Направо побеснях. Това само една Луна във Везни може да го каже.

Да беше казал, че съм умна, ха ха ха. Между другото, предпочиташе доста по-млади момичета, с връстниците общуването бе доста по-трудно.
За майка му знам само, че е със Слънце в Стрелец, много докачлива и критична.
№ 2: Луна в Телец на ИЦ в квадрат със Сатурн в 7 дом, съвпад на Венера и Меркурий с ЮЛВ в Овен
На този етап изживявах грижовната си лунна страна. Покани на вечери вкъщи, много готвене, сервиране, обгрижване. В емоционален план това е най-интензивната ми връзка. Дотук е единственият мъж, който е живял, макар и за кратко, при мен.
Майка със Слънце във Везни в точен съвпад със Сатурн и квадрат с Уран, Луна в Рак, Венера в Скорпион в тригон с Уран.
№ 3: Луна в Стрелец в сходящ съвпад с Юпитер и Уран около ДС, Нептун в края на 7 дом, Венера в Близнаци
На този етап изживявах авантюристичната си страна, исках да експериментирам, а самата връзка започва по време на транзитен съвпад на Уран с наталния ми Марс. По това време вече бях задълбала доста в астрологията, само за това му говорех - астрология и форуми, а той ме гледаше скептично (Тома Неверни

) и ми казваше, че много се вживявам, особено когато споделях за поредното форумно изстъпление. Оказа се продължителна във времето връзка, но не особено ангажираща, имаше доста свобода и доверие в отношенията, градяха се върху старо приятелство. След раздялата приятелското отношение се запази и си останахме другарчета, възприемам го като много близък и най-добър приятел, сякаш ми е брат.
Майка му е с огледална на моята конфигурация на светилата - Слънце в първа декада на Рак и Луна в първа декада на Овен. Светилата са в Т-квадрат със Сатурн в Козирог. Съвпад на Венера, Марс и Уран в Лъв в квадрат с Юпитер в Скорпион.
И с тримата мъже имаше повтарящ се момент - "криеха" ме от майките си, отношенията ни някак висяха във въздуха, т.е. хем е с теб, хем не иска да те запознае с близките си (в отношенията с третия мъж имаше друг момент и обективни за това причини), с което да декларира пред тях отношенията с теб. Само да уточня, че не съм куца, не съм саката и като че ли на горния етаж всичко е наред.