Здравей Гост

Майките в хороскопа и влиянието им при избора на жена

• 165 Отговора
  • 20802 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Луна в риби в съвпад слънце , saturn , хирон....В опозиция с Уран и Плутон , на тригон от Юпитер и Нептун...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

Наблюдавали ли сте карти на мъже, на които Луната им е в съвпад с Хирон и знаете ли как се е отнасяла майка им с тях?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Наблюдавали ли сте карти на мъже, на които Луната им е в съвпад с Хирон и знаете ли как се е отнасяла майка им с тях?

Преди малко ме впечатли това в другата тема , го отбелязах ;D ;D...
Не съм , но се замислих...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
стогодишната ми връзка е с новолуние в Телец, като Луната е на ІС, в съвпад и с Кету, полуквадрат с Юпитер, секстил с Марс. Венера в Рак, в квадрат с Плутон и тригон с Уран. Ами, какво да ви река - ей ме, на :P.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
аааааааааа венера в рак си е грижовничка и обичлива :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Yaya

• 2265
Тия дни малкия ме учудва и реших да посъживя тази тема.
Постоянно върви след мен и ми разправя колко много ме обича - през около 5-7 мин най-много.
Кара ме да се лакирам, че ми били по-хубави ноктите така, иска да се гримирам и дори се пръска с моя парфюм, маже се с кремовете... страшна работа. Харасвал ме с една рокля, с другата "черната малката не е хубава".
Неговата Луна е в 4ти, Скорпион и е в квадрат с АЦто и Сатурна му. Бая си е ранена - ма и опозиция с Марса и кв с Нептуна.
Верената му е в 1, сигурно от там идват суетните изблици, но пък е в Дева, би трябвало натурална да ме харесва повече  ;D

Сега за мъжете - бившия е с Луна в Лъв, 11. Затисната от Сатурна в 12. Майка му е с новолуние и Слънце в Дева, съвпад с Венера.  Нямам много общо със свекърва ми, освен, че тичах след него и му чистих, но това докато развях бялото знаме и го оставих да се оправя, че ми писна да го следвам с парцала като гербова марка.

Имах гадже с Луна в Овен, с него по се разбирахме. Вайка му беше мнго странна - претенции, мрънкане - и в буквален смисъл, странно говореше и все недоволна. Ама не знам, май беше Телец. Общо взето, не й обръщаше много внимание. Но в мен беше много влюбен. Той пък с Венера на АЦ в Риби и постоянно ми мрънкаше, че не искал да се гримирам...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер