Тия дни малкия ме учудва и реших да посъживя тази тема.
Постоянно върви след мен и ми разправя колко много ме обича - през около 5-7 мин най-много.
Кара ме да се лакирам, че ми били по-хубави ноктите така, иска да се гримирам и дори се пръска с моя парфюм, маже се с кремовете... страшна работа. Харасвал ме с една рокля, с другата "черната малката не е хубава".
Неговата Луна е в 4ти, Скорпион и е в квадрат с АЦто и Сатурна му. Бая си е ранена - ма и опозиция с Марса и кв с Нептуна.
Верената му е в 1, сигурно от там идват суетните изблици, но пък е в Дева, би трябвало натурална да ме харесва повече

Сега за мъжете - бившия е с Луна в Лъв, 11. Затисната от Сатурна в 12. Майка му е с новолуние и Слънце в Дева, съвпад с Венера. Нямам много общо със свекърва ми, освен, че тичах след него и му чистих, но това докато развях бялото знаме и го оставих да се оправя, че ми писна да го следвам с парцала като гербова марка.
Имах гадже с Луна в Овен, с него по се разбирахме. Вайка му беше мнго странна - претенции, мрънкане - и в буквален смисъл, странно говореше и все недоволна. Ама не знам, май беше Телец. Общо взето, не й обръщаше много внимание. Но в мен беше много влюбен. Той пък с Венера на АЦ в Риби и постоянно ми мрънкаше, че не искал да се гримирам...