Здравей Гост

Сексуалните фантазии на знаците

• 376 Отговора
  • 56991 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Сексуалните фантазии на знаците
« Отговор #200 -: Януари 19, 2011, 02:54:55 am »
Вижън, това с действието някак си овенски ми звучи. Дай тук да свършим една работа пък после ще видим. Като казах работа, може и девата ти нещо да е набъркана. ;D ;D

п.п.Аз да ви кажа, ако някой вземе да ме пързаля със свещи, розови листенца и прочие любовен кич-отсвирвам го тутакси.

точно това казвам, че понеже осми дом ми започва в овен, аз съм овенска по темите на осми дом..въобще не се церемоня.. ;D

Зависи все пак в кой знак е Марс - ако е в срамежлив знак, ще се церемониш и още как?

моя марс е във водолей..срамежлива съм до един момент, в който вече нямам съмнения относно сигналите, които подава отсрещната страна..след това вече съм по осми дом, овен..а преди това пак не съм по марс, а по седми дом- риби..марс въобще не го различвам при мен в тази област..ретро марс във водолей, съвпад със слв..може би се изразява в това, че мога да насочвам енергията към себе си, дори и сексуално, ако не срещам подходящ партньор..този марс не може да е с всеки..

Ретро марсовете мастурбират много усилено, особено ако са неаспектирани.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #201 -: Януари 19, 2011, 02:55:30 am »
Със сигурност мога да кажа , че колкото по-креативен е един натив в живота , толкова по- свободен е навсякъде....
При онези , при които липсва фантазия , липсва абсолютна реализация във всеки аспект...

Има хора, които са реализирали доста сексуални фантазии, но не държат да ги споделят и да бият тъпан.  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #202 -: Януари 19, 2011, 02:56:39 am »
ето пак слагаш мазна и мокра под един знаменател.. :rolleyes:

намерих решение как да ме разбереш : ''Визуално''.

няма значение дали ще се *** жената,дали само ще се масажира..
нищо няма значение..просто мокрото е по Риби,затова мъжете обичат да гледат жени,коuто може да са мазни,може да са мокри...не е важно..доставят естетическа наслада,за която чисто психологически намирам ,че е идваща от асоцuaциите с утробата и водите там..вътре..ако има,не знам...
Моля те,разбери ме!  ;D

добре, мокрото е по риби, а моето слънце е в 12-ти дом, както и венера, затова обичат да са мокри и влажни..обичат и да мажат, защото десц. е в риби..разбрах те още вчера, ама нали трябваше да изясним детайлите.. ;D :P :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #203 -: Януари 19, 2011, 02:58:10 am »

жалко тогава, че ми е толкова аспектиран..няма да мога да разбера какво е усещането от една злобна мастурбация, т.нар. злобарка.. ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #204 -: Януари 19, 2011, 02:58:17 am »
Със сигурност мога да кажа , че колкото по-креативен е един натив в живота , толкова по- свободен е навсякъде....
При онези , при които липсва фантазия , липсва абсолютна реализация във всеки аспект...

Има хора, които са реализирали доста сексуални фантазии, но не държат да ги споделят и да бият тъпан.  ;)

Аз не ги намислям предварително, защото не обичам нагласените неща. Всичко е въпрос на обмен на енергии. Много ценя спонтанността. Намислянето граничи с нагласеност, някак си. А колко неща мога да разкажа, дето са се случили импулсивно и случайно. Това са най-екзалтираните преживявания.

Кремчета, свещи, сметани и т.н. това си е в реда на нещата.
Обаче спонтанният секс сред природата или пред погледите на непознати минувачи, е нещо, което не на всеки му стиска да го направи и е много възбуждащо, не може да се сравни с удобния секс у дома...
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tadj-all

« Отговор #205 -: Януари 19, 2011, 02:59:10 am »
Цитат на: Vision

ето пак слагаш мазна и мокра под един знаменател.. :rolleyes:
моите впечатления са, че повечето мъже не харесват да пипат бебешко олио например, става им гадно от представата, че ще се намажат с нещо мазно и ще им се мазнее между пръстите/мазно според тях, иначе не е, според мен, за мен е супер усещането/..затова да се намери човек, който хем ще маже, хем ще масажира, хем после ще **** е много трудно..поне 5-6 мъже скорпиони са ми казвали обече /без да ги питам/ че са страхотни масажисти, имат богат набор от масла в къщи и са ме питали знам ли какво е усещането от масаж на ходилата /аз не знам, но казвам, че това е вече демоде  ;D/..какъв е извода- не може всички масажисти мъже да са скорпиони, но гадовете усещат какво иска всяка жена и и го предлагат, съответно очакват тя да задоволи техните нужди и желания и да им бъде гот и на двамата..на мен ще предложи масаж, на друга да я напляска, на трета да го бие и т.н. и всеки път все едно това им е най- желаното нещо на тях лично..големи са психолози и затова малко жени могат да им устоят..лошото е само, че след секса не стават за нищо..сори, но е така..те самите не го искат, свършили са си работата, изиграли са си ролята и кой откъде е..ако можеха и след това да са както преди това, но по другите теми от живота, щеше да има навсякъде масов бой и убийства за мъже- скорпиони..е човек не може да има всичко.. :rolleyes:

Tури си цайси и пак виж по-хубаво :P Те пол'вината мъже, дето познавам ръцете им са завряни в моторно масло от двигател, та от бебешко олио ли ще се плашункат :P ;D

Масаж на ходилата? Едно приятелче ми разправяше, че като бил преди години на Love Parade в Берлин, понеже се котирало всичко покрай секса и имало нещо павилиони или шатри в които се предлагало еротичен масаж на стъпалата.
Той поне такива работи не вервал, че съществуват ми каза, че опитал и било истина.
Беше въодушевен, като ми разказваше...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #206 -: Януари 19, 2011, 03:01:50 am »

Аз не ги намислям предварително, защото не обичам нагласените неща. Всичко е въпрос на обмен на енергии. Много ценя спонтанността. Намислянето граничи с нагласеност, някак си. А колко неща мога да разкажа, дето са се случили импулсивно и случайно. Това са най-екзалтираните преживявания.

Кремчета, свещи, сметани и т.н. това си е в реда на нещата.
Обаче спонтанният секс сред природата или пред погледите на нехознати, не може да се сравни с нищо подобно...Но това е нищо.

:72: , няма значение къде ..., важното е да е спонтанен...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tadj-all

« Отговор #207 -: Януари 19, 2011, 03:02:58 am »
Извода какъв е? Не с всеки може да изживеем мечтите си. И следователно - няма нищо егоистично, когато ги изживяваме...егоистично! Това е шанс, който трябва да се изживее и да му се наслади човек. А, че понякога има и пасиви покрай тях - е! Идеално щастие никъде няма.

Ти това ли наричаш мечта? Значи така се чувстваш силен, това ти дава усещянето за контрол над усещанията и волята на другия човек....Егаси ........(Ту-тттттуууууу!). Тука си губя културните думички.

Слава Богу, че хората са замесени от различно тесто. Благодаря ти, Господи, че си ми пратил точния човек, с когото да споделя мечтите си. Ти определено не си мой тип!

Егоистите да се чукат с егоисти.

Мисля, че писах - Венера в твърд аспект с Марс и Сатурн. Не мога да избягам, пък и не искам.

И си права - краставите магарета през 9 дерета се надушват ;)

п.п: Едно нещо установих в астрологията - не на всеки му е дадено да изживее "всичко" само с един партньор. Един ни възбужда повече, друг ни кара да се чувстваме по-силни, трети по-умни...Енергия ли бе да го опишеш.

п.п.2: Ти си Водолейка, аз съм Лъв. И двамата сме от сходно тесто, просто лошите неща ги приписваш на отстрещния ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #208 -: Януари 19, 2011, 03:03:04 am »
Вижън, това с действието някак си овенски ми звучи. Дай тук да свършим една работа пък после ще видим. Като казах работа, може и девата ти нещо да е набъркана. ;D ;D

п.п.Аз да ви кажа, ако някой вземе да ме пързаля със свещи, розови листенца и прочие любовен кич-отсвирвам го тутакси.

точно това казвам, че понеже осми дом ми започва в овен, аз съм овенска по темите на осми дом..въобще не се церемоня.. ;D

Зависи все пак в кой знак е Марс - ако е в срамежлив знак, ще се церемониш и още как?

моя марс е във водолей..срамежлива съм до един момент, в който вече нямам съмнения относно сигналите, които подава отсрещната страна..след това вече съм по осми дом, овен..а преди това пак не съм по марс, а по седми дом- риби..марс въобще не го различвам при мен в тази област..ретро марс във водолей, съвпад със слв..може би се изразява в това, че мога да насочвам енергията към себе си, дори и сексуално, ако не срещам подходящ партньор..този марс не може да е с всеки..

Това сериозно ли? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #209 -: Януари 19, 2011, 03:04:29 am »
Моят приятел има Близнаци на върха на 8-ми дом - обича да ми прави масаж на ходилата и да ми смуче пръстите на краката, които преди това сам е измил във ваната.

*

Марая

• 28287
« Отговор #210 -: Януари 19, 2011, 03:05:19 am »

:72: :wink2:

Да.....

*

Vision

• 3523
« Отговор #211 -: Януари 19, 2011, 03:06:20 am »

Еми давай! ;D

Току виж си станала известна :P

п.п: абве онуй не е същото, като това, дето, евентуално ще го направиш ;) Ония са "обработени" психически преди това, дали са им пари, изиграли са си ролята...абве просто все едно да сравняваш естествено красива жена и напудрена с пудри, мазила и секви цапотии ;)

п.п.2: Един приятел много щура глава, просто не го слуша репата от бебе, преди 4 години беше инсталирал камера в банята да дебне голямата си сестра, как се къпе, бръсне, търка...за да я изнудва за пари ;D
Беше му минала и идеята да ни иска по четири кинта, за да ни пуска по 15 минутно клипче, как се къпе сестра му! ;D
Ей, Богу - колко съм го навивал за безплатно  ;D

Тогава открих и няма и да го забравя, колко по-различно е да наблюдаваш една жена скришом, как се чисти и как се обгрижва в банята без тя да го знае...Просто всичко е по-различно - действия, излъчване...

няма как да стане..аз съм воайор, а не есхибиционист..но ако ти се съблича, ще ти доставя удоволствие да те погледам.. :blink: ;) :P

п.с. наистина жените се държат различно когато не ги гледат..нима с мъжете не е така??..хората се държат различно, когато не ги гледат.. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #212 -: Януари 19, 2011, 03:06:33 am »
Моят приятел има Близнаци на върха на 8-ми дом - обича да ми прави масаж на ходилата и да ми смуче пръстите на краката, които преди това сам е измил във ваната.

Това с ходилата ми се струва е по рибите , особено изсмукването... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #213 -: Януари 19, 2011, 03:06:51 am »

Това сериозно ли? :rolleyes:

Без майтап. Слави Трифонов има такъв Марс. Нали го спукаха на тази тема от бъзици. той е живият пример. А аз имам и други живи примери.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #214 -: Януари 19, 2011, 03:07:17 am »
п.п: Едно нещо установих в астрологията - не на всеки му е дадено да изживее "всичко" само с един партньор. Един ни възбужда повече, друг ни кара да се чувстваме по-силни, трети по-умни...Енергия ли бе да го опишеш.

Туй е животът - единият ни чука по-яко, другия го обичаме.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #215 -: Януари 19, 2011, 03:07:42 am »

Това с ходилата ми се струва е по рибите , особено изсмукването... ;D

Меркурий управлява пръстите, не знам. А иначе той има Венера в Риби.

*

Stella

• 7765
« Отговор #216 -: Януари 19, 2011, 03:08:46 am »

жалко тогава, че ми е толкова аспектиран..няма да мога да разбера какво е усещането от една злобна мастурбация, т.нар. злобарка.. ;D ;D ;D

за нищо не бива да съжалява човек, а да се възползва максимално от даденостите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #217 -: Януари 19, 2011, 03:10:54 am »
Без майтап. Слави Трифонов има такъв Марс. Нали го спукаха на тази тема от бъзици. той е живият пример. А аз имам и други живи примери.

Има много логика за ретро Марса....Енергията е насочена навътре...Дали същото не се отнася и за зле аспектирания марс? :rolleyes: Как мислиш? :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #218 -: Януари 19, 2011, 03:11:02 am »

Tури си цайси и пак виж по-хубаво :P Те пол'вината мъже, дето познавам ръцете им са завряни в моторно масло от двигател, та от бебешко олио ли ще се плашункат :P ;D

Масаж на ходилата? Едно приятелче ми разправяше, че като бил преди години на Love Parade в Берлин, понеже се котирало всичко покрай секса и имало нещо павилиони или шатри в които се предлагало еротичен масаж на стъпалата.
Той поне такива работи не вервал, че съществуват ми каза, че опитал и било истина.
Беше въодушевен, като ми разказваше...

мъжете с удоволствие биха се омазали целите в моторно масло, но не и в бебешко, и за тях бебешките наакани памерси са нещо супер гадно, а жените изпадат в тихо умиление при вида на съдържанието на памперса..иди, че ги разбери..  :blink:

и какво ти разказа за масажа на ходилата???събирам впечатления от хора, които са го преживели и евентуално може да се съглася и аз след време..докъде стига ефекта на този масаж??..защото какви легенди се носят, едва ли не свински оргазъм се преживявал /30 минутен/, а това просто няма как да е истина.. ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #219 -: Януари 19, 2011, 03:12:14 am »

Нейният е Водолейски-по-безцеремонен от него не можеш да намериш  ;D

от личен опит ли говориш.. ;D