Здравей Гост

Сексуалните фантазии на знаците

• 376 Отговора
  • 56970 Прегледи
*

tadj-all

Re:Сексуалните фантазии на знаците
« Отговор #280 -: Януари 19, 2011, 04:22:03 am »
Еми ... книги :P

Ако и тях не четеш...тогава може да хойкаш, щото к'во друго ти остава :P ;D

Ама се изруси, че да си в тон с...

Ас тъп, букви не расбира.  :ariess: :91:

Лошу...А те, поне теб разбират ли те? :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #281 -: Януари 19, 2011, 04:22:43 am »

Явно в картата на Небесна се крие формулата ;D

Еми, щастлива съм, не мога да си изкривя душата! Наслаждавам се на мига с този човек. Много го обичам. Той е моята сродна душа...пожелавам и на вас да изживеете щастието с един човек. Ама щом не може..... и аз съм го търсила в различни, какво си мислите? Човек не трябва да пренебрегва нито една част от себе си...не е здравословно, веднъж се живее. Обаче аз реших да вдигна летвата високо и цяла година прекарах във въздържание, защото исках точно такъв човек, с когото да не се налага да правя подобни компромиси и ....ето случи се! Може да ми се надсмеете, но аз смятам, че ние програмираме с мислите си своето бъдеще. Ако искаме промяна на модела на поведение, трябва първо да променим мисленето си.

Не на всеки му е дадено да го пере трифазния и да си променя мисленето. Някои трябва да се кахърят години, докато нещо се промени. Съдба, път...какво да се прави.

Една бърза асоциацийка, щот не ти знам картата - имаш Слънце и Луна във подливащия знак. При тр. на Юпитер ли сте се запознали?

Връзва няк'си с Дсц Рак и Лъв в 7-ми дом...

Мнооооого си далеч....Запознанството го коментирахме вече тука. При транзит на Юпитер - да, но в Риби и връз У7 - Меркурий, който при мен е и управител на 9-ти дом. При това се случи след разходящия аспект и при връщането на Юпитер в Риби (нали беше за малко влязъл в Овен). Когато се срещнахме Юпитер бе в ретроградно движение към моя Меркурий и в края на Риби, а моя Меркурий е в началото на знака.  

Асцендентът ми е Стрелец - десц. Близнаци. Натално Венера - У5 е в съвпад с У7/9. Може би това е ключът.

Според мен съвместимостта трябва да се търси в синастрията....Някои хора ни допълват в много по-голяма степен от други. Въпросът е доколко сме склонни да правим компромиси и с коя част от себе си.
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 04:27:03 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #282 -: Януари 19, 2011, 04:22:45 am »

Еми да пращат снимки в различни пози и нема да имат грижи :P ;D

Ще ги подредя в перфектен караманьол ;D

за какво са ти снимки, да не би да ти липсва въображение??  :P

О, на мен да ми липсва нещо? Как смее, да си помисли, че може да ми липсва :P И то въображение на всичкото отгоре? :P По-скоро аз му липсвам, не то на мене :P

Тебе си те представям с престилка, жилетка Nike от 80-те, червена с изрядно проличаване на белината, която си сложила с цветното пране, циганска пола сукман, чехли с дупка от пред и въртиш мазни, като бебеш олио баници, мусики и гювечета :P :P :P :P :P

Визията мисля, че ти допада...супер :P ;D :P ;D

Тук природата е дала , изсипала благинки.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #283 -: Януари 19, 2011, 04:23:03 am »

Тадж, искам и аз визия, щом шса такива.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #284 -: Януари 19, 2011, 04:24:19 am »
Е, как професията ти е по меркурий?

Всъщност трите ми професии са все по Меркурий :72: (по Меркурий/Юпитер и по Меркурий/Сатурн).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #285 -: Януари 19, 2011, 04:25:08 am »

О, на мен да ми липсва нещо? Как смее, да си помисли, че може да ми липсва :P И то въображение на всичкото отгоре? :P По-скоро аз му липсвам, не то на мене :P

Тебе си те представям с престилка, жилетка Nike от 80-те, червена с изрядно проличаване на белината, която си сложила с цветното пране, циганска пола сукман, чехли с дупка от пред и въртиш мазни, като бебеш олио баници, мусики и гювечета :P :P :P :P :P

не си далеч от истината..нямам червена жилетка, престилка, циганска пола и чехли с дупка, но това, че си ме представяш като стара циганска вещица може само да ме радва..аз обаче разбрах че за сексуални роли ще говориш!! :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

tadj-all

« Отговор #286 -: Януари 19, 2011, 04:31:24 am »
Цитат на: Vision
не си далеч от истината..нямам червена жилетка, престилка, циганска пола и чехли с дупка, но това, че си ме представяш като стара циганска вещица може само да ме радва..аз обаче разбрах че за сексуални роли ще говориш!! :rolleyes:

Е, то първо се почва външно, после вътрешно :P :P :P

Как, да...правя някакви изводи, при положение, че не ти имам картата? ;)

*

tadj-all

« Отговор #287 -: Януари 19, 2011, 04:33:45 am »

Външна или вътрешна? :P ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #288 -: Януари 19, 2011, 04:34:38 am »

Марс катурна се при лудия злодей-водоподлей
някой щепсела му вкара-светна аналния дисплей
Уран работи на пълни обороти:форумен клец и максимум теч,
хвърчат тоци и нажежени въртоци,свършват бясно по групови кръжоци!
Луната някой е напомпал като силикон
скоро започва да се празни с г-н Фантом,
а той Лудия Джак не е толкова луд
колкото са лудите изпробвали го в зова на импулсите,
коне,змии и гущери си свалят кожите напук на лож(ш)ите!

:rolf:

За г-н Фантом не зная, ама г-н Жином сега ни гледа сеира и от смях умира.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #289 -: Януари 19, 2011, 04:36:00 am »

Външна или вътрешна? :P ;D

Квот дадеш :P
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Vision

• 3523
« Отговор #290 -: Януари 19, 2011, 04:37:42 am »

мотаеше се някъде във форума картата, но не мога да се сетя къде..и без това ми се доспа, но ти благодаря за визията все пак.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

tadj-all

« Отговор #291 -: Януари 19, 2011, 04:39:31 am »
Цитат на: Stella

Мнооооого си далеч....Запознанството го коментирахме вече тука. При транзит на Юпитер - да, но в Риби и връз У7 - Меркурий, който при мен е и управител на 9-ти дом. При това се случи след разходящия аспект и при връщането на Юпитер в Риби (нали беше за малко влязъл в Овен). Когато се срещнахме Юпитер бе в ретроградно движение към моя Меркурий и в края на Риби, а моя Меркурий е в началото на знака.  

Асцендентът ми е Стрелец - десц. Близнаци. Натално Венера - У5 е в съвпад с У7/9. Може би това е ключът.

Според мен съвместимостта трябва да се търси в синастрията....Някои хора ни допълват в много по-голяма степен от други. Въпросът е доколко сме склонни да правим компромиси и с коя част от себе си.

Как, уе? На милиметър съм бил :P

Просто разбрах, че 3-те знака са Рак, Лъв, Дева, а не Близнаци, Рак, Лъв в 7-ми дом ;)

п.п: синастрията "почва" да работи, когато двамата се "засекат". А това означава да са готови...

*

Марая

• 28287
« Отговор #292 -: Януари 19, 2011, 04:40:31 am »

Просто разбрах, че 3-те знака са Рак, Лъв, Дева, а не Близнаци, Рак, Лъв в 7-ми дом ;)

п.п: синастрията "почва" да работи, когато двамата се "засекат". А това означава да са готови...

АБСОЛЮТНО! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tadj-all

« Отговор #293 -: Януари 19, 2011, 04:40:46 am »

мотаеше се някъде във форума картата, но не мога да се сетя къде..и без това ми се доспа, но ти благодаря за визията все пак.. :blink:

Само да не се сърдиш, щот ми е щуро...(пълнолудие в знака на нат. Луна и прогресивната...мхмхмхм)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #294 -: Януари 19, 2011, 04:44:14 am »

Че той Жинома си е жив Фантом  :P

Който не може да прави сеири-гледа такива,
важното е че сеира на подбира и на всеки го завира  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #295 -: Януари 19, 2011, 04:46:05 am »

На косъм беше...имам предвид, че си изтървал коментарите за запознанството.
Верно е, трябва да има предпоставка - предразположеност двете синастрии да се засекат, да се срещнат първо.
В нашата среща има нещо наистина съдбовно и фаталистично. Трябваше да отидем на семинар за 10 дена на Зл.пясъци, където да се запознаем, да се паднем врата до врата в хотела и то в самостоятелни стаи. А после да се окаже, че 6 години сме живяли врата срещу врата, аз от единия край на улицата, а той от другия край на същата улица, без изобщо да сме се срещали някога. Е, на това му се казва късмет!

Любовта дебне под носа ви...никога не спирайте да вярвате.

*

Марая

• 28287
« Отговор #296 -: Януари 19, 2011, 04:46:57 am »

Че той Жинома си е жив Фантом  :P

Който не може да прави сеири-гледа такива,
важното е че сеира на подбира и на всеки го завира  ;D

Прозвуча ми като ФАЕТОНМммм...., с тази козирогата Венера.... ;D , за скъпи марки се замислям... :P ;) ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #297 -: Януари 19, 2011, 04:49:30 am »

А после да се окаже, че 6 години сме живяли врата срещу врата, аз от единия край на улицата, а той от другия край на същата улица, без изобщо да сме се срещали някога. Е, на това му се казва късмет!

WAW  :93: Съдба май е по-подходящо,важното е че тя си знае работата кога,как и с кого и си права,че моделирането на съзнанието влияе на обстоятелствата.И е важно с какво е пълно съзнанието,защото независимо от транзити и т.н. обикновено се привлича именно това.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #298 -: Януари 19, 2011, 04:50:58 am »
А после да се окаже, че 6 години сме живяли врата срещу врата, аз от единия край на улицата, а той от другия край на същата улица, без изобщо да сме се срещали някога.

На това му се казва, че няма нищо случайно.  :blink: :25:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #299 -: Януари 19, 2011, 04:53:13 am »

А после да се окаже, че 6 години сме живяли врата срещу врата, аз от единия край на улицата, а той от другия край на същата улица, без изобщо да сме се срещали някога. Е, на това му се казва късмет!

WAW  :93: Съдба май е по-подходящо,важното е че тя си знае работата кога,как и с кого и си права,че моделирането на съзнанието влияе на обстоятелствата.И е важно с какво е пълно съзнанието,защото независимо от транзити и т.н. обикновено се привлича именно това.

Напълно споделям какво си написал. Транзитите си съществуват вън и независимо от нас, но те дават само външните предпоставки. Ако ние вътрешно не сме подготвени да използваме даденостите на един транзит, той ще се прояви на друго (елементарно) ниво.