Мнооооого си далеч....Запознанството го коментирахме вече тука. При транзит на Юпитер - да, но в Риби и връз У7 - Меркурий, който при мен е и управител на 9-ти дом. При това се случи след разходящия аспект и при връщането на Юпитер в Риби (нали беше за малко влязъл в Овен). Когато се срещнахме Юпитер бе в ретроградно движение към моя Меркурий и в края на Риби, а моя Меркурий е в началото на знака.
Асцендентът ми е Стрелец - десц. Близнаци. Натално Венера - У5 е в съвпад с У7/9. Може би това е ключът.
Според мен съвместимостта трябва да се търси в синастрията....Някои хора ни допълват в много по-голяма степен от други. Въпросът е доколко сме склонни да правим компромиси и с коя част от себе си.
Как, уе? На милиметър съм бил 
Просто разбрах, че 3-те знака са Рак, Лъв, Дева, а не Близнаци, Рак, Лъв в 7-ми дом 
п.п: синастрията "почва" да работи, когато двамата се "засекат". А това означава да са готови...
На косъм беше...имам предвид, че си изтървал коментарите за запознанството.
Верно е, трябва да има предпоставка - предразположеност двете синастрии да се засекат, да се срещнат първо.
В нашата среща има нещо наистина съдбовно и фаталистично. Трябваше да отидем на семинар за 10 дена на Зл.пясъци, където да се запознаем, да се паднем врата до врата в хотела и то в самостоятелни стаи. А после да се окаже, че 6 години сме живяли врата срещу врата, аз от единия край на улицата, а той от другия край на същата улица, без изобщо да сме се срещали някога. Е, на това му се казва късмет!
Любовта дебне под носа ви...никога не спирайте да вярвате.