Здравей Гост

Какво ни прави красиви и привлекателни за другите

• 128 Отговора
  • 17052 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Какво ни прави красиви и привлекателни за другите
« Отговор #40 -: Януари 08, 2011, 11:32:55 pm »
Доби, като е тръгнало, ще кажеш ли и нещо за мен, с какво аз привличам мъжете?
Знаеш ми картата.

Привлекателна си, когата танцуваш по свирката на другия, и когата се облечеш целонасочено с леко изпъкване на гърдите си и талията си. :88:

;D ;D ;D Това Луната ми ли го казва?
Мъжете ме възприемат като загадъчна и мистериозна. Може ли това да се отчете на аспекта на Лилит с МЦ? Или по-скоро на Венера, която е с единия крак в 12 дом?

Благодаря ти!  :kissd:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Януари 08, 2011, 11:33:19 pm »
То, когато играеш по свирката на другия, много ясно, че ще си привлекателна за него.

Жълтолилава, не съм засегната, разбира се. :blink: Но си държа на мнението.

Не съм съгласна с товааааа.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #42 -: Януари 08, 2011, 11:34:51 pm »
Доби, аз първа си казах, кажи за моята привлекателност :)

Хони най привлекателна си, когато се правиш на скромно и безащитно момиче, пък и знаеш какво да облечеш, за да привлечеш другите. Но само там където не те познава никой. Пък и знаеш какво трябва да се направи, за да мотивираш ловеца. :49:  
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

tadj-all

« Отговор #43 -: Януари 08, 2011, 11:35:57 pm »
Тадж, съгласна съм с теб, че за мъжете е от същественно значение какво виждат. Но когато се замислят за по-дълбока връзка за тях е важно и какво чуват.  ;) Е, поне умните мъже имат това изискване.

"Мъжо" по определение влиза във връзка с една жена първом с хуеца напред. Чак след това започва да се замисля ;)

Дори и при вариантите в който вижда жената на улицата и му притреперва, пак ства дума за очи и виждане, усет и излъчване.

п.п: Най се кефя на куриозите на приказливите жени ;D Когато една жена е приказлива и по-свободомислеща мъжете много често я подпират, защото мислят, че са приети и вече свети зеления светофар.

Затова жени - мълчете! :P

И послееее....ядец! Да ама НЕ! Тъкмо да иии.... го........и тя не дойде!
Незаключените врати се отварят най-трудно!

И идея си нямам, какво точно се опита да кажеш :-\

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #44 -: Януари 08, 2011, 11:36:33 pm »
Знаеш ми картата.

Привлекателна си, когата танцуваш по свирката на другия, и когата се облечеш целонасочено с леко изпъкване на гърдите си и талията си. :88:

Мъжете ме възприемат като загадъчна и мистериозна. Може ли това да се отчете на аспекта на Лилит с МЦ? Или по-скоро на Венера, която е с единия крак в 12 дом?

Венера в 11 дом тригон с Сатурн 8 дом тълкувах, и Луна в 1 дом и нищо друго. :88:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #45 -: Януари 08, 2011, 11:37:38 pm »
То, когато играеш по свирката на другия, много ясно, че ще си привлекателна за него.

Марая успя да ме разплачеш :03: :03: :03:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Януари 08, 2011, 11:37:53 pm »
Doby, я кажи с какво ги омагьосвам?  ;D
Знаеш ми картата, но да изброя факторите, които спомена, че вземаш под внимание:
- Ретроградна Венера в Овен в съвпад с Меркурий и Южен възел в 5 дом, тригон с Нептун
- Юпитер в Телец в 7 дом (без мажорни аспекти), в съвпад с МП Луна/Венера и на 135 гр. от Плутон (упр. на АС)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #47 -: Януари 08, 2011, 11:39:16 pm »
Doby, я кажи с какво ги омагьосвам?  ;D
Знаеш ми картата, но да изброя факторите, които спомена, че вземаш под внимание:
- Ретроградна Венера в Овен в съвпад с Меркурий и Южен възел в 5 дом, тригон с Нептун
- Юпитер в Телец в 7 дом (без мажорни аспекти), в съвпад с МП Луна/Венера и на 135 гр. от Плутон (упр. на АС)

Вземам само Венера с аспекти и МП, и ако има планета в 7 дом също. :wink2:

*

Divna

• 2478
« Отговор #48 -: Януари 08, 2011, 11:39:42 pm »

Що бе Марайче?  :-\
По-голямата част от мъжете обичат да владеят положението и когато им покажеш, че нямаш нищо против, те се привързват към теб с още по-голям интензитет. Тук въпроса опира до типа мъже. Колкото мъжа е по-властен, толкова ще търси по-беззащитни жени, за да ги "спасява" и да налага мнението си. ;D

*

tadj-all

« Отговор #49 -: Януари 08, 2011, 11:41:15 pm »
doby,

ти им дигна самочувствието на тия жени, бе! ;D Тавана си ще сцепят те с дирник, ако продължиш да бъдеш словохотлив немирник ;)

* Поне ти разбрах, къде е твоята...привлекателност ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Януари 08, 2011, 11:41:25 pm »

Мидпойнтите на Венера не съм гледала, но Юпитер е в съвпад с мидпойнта Луна/Венера в 7 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #51 -: Януари 08, 2011, 11:41:50 pm »
Напълно вярно Доби, ама аз се обличам специално и ако знам, че човекът, когот познавам и съм от дълго време с него, е там.
А аз няма за какво да се правя на скромно и беззащитно момиче, аз съм си такава  :P Затова сигурно с аме харесвали и като нямах никво самочувствие ;)
А може ли да ми кажеш в аспекти как го виждаш? И слънцето, което е в първи дом, не играе ли роля и то?

Както казах вземам само Венера аспекти и МП и планети 7 дом. При слънцето става дума, ако искаш да го вземеш за съпруг, нали така! :wink2:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #52 -: Януари 08, 2011, 11:42:33 pm »
Доби, ако ти остане време, кажи и на мен как ме възприемат околните, как ще ги привличам  ;D на предната страница съм написала аспектите :)

жега, жега, гореща тема за горещи дами  ;D ;D ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #53 -: Януари 08, 2011, 11:43:52 pm »
doby,

ти им дигна самочувствието на тия жени, бе! ;D Тавана си ще сцепят те с дирник, ако продължиш да бъдеш словохотлив немирник ;)

* Поне ти разбрах, къде е твоята...привлекателност ;)

Мойта Венера е в 9 дом съвпад с Уран и сескстил с Луна. Обичам да ги развеселявам. :leos:

*

holanda

« Отговор #54 -: Януари 08, 2011, 11:45:05 pm »
По-голямата част от мъжете обичат да владеят положението и когато им покажеш, че нямаш нищо против, те се привързват към теб с още по-голям интензитет. Тук въпроса опира до типа мъже. Колкото мъжа е по-властен, толкова ще търси по-беззащитни жени, за да ги "спасява" и да налага мнението си. ;D

ха,преди време си взех едно просташко книжле с около 20 типа мъже.Сред тях присъстваше мъja Овчарка,коiто си избира болнави на вид жени-принцеси,за които да бъде добрия и смел принц  ;D.
сравнително лесен тип  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #55 -: Януари 08, 2011, 11:45:48 pm »
Знаеш ми картата.

Венера в 11 дом тригон с Сатурн 8 дом тълкувах, и Луна в 1 дом и нищо друго. :88:

Доби, а за Лилит, какво мислиш? Има ли връзка с тая загадъчност и мистериозност за която все ми говорят?  :blink:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #56 -: Януари 08, 2011, 11:48:55 pm »
Еее, хубава тема сте заформили.... :P
Аз пък имам един въпрос- напоследък ми казват, както мъже, така и жени, че стават все по-красива....чак се питам тия хора да нямат проблеми с очите... :-\
Имам Венера в 3 дом в Стрелец, в съвпад с Меркурий, и доста широк такъв със Слънцето, опозиция с Луна и Юпитер и тригон със Сатурн...
В 7 дом имам само един Хирон, иначе 7 ми дом е в Овен...
Може би за по-горното трябва да се гледат нещата в динамика, ноооооооо с тия аспекти...кво са взели да ми въздишат, освен Асц-та ми Везни, кво друго?! :-\

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #57 -: Януари 08, 2011, 11:51:24 pm »

Мидпойнтите на Венера не съм гледала, но Юпитер е в съвпад с мидпойнта Луна/Венера в 7 дом.

Лили ти си царицата на сладките игри и развлечение, с което си много привлекателна, както и да се правиш на малко момиченце от време на време. Но Луната ти и особено Сатурна ти, забраняват често на детето в себе си, което те прави най привлекателна. Знаеш също много добре кога да се покажеш от най хубавата ти страна, но и как с лекота да затваряш врати на тези, които не са толератни! :wink2:    

« Отговор #58 -: Януари 08, 2011, 11:51:55 pm »
Леле,сега ще излезе,че не съм хубава  ;D като нямам планети в 7ми дом  :(
Венерата ми е в 4ти дом във Водолей и прави тригон с Юпитер и ац-то,съвпад със Сатурн и полусекстил с мц-то.А управителя на 7ми дом ми е Марс,съ-управител Венера.Марс в 10ти дом в рак, прави опозиция с Уран и Нептун, тригон с Плутон и 150-градусов аспект с Хирон.
Как ме възприемат околните? :-\

*

Divna

• 2478
« Отговор #59 -: Януари 08, 2011, 11:52:19 pm »
Гер4о, ти си влюбена, а всяка влюбена жена става още по-красива. Излъчва красота, която останалите улавят. Иначе на теб Венера в 3 дом е достатъчна, за да се разбере, че си красавица.  ;)