Ако мъжът знае, че си умна ще заподозре и че си хитра. По-хитри са тия дето не са много умни, а са просто пресметливи. 
Хахаха много добре казано!
Нали трябва да дадеш нещо, за да получиш нещо.
Жените дават секс, за да получат любов. Мъжете дават любов, за да получат секс. И двете страни искат едно и също-любов и секс, но обикновено в различна последователност, от което произтича и вечната борба между половете. :85:
ШЪ мЪ ЗвИняваШШ...,ама тук говориш за бартер , а не за любов.... :85: :85: :85:
Няма що Марая, истината боли, такъв е живота между половете. Жените са пристрастени в това което чуват, а мъжете от това което виждат! :88: :49:
Съгласна съм , че едните виждат , а другите чуват , но .....но Доби , би ли ми казал това което ги различава като усещане и възприемане на любовта , какво общо има с онова което казваш?! А именно , че жените давали секс , а мъжете любов.... :rolleyes:

Направо съм потресена....

, като си помисля...Искам чиста , безкористна ,истинска ,космическа , вселенска любов , искам да се слея с нея...,да потъна в душата , да плувам в очите да треперя в ръцете , да усещам с всяка част от тялото си , да бъда алчна за още и още..... :blink:.....А секса той си е от само себе си след това... :unsure: