Нали говорим за Нептун , а не за луната....
?!
Сега си спомни , коя твоя баба е била по-духовна , живяла е по-далеч от теб , възможно е да е било в друг град или село в близост до вода /река , езеро, язовир/ и е имала способности да тълкува сънища , да сънува ....
И двете ми баби са живели в близост до река - Дунава. Но в различни градове.
И двете са живеели далеч от мен, но при едната ходех всяка лятна ваканция, а с другата се разделихме, като бях малка и оттогава почти не съм я виждала.
За духовност - официално и двете са нерелигиозни и двете не са вярвали в магии и подобни неща.
Тази, при която ходех всяко лято, макар да ми е казвала, че не вярва в магии, е водила сина и внука си да им леят куршум и лично ги е премитала през метла, за да изчисти нещо си. Тя е зодия Скорпион.
Другата май е зодия Стрелец. Постоянно е сънувала, че лети. Обаче не е вярвала в екстрасенски неща.
От рода на майка ми - чиято майка е живяла по-далеч от мен, съм имала роднини, които са имали поне едно пророческо видение. Обаче майка ми не знае мнго за тези роднини, защото после е живяла далеч от тях.
По случайност съм наследила професията на баба ми и дядо ми, които са живели по-далеч от мен, в близост до река Дунав и тази професия е по Луната, която ми е в съвпад с Нептун. Те са имали медали за най-добри в професията си. Родители са на майка ми.
Та, какво за баба ми? :rolleyes: