Здравей Гост

Нептун в домовете и влиянието му

• 71 Отговора
  • 12165 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Нептун в домовете и влиянието му
« Отговор #40 -: Януари 10, 2011, 03:07:22 am »
"По случайност съм наследила професията на баба ми и дядо ми, които са живели по-далеч от мен, в близост до река Дунав и тази професия е по Луната, която ми е в съвпад с Нептун. Те са имали медали за най-добри в професията си. Родители са на майка ми."

Feia, заинтригува ме ;) Ако не е тайна, коя е професията?

За кой знак става дума?
И добре дошла! :blink:

Добре заварила :) Не разбрах въпроса ти...

В кой знак е съвпада на луната ти с Нептун?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #41 -: Януари 10, 2011, 03:10:08 am »
Имам нептун на К6 дом - съвпад юпитер ,секстол плутон, разходящ съвпад луна.Няма да да ви говоря  за влиянието му относно диагнозите които никой лекар не може да ми постави.Това е винаги и постоянно объркване или недоверие на лекарите относно моите оплаквания и диагнози.Постоянно имам някакви странни болежки ,които никой не може да диагностицира и накрая те или си минават от самосебе си или аз си ги разгадавам.Много е неприятно.
Тъй като нептун е диспозитор на слънцето и МЦ и прави квадрат с тях,объркванията продължават и на друго поле :Адмистрация ,грешки на ЕГН - ТРЯБВАШЕ ДА ДОКАЗВАМ ,ЧЕ НЕ СЪМ МЪЖ,2ГОДИНИ ДЕЛА за грешка в акт за раждане - придобих БГ гражданство на 25 г.поради някаква грешка,въпреки ,че съм родена тук и имах паспорт и още много бих могла да разказвам подобни ситуации.Поне знам,че се дължи на Нептун. :blink:

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #42 -: Януари 10, 2011, 03:19:55 am »
В Стрелец :blink:

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #43 -: Януари 10, 2011, 03:35:40 am »
Имам нептун на К6 дом - съвпад юпитер ,секстол плутон, разходящ съвпад луна.Няма да да ви говоря  за влиянието му относно диагнозите които никой лекар не може да ми постави.Това е винаги и постоянно объркване или недоверие на лекарите относно моите оплаквания и диагнози.Постоянно имам някакви странни болежки ,които никой не може да диагностицира и накрая те или си минават от самосебе си или аз си ги разгадавам.Много е неприятно.
Тъй като нептун е диспозитор на слънцето и МЦ и прави квадрат с тях,объркванията продължават и на друго поле :Адмистрация ,грешки на ЕГН - ТРЯБВАШЕ ДА ДОКАЗВАМ ,ЧЕ НЕ СЪМ МЪЖ,2ГОДИНИ ДЕЛА за грешка в акт за раждане - придобих БГ гражданство на 25 г.поради някаква грешка,въпреки ,че съм родена тук и имах паспорт и още много бих могла да разказвам подобни ситуации.Поне знам,че се дължи на Нептун. :blink:

Някъде съм чела, че с Нептун в 6 дом - в никакъв случай не трябва да се носят дрехи втора употреба, човекът "попива" болестите на другите. То по принцип се говори така, но хората с Нептун в шести били по-податливи...

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Януари 10, 2011, 03:37:28 am »
В Стрелец :blink:

Така и предположих.... :blink:
Мерси!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #45 -: Януари 10, 2011, 03:49:59 am »
Нептун във 2-ри дом, в Стрелец и в съвпад с Луната, също в Стрелец- имала съм сънища, които се сбъдват; почти всяка нощ сънувам и обичам да го правя  :blink: 

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #46 -: Януари 10, 2011, 03:50:51 am »

Някъде съм чела, че с Нептун в 6 дом - в никакъв случай не трябва да се носят дрехи втора употреба, човекът "попива" болестите на другите. То по принцип се говори така, но хората с Нептун в шести били по-податливи...

И аз така съм си мислила подсъзнателно,знаейки,че предметите попиват енергията на притежателя си,съответно я предават и на следващия,който ги употребява или носи.

*

Vision

• 3523
« Отговор #47 -: Януари 10, 2011, 04:07:33 am »

аз пък обичам да нося дрехите на хора, които обичам, за да попивам енергията им..не вярвам, че попивам болестите им и не ми се случва това..затова мразя предразсъдъците, защото правят човек да вярва и съответно след това тази вяра му влияе..не дрехата, а вярата влияе..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #48 -: Януари 10, 2011, 04:55:55 am »
Моят Непутн е специален,защото съвпада със Слънцето с орбис 2 гр. в знака Стрелец,намира се в 3 дом и управлява шести.Това което мога да кажа за проявлението му е - загубих баща си,когато бях малка,по-късно във връзките ми идеализирах партньорите си,което само ми пречеше.Не е лесен съвпада на Нептун със Слънцето,защото затруднява себеизразяването.

« Отговор #49 -: Януари 10, 2011, 05:00:04 am »
защото правят човек да вярва и съответно след това тази вяра му влияе..не дрехата, а вярата влияе..

Така е, но дрехата е материя, а като такава тя има памет.   
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #50 -: Януари 10, 2011, 05:09:40 am »
защото правят човек да вярва и съответно след това тази вяра му влияе..не дрехата, а вярата влияе..

Така е, но дрехата е материя, а като такава тя има памет.   

но не така силно, колкото вярата..иначе като се вози човек в градския транспорт и седи на седалките, на които са седели хиляди болни, без дори да са изпрани и изчистени след това /седалките/??..или в кината, в работата и т.н. най- много ''помнят'' кристалните решетки, но пластмасата, изкуствените материи и дори памука, от които се правят дрехите не са такива..но ако човек вярва, че влияят, може да си внуши сам дори те да нямат толкова силно влияние, и да преживее някакви неща..във всяко едно отношение влияението на материята е много по- слабо от това на духа..вярата е нещо от духа и тя може да определя материята, така е редно..материята определя дотолкова, доколкото някаква част от вярата се активизира чрез четене/слушане на Слово, затова е толкова важно какво допускаме до очите и ушите си, защото то ни влияе, независимо дали го искаме и вярваме..

« Отговор #51 -: Януари 10, 2011, 05:20:28 am »
но не така силно, колкото вярата..иначе като се вози човек в градския транспорт и седи на седалките, на които са седели хиляди болни, ......

С тях си в досег за половин час. А относно работното място, както и домът ти могат да генерират лоша енергия, която да попиваш като едното нищо.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #52 -: Януари 10, 2011, 05:43:02 am »
но не така силно, колкото вярата..иначе като се вози човек в градския транспорт и седи на седалките, на които са седели хиляди болни, ......

С тях си в досег за половин час. А относно работното място, както и домът ти могат да генерират лоша енергия, която да попиваш като едното нищо.

Аз незнам какъв е срокът една материя да запамети енергетиката на даден човек,но само ще кажа, че пътят от Варна до София е към 7 часа  :P За по-далечни дестинации да не говорим. Съгласна съм с Vision, всичко е в това в какво вярваме. И тъй като тука иде реч за Нептун все пак е добре всяко инфо да се тества неколкократно  ;D

По темата: Нептун ми е в 6ти и като другите с тази позиция заболяванията ми трудно се диагностицират. В повечето случаи сама го правя, просто така се стичат нещата. Изключително съм подозрителна към всякакви хапове и чета описания от-до преди да взема. А взимам в случай, че е много много наложително. За разлика от Diyana обаче мен упойките ме ловят моментално, даже имам кофти случки с прекалено силна упойка.  Натоварена ли съм психически задължително нещо някъде ме заболява и сигнализира, че нещата не са на добре. Особено що се отнася до работа.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

« Отговор #53 -: Януари 10, 2011, 05:54:36 am »
Аз незнам какъв е срокът една материя да запамети енергетиката на даден човек,

И огледалото има памет, а пред него се застояват хората за много по-кратко време дори по обществени места.

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Януари 10, 2011, 05:58:59 am »
Аз незнам какъв е срокът една материя да запамети енергетиката на даден човек,

И огледалото има памет, а пред него се застояват хората за много по-кратко време дори по обществени места.

То е най-опасно! ;)

« Отговор #55 -: Януари 10, 2011, 06:05:53 am »

Предишният собственик на апартамента не ми хареса, само за физиономия му даваш 5г. затвор..

Днес си в бисерите!  ;D ;D ;D

п.п. Не е много по темата, но доколкото знам е добре, ако се купува жилище по време на хармоничен аспект м/у Сатурн и Меркурий, моят е при квадрат между двете

Не съм знаела. Мерси.   ;)

----

ПП Никога не съм имала афинитет към антиките, между другото. Нищо, че Нептун ми е в 4ти.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #56 -: Януари 10, 2011, 06:15:28 am »
abroad, пробвала ли си да го изчистиш енергийно някак? Освещаване или нещо такова? Аз не съм точно вярваща, но наскоро правихме такова и го почувствах някак си изчистващо  :-\.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Януари 10, 2011, 06:20:26 am »
За дрехите не съм се замисляла, тъй като не нося чужди. Но си мисля, че в голяма степен има отношение към жилището, в което живееш. Предишният собственик на апартамента не ми хареса, само за физиономия му даваш 5г. затвор.. Месец след нанасяне, първо току монтираната поставка за телевизор, двд, аудио се сгромоляса и стана на парчета, падайки върху мрамора, дебелото стъкло на кинескопа, щото е под налягане дълго време пукаше и хвърчаха стъклени частици...
второ - новата пералня, веднага след първото пускане изпрала и тръгнала да простира, в резултат наводнение и паркет за смяна...
трето - техника на електрото, по невнимание разменя номерата на електромерите със съседен апартамент на пенсионери, точно в момент, когато радиаторите се тестват за разход на енергия - за 6 месеца натрупаните сметки бяха огромни...
четвърто, пето и шесто - две наводнения в резултат на протекли бойлери и общ назадък, откак живея в него...
колкото и да не вярвам, при първи удобен случай ще го сменя с удоволствие ;D

п.п. Не е много по темата, но доколкото знам е добре, ако се купува жилище по време на хармоничен аспект м/у Сатурн и Меркурий, моят е при квадрат между двете

Аброд , това си е сериозна причина да изчистиш енергийно жилището....
Най-добре е да направиш продажба...., а ако в момента това е невъзможно , бих могла , ако те интересува да ти пратя на лични няколко неща....

*

Vision

• 3523
« Отговор #58 -: Януари 10, 2011, 11:19:19 am »

ами да- не можеш да избегнеш досега с чужди енергетики..като си купуваш нова дреха от някой бутик сигурна ли си, че не е носена, освен че е пробвана много пъти..кой може да даде мерни единици за силата на енергията, колко бързо се ''прихваща'' от материята и колко дълго седи в нея..ще трябва и да има уред, който мери чия енергия е по- зла, предполага че, че тя е най- вредна и т.н. и тъй като това не е възможно, най- добре е човек да има увереност, че Господ го пази и да си живее спокойно..е, доколкото можем се пазим, но не ставаме параноици, нали??ето сега, както е хепатит А..мия си ръцете след като се прибера, но аз това съм го правила цял живот, нищо различно не правя..ходя си по заведения и на обществени места..гледам масова истерия с антибактериалните гелове за дезинфекция на ръцете настъпи, големи продажби сигурно отчетоха някои фирми, ако се оставя на параноята, ще взема да мисля кой кяри най- много от този хепатит, кога ще се прави бюджета за здравеопазването и как се е появил вируса..ама не се задълбочавам.. ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #59 -: Януари 10, 2011, 04:02:53 pm »

Купили сме си апартамента при секстил на тр. Сатурн с нат. Меркурий (в картата на съпруга ми) и тригон на тр. Сатурн с нат. Мерк (при мен). Това не ни избави от последвалите няколко наводнения от страна на съседи. :blink: