Здравей Гост

Честит Рожден Ден, Jeni

• 16 Отговора
  • 4369 Прегледи
*

Ирина

Честит Рожден Ден, Jeni
« -: Юли 06, 2005, 02:09:43 am »
Хей, Jeni! :D
и аз закъснях, но се надявам да ме извиниш ... да не си разпиляна като мен ти пожелавам, и все тъй да си Слънчевото зайче в този форум.
И да си здрава и ...
Успехът през идната година да те придружава неотлъчно :D

Не сънувай живота си, живей сънищата си! :)

« Последна редакция: Юли 06, 2005, 02:14:40 am от Ирина »

*

АН

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #1 -: Юли 06, 2005, 07:50:32 am »
добрите пожелания и цветята не може да са в повече :)

*

Gostenka:)

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #2 -: Юли 07, 2005, 12:27:38 am »
:rolleyes: Благодаря Ви,
Иринааа,
АH,
за хубавите пожелания и положителната енергия,
която струи от тях :) ..Много ме зарадвахте..отново.. :rolleyes:

От мен-
 мнoгo Слънчево настроение, което да е неотлъчно във Вас, по всяко време и навсякъде...

Красиви и щастливи дни
и
 цветни и приятни сънища...
[/b]

:)  

*

АН

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #3 -: Юли 07, 2005, 08:26:40 am »
Jeni,

как прекара празника и каква се очертава за теб новата Слънчева година според първия и ден? :)  

*

Gostenka

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #4 -: Юли 07, 2005, 03:05:44 pm »
Цитат
Jeni,

как прекара празника и каква се очертава за теб новата Слънчева година според първия и ден? :)
Ами.. :rolleyes:
аз празника го прекарах два пъти! :lol:
Не че бързах да го празувам, но се случи така, че на 3-ти празнувах, и когато дойде истинската дата, приех за добър знак, това, че сутринта, когато си отворих очите часовникът показваше 8:15 - рожденния ми час, обикновено ставам по-раничко. Може в това да няма нищо неестествено, но си го приех като добър знак, както и грещотото Слънце отвън :)
Истинския Рожден Ден вече си го прекарах точно такъв какъвто го исках, в спокойна домашна атмосфера, хубави свещи и ароматни свещички, с хора от близкото обкръжение, но този ден ще го запомня с това, че през целия ден си опитвах разни сладки, и когато дойде време за вечеря нямах място за повече. :lol:   Наистина ми хареса този ден. Като че ли, мисля си , че не е толоова важно денят да е шумен с много хора и голямо празненство, колкото през този ден, да има добро настроение и душевна хармония, каквато се радвам, че си имах, през този ден. Но наистина си нямам прогнози как ще протече новата Слънчева година, надявам се, ако няма някакви големи хубави събития,то поне да е приятна и спокойна, според 1-ия и ден...
Помня, че на 3-ти например бях в страхотно настроение, но мернах в бързината едно осъкатено, гладно и болно кученце и на този фон, понякога изпитвм вина като ми е толкова весело..
И въобще когато дойдат по-добри времeна, когато ми се случват хубави неща , все го има усещането, да не се радвам прекалено и че не съм заслужила достатъчно, така, че гледам да съм умерена с това, и с големите очаквания , за тази година. Но я виждам и малко като година на някакви промени,както на небето, планетите се въртят постоянно така и тази година трябва да е по-различна от миналата. Иначе още е рано за реални нови събития,но поне през следващия месец си очаквам  пътуване, което си е хубаво събитие за мен, но не бързам да се радвам :) .
Сега като си записвам тук, ще мога да сверя догодина, дали годината е била спокойна и хармонична, или не чак толкова. :)

AH, на теб случвало ли ти се е година да протече според очакванията, във вид на усещане за нея, наприемер без да знаеш какво казва небето за нея ? :rolleyes:
Аз май за първи път се замсилям за това, и не си спомням предната година , какво съм мислела и очаквала.. :rolleyes:

*

АН

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #5 -: Юли 07, 2005, 06:01:11 pm »
Цитат
AH, на теб случвало ли ти се е година да протече според очакванията, във вид на усещане за нея, наприемер без да знаеш какво казва небето за нея ? :rolleyes:
Аз май за първи път се замсилям за това, и не си спомням предната година , какво съм мислела и очаквала.. :rolleyes:
аз чудесно си спомням какво правих почти по часове и минутки на рождения си ден :D - извадиха ми един зъб :D - и доста други полезни и важни неща от всякакъв род :D
Май не ядох много сладкиши, сигурно заради тоя изваден зъб :D
Беше изключително натоварен като програма ден :D  - и до тук годината ми е същата - е, те не всичките неща изискват моето физическо участие, но съм съпричастна поне психически и емоционално :)
В тоя смисъл, без да гледаме хороскопи и звезди, нещата си кореспондират и потвърждават :)

Понякога конкретните ми очаквания или по-скоро желания се объркват и може да се чувствам доста разочарована :) - затова внимавам с конкретните неща- предпочитам ги така някак очертани в най-общ план или като усещане :)

А ти изглежда, че ще имаш и спокойствие и динамизъм през новата Слънчева година :)  

*

Gostenka

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #6 -: Юли 08, 2005, 12:44:03 am »
:rolleyes:  :rolleyes: И спокойствие и динамизъм - колко любимо! Обичам динамиката, но не и стреса. Дано така да бъде!
Благодаря! :rolleyes:
"Понякога конкретните ми очаквания или по-скоро желания се объркват и може да се чувствам доста разочарована :) - затова внимавам с конкретните неща- предпочитам ги така някак очертани в най-общ план или като усещане :) "

За съжаление и при мен е така и наистина много се старая да си изграждам емоционално равнодушие, да не се вълнувам за нещата, които искам и за очакванията, въобще да нямам такива конкретни очаквания, защото когато съм се замисляла на спокойно съзнание откривам как абсолютно винаги, когато очаквам нещо и бивам разочарована. И нарочно започнах да проследявам, как когато не се вълнувам, нямам такива очаквания  и ..нещата си стават. Незнам на какво се дължи това, но ми е много интересно да разбера.  :ph34r:
Дали не е нещо като Сатурнов урок, или е някоя друа планета?:)
AH, научих вече да внимавам на рожденните дни.:)
 Може би приказката "Денят се познава от сутринта", или нещо такова, може да се прeнесе и за "Новата Слънчева година се познава по първият и ден" Мнoгo ти благодаря, радвам се, че имаш наблюдения, макар, че се надявам, този рожден Ден да прекaрaш по-хубаво от всеки друг и да не ти се налага да посещаваш по какъвто и да е повод медицински лица, въобще,
 не само на Рожденния Ден.:)

*

АН

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #7 -: Юли 08, 2005, 08:36:05 am »
това с емоционалното равнодушие е много важен въпрос :)
Сега ще ти кажа, кога за пръв път си дадох сметка за силата му :)
Обичам състезания и изпити /Марс ми управлява Слънцето :)/ - обичам и да печеля и да получавам медали, шестици или изобщо признание :D
Беше по време на първата ми сесия в университета - първите изпити бяха специални, нови и много старателно учих и много се вълнувах. Изкарах отлични оценки. Последният изпит беше по някаква политическа дисциплина- нещо като комунизъм :)  - беше си май почти история и бях спокойна и уверена....Професорът се вгледа в някакво кръстче на врата ми, изгони ме, защото реши, че обиждам дисциплината му :D Благодарение на асистентката все пак се върнах след като изпитаха всички други колеги и някак ми писа 3-ка :D
От тогава си знам, че за мен е добре да има провокация - тя ме мобилизира и мотивира :) При това по принцип не съм от най-емоционалните с тоя моя хороскоп и не ми вреди вълнението, защото не губя мярка в него :)

Но това не важи за теб :D  - така че ти трябва да си имаш едно на ум за вълненията :D  

*

Jeni

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #8 -: Юли 09, 2005, 01:13:31 am »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:54:00 pm от Jeni »

*

АН

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #9 -: Юли 10, 2005, 05:09:05 am »
и аз нямам в последно време ярки сънища, но пък имам много емоции в ежедневието :)

А за смирението....Чувала ли си: "искам да мога да различа добро и зло, искам да имам сили да променя това, което мога, и да приема това, което не мога да променя"? :) - може и да не беше точно така изразено, но аз го разбирам в тоя смисъл :)

Препрочитам в последно време книгите на Т.Пратчет. Чела ли си нещо от него? - магия и фантастика :) - има и нещо за смирението пред висшите сили :)  

*

Jeni

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #10 -: Юли 11, 2005, 08:11:37 am »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 11:06:02 pm от Jeni »

*

АН

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #11 -: Юли 11, 2005, 10:15:58 am »
вярно, че развълнуваното море си е на промени в плановете :)

автобусът - традиционното тълкуване е свързано с работа, кариера и такива неща :)

В случая поне си свързала съня с ежедневието :)

Ти по време на пътувания и ваканции сънуваш ли интензивно?

Дано утре пътуването да е приятно :)  

*

Gostenka

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #12 -: Юли 11, 2005, 02:34:41 pm »
AH, благодаря ти! :rolleyes:
Мисля ,че немога да отговоря точно защотото не съм се замисляла. :unsure:  Да, били са по-различни, но за най-дългата почивка, която се сещам , помня ,че имах наистина мнoгo емоции и то положителни и почти никакви сънища, които да помня добре, или някои такъв дълбок сън, които да запомня завинаги. Май не са по-интензивни. Утре смятам да обърна  по-специално внимание на това, макар, че не вярвам, че ще спя много. :) Малко време ще имам, и на другия ден, ще пътувам наобратно :D . Но, ако всичко е наред и нищо непредвидено не ми се изпречи на пътя :ph34r: , надявам се, през Август да имам повече време да изследвам ,но иначе дребни промени като смяна на стая,легло , или Дом ,могат чувствително да се отразят върху качеството и характерът съснищата ми. Може би, около сънуващия витае малко по-различна енергия, или заради другата обстановка. :rolleyes:
Е ,като дойда ще разкажа :)
АH, а ти забелязала ли си по-интензивни сънища по време на пътувания и почивки ?:)
Благодаря ти за хубавите пожелания!
Времето се поразвaли, но това си има и хубавите страни, пък и до карая на седмицата пак ще е топло :)
 От своя страна ти желая добро настроение , сънища с добри знамения ,и приятни изненади :)

:rolleyes:  

*

АН

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #13 -: Юли 12, 2005, 01:10:50 pm »
вярно, времето се поразвали, но пък дано да ти върви по вода :D

Много за кратко си идваш до България :)  - може и да не сънуваш точно сега, но пък ако има нещо важно от пътуването и остане само на подсъзнателно ниво, то сигурно ще се появи по-късно :)

Аз по време на пътувания съм имала ясни сънища и то предупреждаващи за разни неща - полезни са много :)  

*

Gostenka

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #14 -: Юли 13, 2005, 10:38:43 pm »
Благодаря, AH. :)

Пожеланията ти ме стигнаха и наистина ми вървеше като по вода  :rolleyes:
Макар, че се усещах доста странно, наситина , всичко се нареди добре. :)
И аз почти не успях да поспя, защото си легнах късно, а трябваше да стана раничко. Обаче имах някакви съснища ,но не ги помня, за съжаление...Съвсем малко:)
AH, чисто от любопитство :) , има ли сега хубав аспект Марс/ Венера ? :rolleyes:

*

АН

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #15 -: Юли 14, 2005, 04:50:36 am »
има :D  

*

Gostenka :)

Честит Рожден Ден, Jeni
« Отговор #16 -: Юли 14, 2005, 10:28:47 am »
Това е чудесно! :lol:
Много ти благодаря, AN! :rolleyes: