Jeni,
как прекара празника и каква се очертава за теб новата Слънчева година според първия и ден?
Ами.. :rolleyes:
аз празника го прекарах два пъти! :lol:
Не че бързах да го празувам, но се случи така, че на 3-ти празнувах, и когато дойде истинската дата, приех за добър знак, това, че сутринта, когато си отворих очите часовникът показваше 8:15 - рожденния ми час, обикновено ставам по-раничко. Може в това да няма нищо неестествено, но си го приех като добър знак, както и грещотото Слънце отвън

Истинския Рожден Ден вече си го прекарах точно такъв какъвто го исках, в спокойна домашна атмосфера, хубави свещи и ароматни свещички, с хора от близкото обкръжение, но този ден ще го запомня с това, че през целия ден си опитвах разни сладки, и когато дойде време за вечеря нямах място за повече. :lol: Наистина ми хареса този ден. Като че ли, мисля си , че не е толоова важно денят да е шумен с много хора и голямо празненство, колкото през този ден, да има добро настроение и душевна хармония, каквато се радвам, че си имах, през този ден. Но наистина си нямам прогнози как ще протече новата Слънчева година, надявам се, ако няма някакви големи хубави събития,то поне да е приятна и спокойна, според 1-ия и ден...
Помня, че на 3-ти например бях в страхотно настроение, но мернах в бързината едно осъкатено, гладно и болно кученце и на този фон, понякога изпитвм вина като ми е толкова весело..
И въобще когато дойдат по-добри времeна, когато ми се случват хубави неща , все го има усещането, да не се радвам прекалено и че не съм заслужила достатъчно, така, че гледам да съм умерена с това, и с големите очаквания , за тази година. Но я виждам и малко като година на някакви промени,както на небето, планетите се въртят постоянно така и тази година трябва да е по-различна от миналата. Иначе още е рано за реални нови събития,но поне през следващия месец си очаквам пътуване, което си е хубаво събитие за мен, но не бързам да се радвам

.
Сега като си записвам тук, ще мога да сверя догодина, дали годината е била спокойна и хармонична, или не чак толкова.

AH, на теб случвало ли ти се е година да протече според очакванията, във вид на усещане за нея, наприемер без да знаеш какво казва небето за нея ? :rolleyes:
Аз май за първи път се замсилям за това, и не си спомням предната година , какво съм мислела и очаквала.. :rolleyes: